Round Trop club
Contact Round Trop club
 • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Revelion Cebu Filipine 2016

Revelion Filipine / Revelion Cebu Filipine 2016
Plecari: 23.12.2015 - 04.01.2016 (13 zile / 12 nopti) - Compania QATAR AIRWAYS via DOHA
Preturi per persoana / pachet MIC DEJUN: 2.499 euro (23 Decembrie 2015 - 04 Ianuarie 2016)

FILIPINE - Revelion 2016 - MANILA - BORACAY - CEBU
23.12.2015
Prezentare la ora 15:30 la aeroportul Henry Coanda (Otopeni) direct la ghiseul de imbarcare al companiei QATAR AIRWAYS pentru cursa QR 944 cu decolare catre MANILA via Doha la ora 17:35, sosire la Doha la ora 23:05, trecere prin zona de tranzit cu reverificarea portii de imbarcare si decolare de la Doha catre Manila.
24.12.2015
Decolare de la Doha la Manila cu zbor QR 646 la ora locala 02:05. Sosire pe aeroportul din Manila la ora 15:35 local. Transfer aeroport - hotel Sofitel Philippine Plaza 5*. Seara libera pentru odihna si acomodarea cu noul fus orar si Cina Festiva de Craciun... la plaja (optional- detaliile urmeaza). Cazare hotel Sofitel Philippine Plaza 5*sau similar.
25.12.2015
Mic dejun. Tur panoramic al capitalei Manila - durata aproximativ 4 ore - incluzand Bulevardul Roxas (denumit anterior Dewey Boulevard), o promenada lunga de 10 km de-a lungul Golfului Manila, dupa care se patrunde in "inima" vechiului oras spaniol - Intramuros- sec. Al XVI-lea - unde a inceput istoria capitalei filipineze, la Fortul Santiago, de unde aveti o vedere panoramica spre Raul Pasig si spre intreaga capitala, Biserica San Augustin si Manastirea. Se face o oprire la un magazin cu produse artizanale de unde aveti posibilitatea sa achizitionati suveniruri traditionale. Se va trece apoi prin Casa Manila, una din cele cinci case ale vechiului complex din Piata San Luis, cladiri ce va transporta prin arhitectura lor in atmosfera coloniala a secolelor XVII - XIX. Se face o oprire pt fotografii la Rizal Park- gazda a comunitatii Bagumbayan ce a trait in afara zidurilor spaniole Intramuros. Centrul de interes al parcului este Monumentul Rizal, ridicat in onoarea euroului national Dr.Jose Rizal. Cazare hotel Sofitel Philippine Plaza 5* sau similar.
26.12.2015
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul intern cu Cebu Pacific de la Manila la Aeroportul Malay -Caticlan - Boracay zbor 5J909 cu decolare la ora 12:40 si aterizare la ora 13:50. Transfer de la aeroport si cazare la hotel Shangri La Boracay 5* sau similar.
27.12.2015
Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala de o zi la AKLAN incluzand Grota Pangihan, trecand printr-un sat tipic filipinez. Se viziteaza grota ce ascunde printre stalacmite si stalactie o specie rara de lilieci ce se hranesc numai cu fructe. Urmatoarea oprire va fi la Cascada Hawili, cu 7 bazine ce variaza ca marime si adancime, unde va puteti scufunda. Urmeaza un pranz somptuos inclus si nu departe veti face o incursiune in padurea de mangrove, de aproximativ 150 de hectare si veti face un ultim popas pentru a va cumpara costume locale create din fibra de ananas. Pret informativ de persoana 99 US$ pentru minimum 10 persoane. Cazare la hotel Shangri La Boracay 5* sau similar.
28.12.2015
Mic dejun. Timp liber sau croaziera cu vasul cu fund de sticla, incursiune de o ora pentru a admira fauna si flora Oceanului: corali, anemone de mare, pesti viu colorati si Testoasele de Filipine. Pret informativ de persoana 29 US$ pentru minimum 10 persoane incluzand transferul. Cazare la hotel Shangri La Boracay 5* sau similar.
