Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Round Trip Club

Brevet de turism

Brevet de turism Round Trip ClubLicenta de turism Round Trip Club

Licenta de turism

Polita de asigurare

Clientul este cea mai importanta persoana din agentia de turism. Lui trebuie sa ii asiguram conditii excelente de petrecere a timpului liber, sa-i punem la dispozitie intreaga noastra experienta, servicii de prim rang, un mediu placut si un personal amiabil.

Clientului trebuie sa-i fim partener si consilier.

Indiferent de amploarea serviciilor turistice solicitate fiecare client al nostru va beneficia din plin de cele mai bune servicii.

Consultanta si asistenta turistica, sejururi in tara si in strainatate, cazare, transferuri, rent a car, bilete de avion, servicii complete pentru segmentul business (seminarii, lansari de produse, excursii incentives, receptii, asistenta si secretariat, primire delegatii, teambuilding) si nu in ultimul rand transport cu autocare si microbuze din parcul auto propriu - acestea sunt serviciile pe care vi le oferim.

Suntem convinsi ca veti gasi in agentia noastra serviciile turistice cele mai potrivite nevoilor dumneavoastra, ca veti aprecia experienta, flexibilitatea si modul de lucru al echipei noastre si ca veti ramane un client fidel al ROUND TRIP CLUB in anii ce urmeaza.

Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media