Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

1 Decembrie la Roma

Oferte 1 Decembrie Italia / 1 Decembrie la Roma
Plecari: 30 noiembrie (5 zile / 4 nopti)
Ziua 1 BUCURESTI - ROMA
Intalnire la ora 05:00 pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) - terminalul plecari - cu insotitorul roman de grup pentru imbarcarea pe cursa ALITALIA cu destinatia Roma. Sosire la Roma la ora locala 07:45. Transfer in oras pentru participarea la un tur ghidat cu opriri la principalele obiective turistice: Colloseum, Forumul Roman, Forumul Imperial cu Columna lui Traian, Circus Maximus. Cazare hotel BEST WESTERN BLU 4* standard local (www.bluhotelrome.it) sau similar.
Ziua 2 ROMA - zi libera sau excursie la TIVOLI
Mic dejun la hotel. Plimbare cu insotitorul de grup pe eleganta Via Condotti, Piazza Spagna, Fontana di Trevi, Pantheon, Piazza Navona. Dupa amiaza va puteti delecta cu deliciile oferite de unul dintre restaurantele locale din cartierul Trastevere, un cartier tipic roman, cu strazi inguste si case medievale. Optional excursie de o jumatate de zi la Gradinile Tivoli.
Ziua 3 ROMA - zi libera sau excursie de o zi in Insula Capri
Mic dejun. In functie de conditiile meteo, va propunem o excursie optionala in Insula Capri, cu o scurta oprire in portul din Napoli. Excursia dureaza o zi si cuprinde transport cu autocarul, bilete dus-intors pentru ferryboat si insotitor de grup. Pret informativ: 110 euro/persoana, minim 25 participanti. Alternativ, va puteti plimba pe aleile parcului Villa Borghese din Roma sau pe strazile din centrul vechi al orasului.
Ziua 4 Excursie optionala la FLORENTA
Mic dejun. matinal la hotel, urmat de excursie optionala de o zi la Florenta, unde vom vizita (tur pietonal) Piazza della Signoria, Catedrala Santa Maria del Fiore, Ponte Vecchio. In incheierea turului de oras, in functie de timpul ramas disponibil se poate vizita Palazzo Vecchio sau una dintre numeroasele galerii de arta ale orasului. Seara intoarcere la Roma. Pret informativ: 75 euro/persoana, minim 25 participanti.
Ziua 5 ROMA - vizita optionala a MUZEELOR VATICANULUI - BUCURESTI
Mic dejun. Timp liber pentru ultimele cumparaturi sau vizitarea Bisericii San Pietro si a Muzeelor Vaticanului, unde se afla expusa una dintre cele mai mari colectii de arta din lume, incluzand obiecte etrusce, capodopere ale Greciei antice si opere ale marilor artisti de la Rafael la Leonardo da Vinci. Eliberarea camerelor se va face cel mai tarziu la ora 12:00. La ora 18:30 este prevazut transferul la aeroport pentru imbarcare pe cursa ALITALIA cu destinatia Bucuresti, decolare la ora 21:30. Sosirea la Bucuresti este prevazuta la ora 00:35.

PRET/persoana: 395 EURO (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 100 EURO
Reducere a treia persoana (adult/copil) in DBL: 20 EURO

SERVICII INCLUSE:
- transport cu avionul Bucuresti - Roma - Bucuresti, cu compania ALITALIA;
- 4 nopti cazare cu mic dejun in Roma, hotel 4* semicentral (aproape de zona Tiburtina)
- transfer aeroport - hotel - aeroport;
- tur de oras in Roma cu autocar si ghid local;
- insotitor roman de grup.

NU SUNT INCLUSE IN PRET:
- taxele de aeroport: 110 EURO/persoana - pot suferi modificari
- excursiile optionale
- intrari la obiectivele turistice
- asigurarea medicala si asigurarea storno (optionala)
NOTA:
Primaria orasului Roma a stabilit introducerea unor taxe pentru fiecare noapte de cazare, ce vor trebui achitate cash de catre fiecare turist la receptiile hotelurilor. In prezent valorile acestora sunt de: 2 EUR/pers/noapte pentru hotelurile de 1*, 2* si 3* si 3 EUR/pers/noapte pentru hotelurile de 4 si 5*.
ORAR DE ZBOR (ore locale):
Bucuresti 06:35 - Roma 07:45
Roma 21:30 - Bucuresti 00:35
GRUP MINIM:
30 persoane. Pentru grup mai mic se poate percepe un supliment, in functie de numarul de participanti.
TERMEN LIMITA DE INSCRIERE:
4 saptamani inaintea datei de plecare.
1 Decembrie la Roma
1 Decembrie la Roma
Oferte 1 Decembrie Italia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media