Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Malaysia Thailanda Singapore 16 zile

Circuite Malaysia / Circuit Malaysia Thailanda Singapore 16 zile
MALAYSIA - THAILANDA - SINGAPORE 16 zile

Pret: 985 euro
,

se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).


La inscriere se achita integral sau minim 500 euro.
Supliment single 365 euro.

Grup minim 15 turisti.
Copiii sub 12 ani (neampliniti) cazati in tripla au o reducere de 100 euro.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE:
- servicii ghid roman si ghizi locali ;
- bilet avion Bucuresti - Istanbul - Bangkok - Kuala Lumpur / Singapore - Istanbul - Bucuresti;
- transport cu autocar 2** cu aer conditionat conform proramului ;
- 13cazari cu mic dejun bufet in hotel 3***.
Pretul nu include:
- taxe aeroport/ securitate, transfer aeroport-hotel-aeroport si comision, in total 395 euro (se achita la agentia din Romania) ;
- bacsis 50 euro (se achita in Thailanda).ZIUA 1 ZIUA 2 Sosire in Bangkok ora 13.05. Transfer(150 Km) la Pattaya (cea mai renumita statiune de la confluenta oceanelor Indian si Pacific). Cazare in Pattaya.
ZIUA 3 (mic dejun). Timp liber - plaja in piscina hotelului sau in Oceanul Indian, plimbari, scufundari, shopping, masaj thailandez . sau optional Excursie (aprox. 20 euro) la Insula de Corali(plaja, baie, masa de pranz). Pe parcursul plimbarii cu vaporasul, se opreste la insula de agrement sportiv, unde se pot face sarituri cu parasuta. Cazare in Pattaya.
ZIUA 4 (mic dejun). Timp liber. Optional Excursie (aprox. 17 euro) la Nong Nooch Village (dansuri populare thailandeze si jocuri sportive cu elefanti, fotografii cu tigri, gradina de orhidee). Vizita manufactura de bijuterii si pietre pretioase din Pattaya(cea mai mare galerie de bijuterii din lume). Cazare in Pattaya.
ZIUA 5 (mic dejun). Deplasare cu autocarul la Bangkok. Pana la destinatie se viziteaza cea mai mare Ferma de crocodili din lume (cu spectacol - dresura de crocodili, biletul de intrare inclus). Seara, (optional) "Erotic Show" sau shopping. Cazare in Bangkok.
ZIUA 6 (mic dejun). Timp liber sau optional excursie de 1 zi (aprox 30 euro) la Piata Plutitoare, cea mai inalta pagoda (templu budist) din lume Phra Pathom Chedi si Gradina Botanica Rose Garden(masa de pranz inclusa). Cazare in Bangkok.
ZIUA 7 (mic dejun Timp liber. Optional Excursie de 1/2 zi(aprox 20 euro) la Marele Palat, Templele lui Buda lungit, Buda de smarald, Buda meditand). Shopping. Cazare in Bangkok.
ZIUA 8 (mic dejun). Transfer la aeroport. Ora 10 decolare din Bangkok . Sosire 13.05 in Kuala Lumpur. Cazare in Penang.
ZIUA 9 (mic dejun). In Penang, vizita - Templul serpilor si Parcul pasarilor. Cazare in Kuala Lumpur.
ZIUA 10 (mic dejun). Vizita - Turnul Telecomunicatiilor (421 m), Trunurile gemene Petronas (cea mai inalta constructie din lume) si China Town. Cazare in Kuala Lumpur.
ZIUA 11 (mic dejun). Se viziteaza Muzeul de Arta Islamica al Malayesiei. Shopping. Cazare in Kuala Lumpur.
ZIUA 12 (mic dejun). Deplasare (300 km) de la Kuala Lumpur la Singapore. Popas pe malul oceanului in orasul Melaka unde se viziteaza Fort A Famosa si Piata Stadhuys. Cazare in Singapore.
ZIUA 13 (mic dejun). Se viziteaza River Side (zona coloniala cu cladiri zgarie nori, muzee, teatre, restaurante, atractii turistice), Moscheea Sultanului – cea mai mare din Singapore si Orchard Road – principala strada comerciala. Optional Night Safari. Cazare in Singapore.
ZIUA 14 (mic dejun). Optional, deplasare cu telecabina sau ferryboat-ul in Insula Sentosa la Underwater World - acvariu cu peste 2500 de vietati marine vazute dintr-un tunel transparent si lung de 80 m. Seara, optional, show la fantani (sunet si lumini). Cazare in Singapore.
ZIUA 15 (mic dejun) Timp liber pentru shopping. Transfer la aeroport. Prezentare la imbarcare ora 21.10. Ora 23.10 decolare din Singapore.
ZIUA 16 – Duminica.(mic dejun). Sosire in Istanbul la ora 06.15. Decolare din Istanbul spre Bucuresti la ora 8.20, sosire pe Otopeni ora 9.45.
Circuit Malaysia Thailanda Singapore 16 zile
Circuit Malaysia Thailanda Singapore 16 zile
Circuite Malaysia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media