Round Trop club
Contact Round Trop club
 • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Vacanta de 1 Mai - Capitale Imperiale: Viena - Budapesta - Praga - Bratislava - Dresda

Oferte 1 Mai Austria / Vacanta de 1 Mai - Capitale Imperiale: Viena - Budapesta - Praga - Bratislava - Dresda

1 Mai  - Capitale Imperiale

Viena - Budapesta - Praga - Bratislava - Dresda
Perioada: 26.04 - 02.05. si transport cu autocarul
Imbarcari din: Bucuresti, Pitesti, Rm.Valcea, Sibiu, Sebes, Deva, Arad
La cerere: transferuri din orasele apropiate
Pret/persoana: 295 EURO (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 140 EURO; Reducere a treia persoana (pat suplimentar in camera dubla): 20 EURO;
Copil 2 - 12 ani in camera cu doi adulti (fara pat suplimentar): reducere 100 EURO

SERVICII INCLUSE:
- transport cu autocar (standard international) conform itinerariului;
- 6 nopti cazare in hoteluri de 3* astfel: 2 nopti Budapesta, 3 nopti Praga, 1 noapte Viena;
- mic dejun;
- tururi panoramice in Budapesta, Praga, Bratislava si Viena;
- insotitor roman de grup.
NU SUNT INCLUSE:
- intrarile la obiectivele turistice;
- excursiile optionale;
- bacsisuri (recomandate in tarile respective) pentru ghizii locali si hoteluri : 10 EURO / persoana, se achita reprezentantului agentiei;
- asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandata)
- asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice; in pachet cu asigurarea medicala de calatorie

Ziua 1: Bucuresti - Nadlac (600 km)
Intalnire in fata Garii de Nord (vis a vis de coloane) la ora 21.30. Plecare din Bucuresti cu autocarul pe traseul: Pitesti, Rm.Valcea, Sibiu, Sebes, Deva, Timisoara, Arad (sunt prevazute imbarcari din orasele de pe traseu; de asemenea, la cerere se pot realiza transferuri din orasele apropiate).

Ziua 2: Nadlac - Budapesta (250 km)
Dimineata trecem vama Nadlac si ajungem in Ungaria. In cursul pranzului sosire la Budapesta. Cazare si odihna la hotel 3*. Incepand cu ora 15.30 vom face un tur panoramic al orasului cu autocarul, pe parcursul caruia vom admira: Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Seara timp liber in Budapesta sau, optional, croaziera si cina romantica pe Dunare intre Buda si Pesta: welcome drink, 2 preparate calde, preparate reci si salate (bufet suedez). Bauturi: vin Tokay si apa minerala. Pret informativ: 35 EURO/ persoana.

Ziua 3: Budapesta - Brno - Praga (589 km)
Mic dejun. Deplasare cu autocarul la Brno, Capitala Moraviei si al doilea oras ca marime din Cehia, important centru universitar. Tur panoramic de oras: Piata Libertatii cu stradute inghesuite intre numeroase catedrale gotice, vechea si noua Primarie, Catedrala Sf. Petru si Pavel cu o superba panorama a orasului Brno, Castelul Regal Spilberk. Continuam traseul spre Praga. Cazare hotel 3* in Praga.

