Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Shopping de Craciun la Budapesta

Shopping Ungaria / Shopping de Craciun la Budapesta
PIATA DE CRACIUN BUDAPESTA
Transport Autocar | 4 zile | 99 Euro
Date de plecare: 21 noiembrie, 07 decembrie
Piata este organizata in inima orasului si devine un mic paradis pentru cei indragostiti de obiceiurile de Craciun, pentru pofticiosii atrasi de gastronomia traditionala, pentru iubitorii de arta populara si muzica folk. Mirosul de paine proaspata, coapta in cuptor de lut, vinul fiert cu scortisoara, bradul bogat impodobit, inaltat in mijlocul pietei plasmuiesc o atmosfera unica, de sarbatoare si bucurie. Odata ajunsi aici, nu va lasati furati de festivalurile colorate, de teatrul de papusi pentru copii, de vinul savuros. Amintiti-va si de prietenii ramasi acasa. Veti gasi pentru ei suveniruri dintre cele mai deosebite, confectionate de mesterii unguri si atent verificate de Asociatia Mesterilor Populari. Va e dor de atmosfera de Craciun, cu toate placerile ei ? Veniti cu noi in Budapesta si frumusetea sarbatorilor de iarna o sa va invaluie in cel mai curat spirit festiv, daruidu-va momente de bucurie si magie.
Ziua 1 Bucuresti - Budapesta
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 06:00 (pentru plecarea din 21 noiembrie) respectiv ora 05:00 (pentru plecarea din 07 decembrie) in Piata Victoriei din Bucuresti pentru imbarcare in autocar si plecare spre Budapesta pe ruta: Bucuresti - Ploiesti - Campina - Brasov - Sibiu - Sebes - Deva - Timisoara - Arad - Budapesta. Sosire in cursul serii. Cazare hotel Expo Congress 4* Budapesta sau similar.
Ziua 2 Budapesta - Tur de oras & Piata de Craciun
Mic dejun. Tur de oras Budapesta panoramic si pietonal: Citadela, Catedrala Sfantul Stefan, Piata Milenara, Bulevardul Andrassy, Palatul Parlamentului, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Palatul Regal. Dupa turul de oras, Plimbare pietonala cu insotitorul de grup pe "Ringul mic" al Budapestei, intr-o zona pietonala renumita pentru magazinele si cafenelele sale luxoase, care pastreaza inca frumusetea si spiritul "imperial" al vremurilor. Continuam apoi cu Vizitarea Pietei de Craciun. In acest maret oras de pe malul Dunarii se deschide anual Piata de Craciun, in zona Vorosmarty Ter, in centrul orasului. De ani de zile Budapesta concureaza cu Viena din punct de vedere al frumusetii si diversitatii Pietelor de Craciun si nu peste mult timp poate chiar o va intrece. Un tur prin Piata de Craciun din Budapesta si o plimbare pe faleza Dunarii reprezinta o experienta incantatoare. Seara, optional, Croaziera si cina romantica pe Dunare cu Tur Budapesta by night in limba romana: welcome drink, 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare (Tarif: 30 Euro/persoana, minim 30 de platitori, transfer inclus). Cazare hotel Expo Congress 4* Budapesta sau similar.
Ziua 3 Excursie la G�d�llő - Fost Palat Imperial & Resedinta de vara a Imparatesei Sissi
Mic dejun. Optional, Excursie de 1/2 zi la G�d�llő - unde se viziteaza Fostul Palat Imperial, resedinta de vara a Imparatului franz Joseph si Imparatesei Sissi. Tarif: 25 Euro/persoana, minim 25 platitori si include: transport autocar, bilet de intrare, audio guide, insotitor de grup. Intoarcere la Budapesta. Dupa amiaza timp liber la dispozitie si program de cumparaturi, este asigurat transferul cu autocarul dus-intors. Seara, Cina de bun ramas cu program folcloric si degustare de vin la crama BORKATAKOMBA. (Tarif: 30 Euro/persoana, mini. 30 platitori, transfer inclus Cazare hotel Expo Congress 4* Budapesta sau similar.
Ziua 4 Budapesta - Bucuresti
Mic dejun. Plecare spre tara, sosire seara tarziu in functie de formalitatile vamale.
Tarife (calculate pentru un grup de 40 platitori)
- 99 Euro adult loc in camera dubla
- 75 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu doi adulti
- 149 Euro adult loc in camera single

Servicii incluse:
- 3 nopti de cazare cu mic dejun hotel 4* Budapesta
- Tur de oras Budapesta
- Vizitarea Pietei de Craciun din Budapesta
- Program de shopping la Budapesta
- Transport cu autocar propriu clasificat 4* pe toata durata programului
- Ghid roman insotitor
Servicii neincluse:
- asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice
Shopping de Craciun la Budapesta
Shopping de Craciun la Budapesta
Shopping Ungaria:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media