Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Paste in Bavaria

Paste Germania / Paste in Bavaria
Plecari: 03.05 - 08.05./ 5 nopti
Paste in Bavaria 
Munchen & castelele de basm ale Bavariei
Perioada: 03.05 - 08.05 /  5 nopti

Ziua 1 (03.05): Bucuresti - Munchen
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 05:30 dimineata pentru imbarcare pe cursa companiei Lufthansa cu destinatia Munchen. Sosire pe aeroportul din Munchen la ora 08:00 si tur de oras panoramic cu autocar si ghid local (durata: 3 ore). Orasul Munchen - capitala exuberanta a Bavariei se afla la poalele Alpilor si a fost descris acum 150 de ani de Heinrich Heine astfel: "Munchen este cuibarit intre arta si bere ca un sat intre dealuri". Orasul este faimos pentru palatul Nymphenburg, pentru centrul istoric cu Piata Marienplatz, cladirea primariei si catedrala Frauenkirche, dar si pentru Oktoberfest, festivalul berii care are loc in fiecare an la inceputul lunii octombrie. Transfer si cazare la hotel Comfort Munchen Ost 3* sau similar. Dupa amiaza, timp liber pentru plimbare in centrul orasului Munchen. Cazare.
Ziua 2 (04.05): excursie optionala la castelul Neuschwanstein si Oberammergau
Mic dejun. Excursie optionala la castelul Neuschwanstein si Oberammergau. Legendarul castel Neuschwanstein sau "castelul de basm" a fost construit de regele Ludwig al II-lea al Bavariei in varful unei stanci abrupte, avand ca fundal Alpii Bavarezi. Arhitectura si decorurile interioare sunt o expresie a romantismului istoric din sec al XIX-lea. Regele a dorit ca acest castel sa fie construit "in adevaratul spirit al vechilor castele ale cavalerilor germani". Prima impresie atunci cand vezi castelul Neuschwanstein este ca te afli intr-o lume de basm. Neuschwanstein este unul dintre cele mai vizitate castele din Europa si atrage anual cca 1,3 milioane de vizitatori. Acest castel este sursa de inspiratie pentru castelul Disney al Frumoasei din padurea adormita. La intoarcere, scurta vizita in Oberammergau, orasel faimos pentru scenele religioase care reproduc patimile lui Isus. Intoarcere la hotel. Optional, participare la slujba de Inviere de la Biserica Ortodoxa Romana din Munchen (transferul nu este inclus). Cazare.
Ziua 3 (05.05): excursie optionala la castelul Linderhof
Mic dejun. Excursie optionala la castelul Linderhof, cel mai incantator si mai insiprat dintre cele 3 castele construite de Ludwig al II-lea, un triumf al splendorii si extravagantei situat in valea Graswang. Acesta este singurul castel care a fost finalizat in timpul vietii lui Ludwig al II-lea si cel in care Regele a locuit cel mai mult. Pe domeniul castelui se afla o grota luminata artificial inconjurata de un lac. Intoarcere la hotel. Cazare.
Ziua 4 (06.05): excursie optionala la Salzburg, in Austria
Mic dejun. Excursie optionala la Salzburg, oras situat pe malul raului Salzach, locul unde s-a nascut compozitorul Wolfgang Amadeus Mozart. Salzburg este unul dintre cele mai frumoase orase ale Austriei, iar atractiile principale sunt centrul vechi al orasului, cel mai bine pastrat din lumea germanica, gradinile Mirabell, castelul Hohensalzburg de unde puteti admira o frumoasa vedere panoramica asupra orasului.
Ziua 5 (07.05): excursie optionala la palatul Herrenchiemsee si lacul Chiemsee
Mic dejun. Excursie optionala la palatul Herrenchiemsee si lacul Chiemsee. Chiemsee este cel mai mare lac din regiune, iar peisajul este unul dintre cele mai incantatoare din Bavaria superioara. Palatul construit de Ludwig al II-lea se afla pe insula Herreninsel, cea mai mare dintre insulele de pe lacul Chiemsee. In anul 1873, regele Bavariei, Ludwig al II-lea a ales insula Herreninsel ca locul portivit pentru constructia noului sau palat regal. Construit dupa modelul Versailles-ului, acest palat a fost construit ca un "templu" pentru regele Ludovic al XIV-lea al Frantei, pe care monarhul bavarez il admira. Atractiile cele mai importante ale palatului sunt scara principala, apartamentele regale si marea sala a oglinzilor.
Ziua 6 (08.05): Munchen - Bucuresti
Mic dejun. Timp liber. Eliberarea camerelor la ora 11:00. La ora 18:00 transfer la aeroportul din Munchen pentru imbarcare pe zborul companiei Lufthansa spre Bucuresti. Sosire in Bucuresti la ora 00:20.
Pret/persoana: 389 Euro (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 130 Euro

Grup minim: 25 persoane
Servicii incluse:
- transport cu avionul, Bucuresti - Munchen si retur, compania Lufthansa
- transfer cu autocarul, aeroport Munchen - hotel - aeroport
- 5 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3*
- tur de oras Munchen (durata 3 ore) cu autocar si ghid local
- insotitor roman de grup
Nu sunt incluse:
- taxele de aeroport: 145 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
- biletele de intrare la obiectivele turistice din program
- excursiile optionale
- asigurarea medicala (optionala)
- asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice)
Excursii optionale - preturi informative:
- Excursie la castelul Neuschwanstein si Oberammergau (aprox. 10 - 11 ore): aprox. 68 Euro/ persoana. Pretul este valabil pentru minim 20 persoane participante si include: transport cu autocarul, biletul de intrare la castelul Neuschwanstein si taxa de rezervare pentru grup. In timpul vizitei la Neuschwanstein se vor urca 165 trepte si se vor cobori 181 trepte.
- Excursie la castelul Linderhof: aprox. 55 Euro/ persoana. Pretul este valabil pentru minim 20 persoane participante si include: transport cu autocarul, biletul de intrare la castelul Linderhof.
- Excursie la Herrenchiemsee: aprox. 65 Euro/ persoana. Pretul este valabil pentru minim 20 persoane participante si include transportul cu autocarul, biletul de intrare in palat, transportul cu barca pana la insula si transportul cu autobuzul debarcader - palat si retur pe insula.
- Excursie la Salzburg: aprox. 50 Euro/ persoana. Pretul este valabil pentru minim 20 persoane participante si include: transport cu autocarul, tur pietonal in centrul orasului cu insotitorul de grup roman.
Paste in Bavaria
Paste in Bavaria
Paste Germania:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media