Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Crimeea, Odesa si Chisinau 7 zile

Circuite Ucraina / Circuit Crimeea, Odesa si Chisinau 7 zile
ZIUA 1
Duminica,ora 06.15 prezentarea la imbarcare,Bucuresti-parcare Gara de Nord(Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-plecare pe traseul Buzau-Focsani-Tecuci-Barlad-Albita. Tur Chisinau, cu ghid local, pe traseul: Universitate, Statuia Stefan cel Mare, Parcul Poporului, Tribunalul, Parlamentul, Magazinul GUM. Timp liber. Cazare in Chisinau.
ZIUA 2
(mic dejun). La 10 km de Chisinau se viziteaza Crama Cricova (cea mai mare din lume- cu strazi rutiere cu denumiri de vinuri) - orasul vinurilor (strazile subterane, sectia de maturizarea a vinurilor de marca, sectia de producere a spumantului clasic, Colectia Nationala si salile de degustare). Optional, degustare. Deplasare pe ruta Anenii Noi-Causeni. Se trece frontiera -se traverseaza Nistrul (Palanca-Moldova, Maiaky-Ucraina). Cazare in Mykolaiv (Ucraina).
ZIUA 3
(mic dejun). Deplasare (325 km) pe ruta Mykolaiv - Kherson. Tur (3 ore) Simferopol cu ghid local. Cazare in Simferopol (capitala Crimeei).
ZIUA 4
(mic dejun). Deplasare prin Alusta in zona Yalta, unde se viziteaza cu ghid local renumitele palate (la Alupka Cuibul randunicii si Vorontsovsky iar la Livadia-intalnirea istorica dintre Stalin, Roosvelt si Churchill). Timp liber in Yalta, plaja si baie in mare, urcare cu telefericul (optional)-panorama asupra zonei. Ora 20.30-deplasare prin Foros in Sevastopol. Cazare in Sevastopol.
ZIUA 5
(mic dejun). Cu ghid local-tur (2 ore) Sevastopol si croaziera (o ora) pe mare.Ora 13-deplasare pe ruta Bakhchysarai (vizita palatul tataresc Khan)-Simferopol-Kherson (situat pe Nipru). Cazare in Kherson.
ZIUA 6
(mic dejun). Deplasare la Odesa-tur (3 ore) cu ghid local. Timp liber. Cazare in Odesa.
ZIUA 7
Sambata (mic dejun). Excursie in statiunea Zatoka (popas o ora), la confluenta Nistrului cu Marea Neagra. Traversarea (200 m) Nistrului (la varsarea in mare) pe podul rutier de la Zatoka la Priverezne, peste Stramtoarea Tarigradului. La Limanul Nistrului-vizita Cetatea Alba (Ucraina). Deplasare pe ruta Bolhrad-Giurgiulesti-pod rutier peste Prut-Galati-Braila-Slobozia-Dragalina-Autostrada Soarelui. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).
Pret : 245 euro + 30 euro (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru: bilet vizitare crama Cricova, croaziera la Sevastopol si excursia la Zatoka.
Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).
Supliment single 125 euro.
La inscriere se achita minim 150 euro.
Copiii sub 12 ani neampliniti au o reducere de 30 euro.
Grup minim 25 turisti.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE:
- servicii ghid roman si ghizi locali in : Chisinau, Simferopol, Sevastopol, Yalta si Odesa;
- transport cu autocar 2* cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;
- 6 cazari cu cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2*(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus).
Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, parcuri, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.
Circuit Crimeea, Odesa si Chisinau 7 zile
Circuit Crimeea, Odesa si Chisinau 7 zile
Circuite Ucraina:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media