Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Norvegia - fiordurile 7 zile

Circuite Scandinavia / Circuit Norvegia - fiordurile 7 zile
Fiordurile   7 zile  

Trondheim, Geiranger, Nordfjord, Sognefjord)-NORVEGIA  
Oslo, Drumul Atlanticului, Bergen, Lillehammer, Tunelul Laerdal

ZIUA 1 Ora 16, intalnire cu ghidul la Aeroportul Otopeni - check in Lufthansa pentru destinatia Frankfurth. Decolare la ora 18. Sosire la ora 19.55. Decolare la ora 21.25, sosire la Oslo la ora 23.20. Cazare in Oslo.
ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare pe ruta Hamar - Lillehammer (vizita 2,5 ore)- Dombas – Oppdal (popas 90 min). Cazare in Trondheim.
ZIUA 3 (mic dejun). In Trondheim se merge pe malul fiordului si se viziteaza centrul dominat de Catedrala Nidaros. Deplasare pe ruta Heimdal-Orkanger la Kristiansund – optional, se urca in turnul de observatie asupra Atlanticului, apoi se strabate cu autocarul DRUMUL ATLANTICULUI (pe aprox 10 Km, se strabat multe poduri, insule si insulite intr-un peisaj unic). Cazare in zona Molde- Andalsnes.
ZIUA 4 (mic dejun). Deplasare pe ruta de aur. Se parcurge Drumul Trolilor, apoi se traverseza cu ferryboatul fiordul Nordfiord. Deplasare pe drumul Drumul Vulturilor si in croaziera cu ferryboatul fiordul Geiranger (cascadele Voalul Miresei si Cele 7 Surori, mai spectaculoase decat cascada Voringsfossen). Deplasare pe jos(90 min.)la Ghetarul Briksdal. Se traverseaza (Lavik-Oppedal) in croaziera Sognefiord cu ferry-boatul spre Bergen (poarta fiordurilor la Oceanul Atlantic). Cazare in zona Knarvik-Bergen.
ZIUA 5 (mic dejun). In Bergen -vizitӑ cartierul Bryggen (orasul medieval), Biserica Sf. Maria (exterior), Turnul Rosenkrantz(exterior),pietele de flori si peste.Optional,urcare pe Muntele Floien (panorama fiorduri).Ora 11-plecare pe ruta Dale–Voss.Optional (35 €-daca se achita la agentia din România cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 45 €-daca se achita in excursie), deplasare cu trenuletul, de la Myrdal la Flam,printr-o zona cu defileuri si cascade de unica frumusete.Vizita Canionul Stalheim. Deplasare prin Tunelul Laerdal. Popas la Borgund-se admira biserica de lemn. Cazare in Oslo.
ZIUA 6 (mic dejun) Tur (3 ore) Oslo (primaria,Palatul Regal,Parlamentul, centrul commercial –Aker Brygge, cetatea,universitatea) cu ghid local. Timp liber. Optional, Insula Bygdǿy (Muzeul Vikingilor). Ora 20-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Oslo.
ZIUA 7 (mic dejun). Timp liber. Transfer la aeroport. Ora 18.40 decolare. Sosire în Munchen la ora 20.50. Decolare la ora 21.55.Sosire, Bucuresti - Otopeni, duminica, la ora 00.50.

Pret: 615 € + 270 € (se achita la agentia din Romania) pentru: taxe aeroport/securitate,transfer aeroport–hotel aeroport, traversari cu vaporul (inclusiv in croaziere si fiorduri).

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii). Supliment single 280 €.
Grup minim 25 turisti. Copiii sub 12 ani (neimpliniti) cazati in tripla au o reducere de 25 €.

La inscriere se achita minim 300€. Excursia trebuie achitata integral cu cel puţin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE:

  • bilet avion;
  • servicii ghid roman si ghid local in Oslo;
  • 6 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*
  • transport cu autocar 2* cu aer conditionat, parcari si taxe stradale.

Pretul nu include biletele de intrare pt vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, ) si nici ghizii pentru  acestea.
Circuit Norvegia - fiordurile 7 zile
Circuit Norvegia - fiordurile 7 zile
Circuite Scandinavia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media