Round Trop club
Contact Round Trop club
 • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Germania avion 2017

Circuite Germania / Circuit Germania avion 2017
Plecari: 26 iunie, 16 august 2017 (circuit avion)
Circuit GERMANIA - Istorie si Civilizatie
Plecari: 26 iunie,  16 august 2017

Ziua 1: BUCURESTI – PRAGA – DRESDA

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni la ora 06:00 pentru imbarcare pe cursa directa TAROM cu destinatia Praga. Sosire la Praga la ora 09:00. Ne imbarcam in autocarul local si plecam spre Dresda (155km) – „Florenta de pe Elba”, un oras primitor, plin de gradini, flori si arbori inalti. La sosire vom face un scurt tur panoramic cu autocarul. Cazare la Ringhotel Residenz Alt Dresden Hotel 4* (sau similar). Dupa amiaza, plimbare cu insotitorul de grup prin centrul vechi al orasului, impresionant prin farmecul si incarcatura istorica a locurilor, prin dimensiunea si eleganta cladirilor. Daca timpul permite, va recomandam vizita la Palatul Zwinger – palatul lui Augustus cel Puternic, care si-a propus sa intreaca vestitul Versailles prin grandoare si lux. Optional, croaziera pe raul Elba.

Ziua 2: DRESDA – NUREMBERG (310 km)

Mic dejun. Plecam spre Nuremberg, oras fondat in 1050, un amestec interesant de vechi si nou. In Nuremberg va propunem vizita centrului medieval, inconjurat de ziduri. Vom rasuci inelul de aur de la fantana gotica Schoner Brunnen (Fantana Frumoasa) pentru ca norocul sa fie in continuare de partea noastra si ne vom delecta cu vestitii carnati germani. Cazare la Mercure Congress Hotel 4* (sau similar).

Ziua 3: NUREMBERG – ROTHENBURG OB DER TAUBER – MUNCHEN (165 km)

Mic dejun. Pe drum spre capitala bavareza, ne oprim in orasul medieval Rothenburg, imprejmuit de arcade medievale, ziduri masive si turnuri de aparare. Centrul istoric este o bijuterie a arhitecturii medievale, cu stradute pietruite si case construite pe jumatate din lemn. Dupa amiaza ne continuam drumul spre Munchen. Cazare la hotel Park Inn by Radisson 3* (sau similar).

Ziua 4: MUNCHEN

Mic dejun. Vom incepe ziua cu un tur panoramic cu autocar si ghid local (3 ore). Vom admira Piata Maria (numita dupa coloana cu statuia Maicii Domnului din centrul piatetei), cu noua si vechea primarie, atragatoare prin turnurile lor, Peterskirche (biserica Sf. Petru) – cea mai veche biserica din centru, catedrala Frauenkirche – cea mai faimoasa biserica din centrul orasului, prin spectaculoasa sa arhitectura medievala (secolul XV). Dupa-amiaza, timp liber pentru cumparaturi sau plimbari individuale. Pasionatilor le recomandam o vizita la Muzeul BMW. Seara, optional, va recomandam o masa specific bavareza in faimoasa berarie Hofbrauhaus. Cazare la hotel Park Inn by Radisson 3* (sau similar).


Ziua 5: MUNCHEN – FRANKFURT (365 km)


Mic dejun. Plecam spreFrankfurt – cel mai mare oras din landul federal Hessa si al cincilea oras ca marime din Germania. Sosire in Frankfurt in jurul pranzului, transfer si cazare la hotel Leonardo Royal Frankfurt 4* (sau similar). Transfer in centrul orasului pentru tur panoramic cu ghid local (3 ore) pe parcursul caruia vom admira Bursa din Frankfurt (cea mai mare din tara), “cartierul bancar” unde isi au sediile cele mai importante banci, catedrala gotica Sf. Bartolomeu, Primaria Romer – alcatuita din trei case gotice invecinate, biserica Sf. Paul si vechea cladire a Operei. Seara, plimbare cu insotitorul de grup prin Römerplatz, vechiul centru medieval si un loc bun de admirat cladirile istorice din zona.