Ziua 4: Praga - tur de oras
Mic dejun. Transfer in centrul orasului pentru tur panoramic de cca 3 ore, cu opriri la: Castelul Hradcany, Piata Welceslas, Piata Staromestske Námestí (oprire la ora fixa pentru “spectacolul” papusilor), Catedrala Sf. Vitus (simbol spiritual al statului ceh) si Podul Carol (unul din cele mai frumoase monumente gotice din Europa), “strada de aur” (zona boema a orasului, unde se poate vizita cea mai mica casa din Europa). Timp liber la dispozitie, sau excursie optionala la Kutna Hora, oras aflat in patrimoniul UNESCO si care a rivalizat din punct de vedere economic, cultural si politic, cu Praga, devenind ulterior resedinta favorita a multora dintre regii Boemiei si mai tarziu a nobililor imperiului Austro-Ungar. Tur panoramic de oras: Catedrala gotica Sf Barbara, Curtea Italiana (fosta resedinta regala si fabrica de bani) si faimosul Osuar Sedlec. Pret informativ: 25 EURO/ persoana, minim 20 platitori. Intoarcere la Praga. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 5: Dresda - "Florenta Elbei" (optional)
Mic dejun. Timp liber in Praga, sau optional excursie la Dresda, orasul lui August cel Puternic, cunoscut in istorie drept „Regele Soare al Saxoniei”. Orasul se mai numeste si „Florenţa de pe Elba“, iar la inceputul secolului al 18-lea, devine o metropola a artelor de rang european. Marturie stau somptuoasele edificii baroce: Cladirea Operei Semper, Cladirea Palatului Zwinger, Catedrala Catolica din Dresda (Katholische Hofkirche), Palatul Regal (Dresden Schloss), Biserica Maicii Domnului (Frauenkirche). Tur pietonal in centrul vechi, timp liber pentru pentru cumparaturi si masa. Pret informativ: 40 EURO / persoana, minim 20 platitori.
Intoarcere in Praga. Seara timp liber la dispozitie, sau optional, cina traditionala ceheasca cu spectacol folcloric live cu bauturi incluse, la renumitul restaurant praghez „U Marchanu”. Pret informativ: 25 EURO/ persoana. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 6: Praga - Viena (295 km)
Mic dejun. Plecam spre Viena. Sosire in capitala Austriei in jurul pranzului. Acest oras este de mult timp unul dintre centrele culturale recunoscute ale lumii, bogat in teatre, muzee, case istorice si biblioteci. Este renumit de secole si pentru cafenelele si restaurantele sale. Orchestra Filarmonica din Viena este considerata una dintre cele mai bune orchestre din lume. Universitatea din Viena, intemeiata in 1365, este cea mai veche universitate din lumea germanica. Timp de 3 ore vom face turul panoramic al Vienei. Printre obiectivele turistice care vor fi admirate se numara: Opera, Monumentul lui Johan Strauss, Domul Sfantul Stefan si Universitatea. Timp liber (recomandam cumparaturi pe strada Mariahilfer). Cazare hotel 3* in Viena.

Ziua 7: Viena - Bratislava - Budapesta (244 km)
Mic dejun. Dimineata vom preda camerele si incepem programul. Prima oprire va avea loc la Schonbrunn, iar pentru turistii care nu doresc vizita la palat, recomandam plimbarea in parcul si gradinile acestuia. Plecam spre Budapesta iar pe traseu vom opri la Bratislava. Scurt tur panoramic cu autocarul, dar si pietonal, in cadrul caruia vor putea fi admirate: Noul Pod - simbolul orasului modern - cu restaurant construit intr-un stil futuristic situat in varful unui turn inclinat, Castelul Bratislavei, Piata Vechii Primarii. Vom continua itinerariul spre Budapesta, unde vom sosi in cursul serii. Cazare la hotel 3* si timp liber la dispozitie.

Ziua 8: Budapesta - Bucuresti (850 km)
Mic dejun. In cursul diminetii vom pleca spre Bucuresti tranzitand Arad - Deva - Sibiu - Pitesti. Sosirea in Bucuresti este prevazuta seara tarziu (sunt prevazute debarcari si in orasele de pe traseu si - la cerere - transferuri spre orasele apropiate).
Vacanta de 1 Mai - Capitale Imperiale: Viena - Budapesta - Praga - Bratislava - Dresda
Vacanta de 1 Mai - Capitale Imperiale: Viena - Budapesta - Praga - Bratislava - Dresda
Oferte 1 Mai Austria:
  Idei de vacanta
  Idei de vacanta
  Idei de vacanta
  Let's socialize
  Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media