Round Trop club
Contact Round Trop club
 • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Paste Londra

Paste Anglia / Paste Londra
Paste LONDRA 
Perioada: 1 - 6 mai 

Ziua 1:
Intalnire la aeroportul Otopeni cu conducatorul de grup la ora 08:00 pentru imbarcare pe cursa BRITISH AIRWAYS cu destinatia Londra. Sosire la Londra la ora locala 11:25, transfer in oras urmat de tur de oras cu ghid local. Vom cunoaste Londra cu cele mai reprezentative obiective turistice ale sale: Palatul Parlamentului, Orologiul Big Ben, Roata Mileniului - London Eye, Catedrala Westminster Abbey (exterior), Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Buckingham Palace (exterior). Cazare la Hotel Royal National 3* (sau similar). Seara, plimbare cu insotitorul de grup in Leicester Square si Covent Garden sau in alte zone de interes ale orasului.
Ziua 2:
Mic dejun. Dimineata vom participa impreuna cu insotitorul de grup la ceremonia schimbarii garzii la Palatul Buckingham, iar dupa amiaza doritorii vor vizita British Museum (intrarea este gratuita), de asemenea cu insotitorul de grup (nu sunt permise explicatii in interior, decat pentru ghizii locali autorizati). Seara va propunem o plimbare pe cele mai cunoscute artere comerciale ale Londrei, Oxford Street si Regent Street. Dupa amiaza, optional, plimbare cu vaporasul pe Tamisa.
Ziua 3:
Mic dejun. Zi libera. Optional va propunem o excursie de o zi la Ofxord, Stratford-upon-Avon si Castelul Warwick cu ghid local si autocar (pret informativ: 80 lire /persoana, minim 30 platitori). Cazare.
Ziua 4:
Mic dejun. Zi libera. Optional excursie la Bath cu binecunoscutele bai romane, la Catedrala Salisbury si apoi la monumentul neolitic de la Stonehenge (pret informativ: 75 lire/persoana, minim 30 platitori). Excursia dureaza o zi, in pret sunt incluse intrarile la obiectivele turistice, ghid local si autocar. Cazare. Seara, optional participare la Slujba de Inviere de la Biserica Ortodoxa Romana de la Londra.
Ziua 5:
Mic dejun. In ziua de Paste va propunem o vizita optionala a Castelulului Windsor, cel mai vechi castel locuit din lume. Pentru doritori, se poate organiza un dejun sau o cina la un restaurant local pentru a sarbatori aceasta zi importanta. Dupa amiaza se pot vizita: Muzeul Figurilor de Ceara Madame Tussauds (taxa de vizitare: informativ 30 lire), National Gallery (intrarea este gratuita), Victoria&Albert Museum (intrarea este gratuita, expozitiile temporare sunt contra cost). Cazare.
Ziua 6:
Mic dejun. Timp liber. Va propunem (eliberarea camerelor se va face cel mai tarziu la ora 12:00). La ora 15:00 avem prevazut transfer la aeroport pentru imbarcare cursa BRITISH AIRWAYS cu destinatia Bucuresti. Sosire pe aeroportul Otopeni la ora 23:20.
PRET/persoana (loc in camera dubla): 595 euro
Supliment camera single: 210 EURO

SERVICII INCLUSE IN PRET:
- transport avion Bucuresti - Londra si retur cu compania BRITISH AIRWAYS
- transferuri aeroport - hotel - aeroport
- cazare 5 nopti in Londra la Hotel Royal National 3* (similar)
- mic dejun
- tur panoramic de oras de o jumatate de zi cu ghid local autorizat
- insotitor roman de grup
NU SUNT INCLUSE:
- taxele de aeroport, securitate si catering - 145 EURO / persoana
- intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale
- tips pentru soferi si ghidul local
- asigurarea medicala si asigurarea storno
GRUP MINIM:
30 persoane. Pentru grup 25-29 persoane se percepe un supliment de 35 euro/persoana.
A treia persoana adulta (pat suplimentar in dubla): reducere 10 EURO - patul suplimentar se confirma la cerere, in functie de disponibilitati. Avand in vedere standardul londonez de marime a camerelor, recomandam pentru cazarea a trei persoane adulte formula camera dubla + camera single.
Copil 2-10 ani ( in dubla cu doi adulti): reducere 80 euro, se confirma la cerere, in functie de disponibilitati - fara pat suplimentar.
Paste Londra
Paste Londra
Paste Anglia:
  Idei de vacanta
  Idei de vacanta
  Idei de vacanta
  Let's socialize
  Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media