Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

1 Mai la Lisabona

Oferte 1 Mai Portugalia / 1 Mai la Lisabona
Plecari: 29 APRILIE - 03 MAI (5 zile /4 nopti)
1 MAI LA LISABONA
PERIOADA: 29 APRILIE - 03 MAI (5 zile /4 nopti)
Ziua 1 (29 Aprilie): Bucuresti - Lisabona
Intalnire cu insotitorul de grup dimineata la ora 03:35 la aeroportul Otopeni - terminalul Plecari. Zbor direct spre Lisabona - compania
TAP PORTUGAL. Sosire in Lisabona la ora locala 08:00. In prima jumatate a zilei avem programat un tur cu ghid local al orasului Lisabona. Se viziteaza cele mai importante obiective turistice ale orasului: Parcul Edward al VII-lea, Avenida da Liberdade, Piata Rossio, cartierul Alfama cu unica sa Catedrala ce dateaza din secolul al XII-lea si stradutele sale inguste. Coboram apoi spre raul Tagus si ne indreptam spre cartierul Belem, un loc puternic legat de descoperirile maritime potugheze cu Biserica Dos Jeronimos, o adevarata bijuterie a artei manueline, Turnul Belem si Padrao dos Descobrimentos - monument modern dedicat descoperirilor maritime ale Portugaliei. Dupa amiaza transfer la hotel si timp liber pentru odihna. Cazare hotel NEYA 4* (sau similar).
Ziua 2 (30 Aprilie): Sintra-Cabo da Roca-Cascais-Estoril (excursie optionala)
Mic dejun. Excursie optionala de o zi la Sintra, Cabo da Roca, Cascais, Estoril. Sintra, datorita valorii sale istorice a fost declarata de catre UNESCO patrimoniu universal. Vor putea fi vizitate: Palatul Regal, unul dintre cele mai importante exemple de arhitectura portugheza, timp liber in centrul orasului Sintra. Plecare spre Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale. Despre acest loc special, poetul portughez Luis de Camoes scria: "in acest loc se termina pamantul si incepe marea". Se continua drumul spre Boca de Inferno si Cascais. Drumul de intoarcere spre Lisabona trece prin Estoril, renumita statiune de litoral unde se afla cel mai mare cazino din Europa (pret informativ: 60 EURO/ persoana).
Ziua 3 (01 Mai): Arrabida-Sesimbra-Setubal (excursie optionala)
Mic dejun. In prima parte a zilei va propunem o excursie optionala la Arrabida, Sesimbra, Setubal. Drumul ne va purta prin muntii Arrabida zona declarata Parc Natural, vom vedea Sesimbra un oras pescaresc tipic, strajuit de castelul medieval. Se continua drumul spre orasul Setubal, vor putea fi admirate privelisti superbe ale oceanului si ale celor mai inalte stanci de pe coasta portugheza. Ne vom intoarce in Lisabona traversand al doilea pod peste raul Tagus numit Vasco da Gama (pret informativ: 45 EURO/ persoana). In a doua parte a zilei timp liber in zona moderna a orasului - Vasco da Gama unde se afla si Oceanariul, un centru comercial, numeroase restaurante. Cazare in Lisabona.
Ziua 4 (02 Mai): Obodos-Alcobaca-Batalha-Fatima (excursie optionala)
Mic dejun. Excursie optionala de o zi la Obidos, Alcobaca, Batalha si Fatima. Excursia incepe cu vizita orasului medieval Obidos, un exemplu clasic de asezare fortificata, cu strazi inguste si case albe. Urmeaza Abatia de la Alcobaca fondata in anul 1153. In Batalha se viziteaza manastirea din secolul XV, o adevarata capodopera a artei manueline, declarata de catre UNESCO patrimoniu universal. Fatima este un renumit centru religios si de pelerinaj, ridicat pe locul unde au avut loc mai multe aparitii ale Fecioarei Maria in anul 1917; se viziteaza capela aparitiilor. Ne intoarcem in Lisabona (pret informativ: 75 EURO/ persoana).
Ziua 5 (03 Mai): Lisabona- Bucuresti
Mic dejun. Timp liber pana seara in jurul orei 19:30 cand avem programat transferul de la hotel la aeroport. Camerele se elibereaza la ora 12:00 iar bagajele le putem lasa in camera de bagaje a hotelului pana seara. Dimineata propunem o plimbare cu insotitorul de grup prin cele mai pitoresti cartiere ale orasului: Bairro Alto, Baixa, Alfama. Se poate vizita si fortareata Sao Jorge, de unde se admira intreaga panorama a orasului. Seara transfer la hotel si zbor direct catre Bucuresti. Sosire in Bucuresti a doua zi la ora locala 04:45.
PRET/ persoana: 450 EURO (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 100 Euro
Reducere pentru a treia persoana adulta in camera dubla (pat suplimentar): 30 Euro
Reducere pentru copil 2-11,99 ani in camera cu doi adulti (pat suplimentar): 100 Euro

SERVICII INCLUSE:
- transport cu avionul zbor direct Bucuresti - Lisabona - Bucuresti, compania TAP PORTUGAL
- 4 nopti cazare cu mic dejun la Hotel NEYA 4* (sau similar)
- transferuri aeroport - hotel - aeroport
- tur de oras de jumatate de zi cu autocar si ghid local in Lisabona
- insotitor roman de grup
NU SUNT INCLUSE:
- taxele de aeroport 185 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
- excursiile optionale
- asigurarea medicala si asigurarea storno
ORAR DE ZBOR (ore locale)
29.04.2014 Bucuresti Otopeni ora 05:35 -- Lisabona 08:00
03.05.2014 Lisabona 22:45- Bucuresti Otopeni 04:45 (a doua zi)
GRUP MINIM: 25 PERSOANE - Pentru un grup de 20-24 persoane, tariful se majoreaza cu 25 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti, pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in acest caz, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi.
1 Mai la Lisabona
1 Mai la Lisabona
Oferte 1 Mai Portugalia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media