Ziua 6: FRANKFURT – CROAZIERA PE RIN – KOLN

Mic dejun. Vom pleca spre romanticul oras Rudesheim am Rhein (55km) unde, dupa o scurta vizita, ne imbarcam pe vaporasul de croaziera. Timp de o ora si jumatate ne vom bucura de un peisaj spectaculos de-a lungul Rin-ului romantic: castelele vechi si dealurile acoperite de vita de vie ne vor incanta cu siguranta. Ajungem in St. Goar unde ne asteapta autocarul pentru transfer la Koln (140km). Cazare in Koln in hotel Leonardo Hotel Köln 4* (sau similar).

Ziua 7: KOLN – HAMBURG (410 km)

Mic dejun. Timp liber pentru plimbare prin centrul orasului, cel mai vechi dintre marile orase ale Germaniei. Optional, vizita cu insotitorul de grup la Domul din Koln, emblema orasului, obiectiv inscris pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO. In jurul pranzului, plecam spre Hamburg, principalul port german, al doilea oras ca marime din Germania. Sosire in Hamburg in cursul serii, transfer si cazare la hotel Leonardo Hamburg-Stillhorn 4* (sau similar).

Ziua 8: HAMBURG – BERLIN (285 km)

Dupa micul dejun, vom face un tur panoramic de oras cu ghid local (3 ore). Vom admira lacul artificial Alster, situat in centrul orasului, Primaria construita in stil neorenascentist, Jungfernstieg – principala artera comerciala, portul. Dupa pranz, plecam spre Berlin. Cazare hotel Holiday Inn Mitte 3* (sau similar).

Ziua 9: BERLIN

Mic dejun. Tur panoramic de oras cu ghid local (4 ore) in capitala Germaniei. Vom incepe turul pe maretul bulevard berlinez, Unter den Linden, conceput initial ca un drum de calarie intre palatul Berliner Schloss si terenurile regale de vanatoare din Tiergarten si transformat apoi intr-un splendid bulevard regal de regii prusnaci din secolul XVIII. Continuam cu Piata Gendarmenmarkt, considerata cea mai frumoasa piata din Berlin, Poarta Brandenburg – simbolul orasului, complexul cultural Insula de Muzee, Parlamentul german (Reichstag), Alexanderplatz cu Turnul Televiziunii si, bineinteles, ruinele Zidului Berlinului. Dupa-amiaza, timp liber pentru cumparaturi sau vizite optionale cu insotitorul de grup. Cazare la hotel Holiday Inn Mitte 3* (sau similar).

Ziua 10: BERLIN – PRAGA (345 km)

Mic dejun. In jurul pranzului plecam spre Praga. La sosire ne vom bucura de un tur panoramic al capitalei Cehiei si apoi ne vom caza la NH Prague 4* (sau similar).

Ziua 11: PRAGA – BUCURESTI

Mic dejun devreme. La ora 07:00 transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa TAROM spre Bucuresti cu plecare la ora 09:45. Sosire la Bucuresti la 12:35.


PRET/persoana: 925 EURO(loc in camera dubla)


Supliment camera single: 295 EURO


SERVICII INCLUSE:


 • transport cu avionul Bucuresti – Praga – Bucuresti cu compania TAROM;

 • 10 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3* si 4*: 1 noapte in Dresda, 1 noapte in Nuremberg, 2 nopti in Munchen, 1 noapte in Frankfurt, 1 noapte in Koln, 1 noapte in Hamburg, 2 nopti in Berlin, 1 noapte in Praga;

 • transport cu autocar local pe tot parcursul circuitului;

 • croaziera pe Rin;

 • tururi panoramice de oras cu ghizi locali in Frankfurt, Hamburg, Berlin si Munchen;

 • tururi pietonale cu insotitorul de grup in Koln, Rudesheim am Rhein, Dresda si Rothenburg;

 • transferuri aeroport – hotel – aeroport;

 • insotitor roman de grup.

NU SUNT INCLUSE:

 •  taxele de aeroport: 135 EURO/ persoana (pot suferi modificari) 

 • taxele locale impuse de primariile orasului (se achita personal, la receptia hotelului) 

 • intrarile la obiectivele turistice 

 • asigurarea medicala

 •  asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice)

 • excursiile optionale.

ORAR DE ZBOR (informativ):

Bucuresti 08:05 – Praga 09:00 (RO 225)

Praga 09:45 – Bucuresti 12:35 (RO 226)

GRUP MINIM:25 persoane.
Circuit Germania avion 2017
Circuit Germania avion 2017
Circuite Germania:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media