Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Irlanda si Marea Britanie 23 zile

Circuite Marea Britanie / Circuit Irlanda si Marea Britanie 23 zile

Acesta oferta nu mai face parte din portofoliul Round Trip Club!

PRET: 1175 euro, se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).
Supliment single 430 euro.
La inscriere se achita integral sau minim 600 euro.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) cazati in tripla au o reducere de 60 euro.
Grup minim 25 turisti.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.


MAREA BRITANIE - IRLANDA - BENELUX - GERMANIA 23 zile

PRETUL INCLUDE
:
- servicii ghid roman si ghizi locali in Dublin, Belfast, Glasgow si Edinburgh;
- 21 cazari cu mic dejun in hoteluri 3*** si 2**, hoteluri 2** definite prin camere cu 2 paturi (la cerere cu 1 sau 3 paturi) si grup sanitar propriu cu dus );
- transport (fara zilele 6, 7, 10, 14 si 19) cu autocar 2** cu aer conditionat, parcari si taxe stradale.
- o cazare pe vapor (cabine cu 4 paturi).
Pretul nu include:
- biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea ;
- 125 euro (se achita la agentia din Romania) - taxele pentru turisti si autocar de traversare Eurotunel si marile Irlandei si Nordului.

ZIUA 1 ora 06.15 - prezentarea la imbarcare, parcarea din centrul Pietei Victoria. Ora 6.30 plecare din Bucuresti. parcarea din centrul Pietei Victoria., pe traseul Pitesti - Sibiu - Arad. Cazare in zona Budapesta-Gyor.
ZIUA 2 (mic dejun). La Viena, scurt tur cu autocarul pe ringul vienez unde se vad: Muzeul de Arta, Observatorul astronomic, Statuia Radetzky, Opera, Piata Maria Tereza, Palatul Hofburg, Parlamentul, Primaria, Burgtheatre, Universitatea. Dupa tur, popas 1 ora. In Salzburg se viziteaza (1 ora) Gradinile Mirabell si Casa MOZART. La Munchen-se viziteaza: Domul, Primaria, Marienplatz si HOFBRAUHAUS(beraria de la 1589. Cazare in Munchen.
ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare la Luxembourg unde se viziteaza centrul istoric si Catedrala Notre Dame. Cazare in Bruxelles.
ZIUA 4 (mic dejun). Tur Bruxelles cu autocarul pe traseul: Catedrala St. Michel, Cartierul Laeken, Palatul de Justitie, Basilica Sacre Coeur cu oprire la Platoul Heysel (vizita Atomium si Minieuropa) apoi tur pietonal : Piata Spaniei, Manneken Pis, Grand Place, Galeriile St. Hubert. Timp liber in centru. Deplasare la Brugge (popas 90 min.). Cazare in Calais.
ZIUA 5 (mic dejun). Se traverseaza Canalul Manecii prin Eurotunel. Vizita castelul Windsor. Tur Londra cu autocar pe traseul: Turnul Londrei, Westminster Abbey, Trafalgar Square, Hyde Park, Catedrala ST. PAUL, Big Ben. Cazare in Londra.
ZIUA 6 (mic dejun). Plimbare cu vaporasul pe Tamisa (aprox.10 lire). La Greenwich, vizita: Muzeul Maritim, Observatorul Astronomic si Meridianul Zero. Timp liber in Londra. Cazare in Londra.
ZIUA 7 (mic dejun). Se viziteaza (intrari gratuite) British Museum si Galeriile Nationale. Timp liber: Shopping, Muzeul figurilor de ceara, etc. Cazare in Londra.
ZIUA 8 (mic dejun). Se viziteaza Oxford si Stonehenge. Tur (3 ore) Cardiff cu autocar si ghid local din care o ora popas in centru. Cazare in Cardiff.
ZIUA 9 (mic dejun). In Stratford-upon-Avon se viziteaza Casa natala a lui WilLiam Shakespeare si Mormantul de la Trinity Church. Tur Liverpool : Catedrala Anglicana (cea mai mare din lume), portul, docurile, marturii Beatles. Popas 60 min. Traversare cu ferryboat-ul din Hollyhead la Dublin. Cazare in Dublin.
ZIUA 10 (mic dejun). Tur pietonal (3 ore) Dublin cu ghid local.Timp liber. Muzeul berei Guinness. Cazare in Dublin.
ZIUA 11 (mic dejun). Vizita (exterior) situl arheologic Newgrange - cea mai veche si vestita necropola megalitica din epoca bronzului. Traversarea raului Boyne cu oprire la locul primei batalii dintre protestanti si catolici ( 1 iulie 1690). Deplasare la ATHLONE CASTEL construit in sec. Xlll sau deplasare in sud prin Muntii Wicklow la ROCK of CASHEL - manastire fortareata din sec. Xll-Xlll construita direct pe stanca.Oprire la Cliff of Moher - faleza inaltata vertical (200m) pe malul Atlanticului si lunga de 8 km. Cazare in zona Limerick.
