Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

City Break Berlin

City Break Germania / City Break Berlin
Ziua 1 Bucuresti Berlin
Intalnire cu reprezentantul agentiei la aeroportul Otopeni la ora 12 :50. Plecare spre Berlin cursa Air Belin la ora 14 :50. Ora 16 :00 - sosire la Berlin. Transfer la hotel. Cazare in Berlin Hotel Tiergarten 3* sau similar.
Ziua 2 Berlin
Mic dejun. In cursul diminetii tur panoramic de oras : Poarta Branderburg, cladirea istorica a Reichstagului, Alexanderplaz, cladirea Operei, Primaria cu Fantana lui Neptun, Catedrala, Bulevardul Unter den Linden, Piata Gendarmenmarkt, Muzeul Pergamon. Dupa amiaza timp liber pentru o plimbare pe cont propriu prin vestita Gradina Zoologicala din Berlin sau o vizita la Palatul Charlottenburg. Cazare la hotel Tiergarten Berlin 3* sau similar.
Ziua 3 Berlin
Mic dejun. Timp liber sau optional excursie la Postdam. Puteti vizita Castelului Sanssouci, dupa care va puteti plimba prin parc. Aflat in apropiere de Potsdam, palatul Sanssouci a fost construit de regele Prusiei, Frederic al II-lea si inaugurat printr-un banchet stralucitor in 1747. Numele palatului nu era ales intamplator: fara griji . Fusese numit astfel tocmai pentru ca regele il concepuse ca un loc de odihna. Dupa amiaza timp liber pentru a vizita unul din faimoasele muzee ale orasului (Muzeul Pergamon, Muzeul Egiptean sau Muzeele Dahlem). Dupa amiaza intoarcere la Berlin, cazare la acelasi hotel.
Ziua 4 Berlin
Mic dejun. Zi libera pentru cumparaturi sau excursii optionale. Va propunem - optional - o excursie la Dresda, pentru a putea vizita "Florenta Nordului", asa cum a mai fost denumita, Dresda (Dresden in germana) este un oras sudic din Nord si o metropola baroca. Epoca de aur a orasului a fost in prima jumatate a secolului XVIII sub comanda lui Augustus cel Puternic, Principe Elector al Saxoniei si Regele Poloniei. Marturii ale acestei epoci sunt Zwingerul, catedrala, Knigstrae baroc, Palatul Pillnitz si, nu in cele din urma, arta nenumaratelor comori ale muzeelor si nepretuita bogatie a Chivotului Verde a trezoreriei. Intoarcere la Berlin si cazare la acelasi hotel.
Ziua 5 Berlin - Bucuresti
Mic dejun. Check-out. Transfer la aeroport. Plecare spre Bucuresti la ora 08:40. Ora 11:50 - sosire pe aeroportul din Otopeni.
Pret/persoana in camera dubla: 275 euro
Supliment single: 55 euro
*preturile sunt valabile pentru un grup de minim 20 persoane

Servicii incluse:
- bilet avion Air Berlin /clasa economic
- 4 nopti cazare cu mic dejun la Hotel Tiergarten Berlin 3* sau similar.
- transfer aeroport-hotel-aeroport
- 1/2 zi tur panoramic cu autocarul si ghid local in Berlin
- asistenta din partea agentiei pe toata durata excursiei
Nu sunt incluse:
- taxele de aeroport (130 euro/persoana)
- excursiile optionale
- cheltuielile personale
- bacsisuri pentru ghizi si soferi
- asigurarea medicala
City Break Berlin
City Break Berlin
City Break Germania:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media