ZIUA 12 (mic dejun). Langa Limerick - vizita (90 min.) BUNRATTY CASTLE (sec. XV) - cea mai mare atractie turistica a Irlandei (parc de folclor si traditii culturale irlandeze). Ora 10.30 - deplasare in peninsula Killarney, situata in sud - vestul Irlandei, la Oceanul Atlantic, pe RING OF KERRY - se parcurge o parte din cel mai frumos drum panoramic (lung de 170 km) din Europa ce inconjoara Killarney National Park (bogata vegetatie mediteraneana), unde se viziteaza Muckross House (construit in stil Tudor in inima parcului in 1843) si cele 3 lacuri LADIES VIEW. Cazare in Dublin.
ZIUA 13 (mic dejun). Deplasare in Irlanda de Nord. Tur (3 ore) Belfast cu autocar si ghid local din care o ora popas in centru. Se traverseaza cu ferryboat-ul (Larne - Cairnryan). Cazare in Glasgow.
ZIUA 14 (mic dejun). Tur (3 ore) pietonal GLASGOW cu ghid local: Timp liber . Cazare in Glasgow.
ZIUA 15 (mic dejun). Vizita la SCONE PALACE (se incoronau regii Scotiei). Excursie prin nordul extrem la Lacul LOCH NESS (ruta Perth-Aviemore-Invernes-Fort William). In Drumnadrochit vizita la LOCH NESS (Monster Exibition). Cazare in Glasgow.
ZIUA 16 (mic dejun). Tur EDINBURGH cu ghid local, se viziteaza: Castelul medieval, St. Gile Cathedral si Scotch Whisky Center. Ora 15 plecare din Edinburgh si popas in Newcastle (90 min). Cazare in zona York.
ZIUA 17 (mic dejun). Se viziteaza York Minster - cea mai mare catedrala gotica din nordul Europei. Deplasare la Cambridge si vizita colegiile (exterior). Deplasare cu vaporul de la Felixtowe la Rotterdam. Cazare pe vapor.
ZIUA 18 (mic dejun). La Rotterdam popas 2 ore in zona centrala. In Delft shopping la centrul de portelan. Vizita (exterior) Tribunalul International din Haga. Tur Amsterdam cu autocarul pe traseul: Piata Dam, Palatul Regal, Gara centrala, Piata Waterloo, Canalul Amstel.
Cazare in Amsterdam.
ZIUA 19 (mic dejun). Timp liber in Amsterdam. Sugestii : Muzeul National, SHOPPING, (centrul de bijuterii), plimbare cu vaporasul pe canale (aprox. 10 euro). Cazare in Amsterdam.
ZIUA 20 (mic dejun). In KOLN se viziteaza Domul (inclus in topul celor 100 de minuni ale lumii). Deplasare la Bonn vizita (in centrul orasului) Casa natala Beethoven, apoi deplasare pe Valea Rinului (Koblenz-Bingen) - de pe un mal sau altul al Rinului se admira legendara stanca Loreley. Cazare in Frankfurt.
ZIUA 21 (mic dejun). In centrul orasului Frankfurt (cei mai inalti zgarie nori din Germania) vizita Casa natala Goethe. Deplasare la Nurenberg - plimbare pietonala in centru la: Schoner Brunnen (fantana frumoasa), bisericile Sf. Sebald si Frauenkirche. Cazare in Nurenberg.
ZIUA 22 (mic dejun). Traversarea Austriei. Se parcurge Budapesta spre debarcader intr-un scurt tur cu autocarul (pot fi admirate): Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Dupa tur, seara,optional (aprox. 27 euro se achita in excursie), croaziera (minim 20 pers.) pe Dunare by night (aprox. 2 ore,cu cina festiva bufet, muzica). Turistii care nu participa la croaziera, timp liber in zona comerciala Corso - Dunare, a podurilor Margareta - Elisabeta si a hotelurilor Intercontinental - Mariott. Apoi (toti turistii) deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Budapesta.
ZIUA 23 (mic dejun). Deplasare Szeged - Arad - Sibiu - Pitesti - Bucuresti. Sosire in Bucuresti (in conditii normale de vreme, trafic, formalitati vamale, etc.) aprox. ora 24 in Piata Victoriei, apoi Gara de Nord(Coloane).
Circuit Irlanda si Marea Britanie 23 zile
Circuit Irlanda si Marea Britanie 23 zile
Circuite Marea Britanie:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media