29.12.2015
Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala de jumatate de zi - turul Insulei Boracay, incluzand o incursiune cu barca pe plajele insulei, Puka Shell Beach in nordul insulei, Bolabog Beach -plaja pt kite si windsurf, Crystal Cove pe Insula Laurel situata in stramtoarea ce separa Boracay de Caticlan - Insula Panay. Putei inota sau face snorkeling la Insula Crocodilului, cel mai popular loc pentru asemenea scufundari, la doar 15 minute de plaja alba, in larg. Puteti incheia excursia cu pranzul inclus la restaurantul cu specific cu fructe de mare proaspete. Pret informativ de persoana 49 US$ pentru minimum 10 persoane. Cazare la hotel Shangri La Boracay 5* sau similar.
30.12.2015
Mic dejun. Transfer de la hotel la aeroportul Malay pentru zbor intern cu Cebu Pacific de la Caticlan la Cebu cu zbor 5J 137 cu decolare la ora 15:35 si aterizare la ora 16:35. Cazare la hotel Shangi-La Mactan 5* sau similar.
31.12.2015
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru odihna, plimbare si cumparaturi. Cina Festiva de Revelion la hotel - inclusa. Cazare hotel Shangi-La Mactan 5* sau similar. LA MULTI ANI 2016 !!!
01.01.2016
Mic dejun. Timp liber pentru odihna. Cazare hotel Shangi-La Mactan 5* sau similar.
02.01.2016
Mic dejun. Tur panoramic al orasului Cebu - durata aproximativa 5 ore - ce constituie o incursiune in istoria orasului denumit "Regina Sudului" cu un parfum colonial. Turul incepe cu vizitarea Templului Taoist ca parte a Chinei Imperiale trecand prin fata Captioliului Provinciei Cebu - sediul local al guvernului, cu o arhitectura deosebita, continuand pe strada Colon- cea mai veche din oras si Piata Carbon- locul preferat al localnicilor pt achiizitionarea de produse proaspete. Se face apoi o incursiune in secolul al XVI-lea, la Bazilica Minore de San Augustin, la legendara imagine sfanta Copilului Iisus "Santo Nino", figura centrala a faimosului festival anual Sinulog. Nu departe de Crucea lui Magellan, locul unde a inceput istoria crestinismului local la 1521, este marcat locul unde Rajahul Humabon si Regina Juana au fost convertiti la crestinism impreuna cu alti 400 de localnici, de catre parintele Pedro Valderrama. Vizita continua la Casa Gorordo, resedinta primului episcop filipinez din Cebu. Din Insula Mactan se traverseaza prin Mandaue - Podul Lapu Lapu, cu o oprire la monumentul cu dedicat victoriei asupra conquistadorului Fernando Magellan. Ultimul popas este la atelierul pentru confectionarea chitarelor intrumente de calitate exceptionala, recunoscuta pe plan international. Cazare hotel Shangi-La Mactan 5* sau similar.
03.01.2016
Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 12:00. Transfer hotel/aeroport pentru zbor QATAR AIRWAYS QR 657 de la Cebu catre Doha - Qatar la ora 17:55, cu aterizare la Doha la ora locala 23:30. Doritorii pot opta contra cost (39 US$) pentru serviciile de la ORYX LOUNGE- 6 ore-in zona de tranzit a aeroportului din Doha -spatiu dotat cu canapele.
04.01.2016
Prezentare cu o ora inainte la poarta de imbarcare pt cursa Doha - Bucuresti QATAR AIRWAYS QR943 cu decolare la ora 08:25 si aterizare pe aeroportul Henry Coanda (Otopeni) la ora 12:30 local.
Servicii incluse:
- transport avion QATAR AIRWAYS Bucuresti-Doha - Manila/Cebu - Doha - Bucuresti clasa economic;
- cazare: 1 noapte in avion; 2 nopti cazare cu mic dejun la Manila la hotel 5*; 4 nopti cazare cu mic dejun si cina meniu fix la Boracay la hotel 5*; 4 nopti cazare cu mic dejun la Cebu la hotel 5*; 1 noapte in avion si tranzit pe aeroportul din Doha-Qatar;
- Cina Festiva de Revelion la Shangri La Mactan 5* INCLUSA;
- transferuri aeroport/hotel/aeroport la Manila, Boracay si Cebu;
- 1/2 zi tur panoramic Manila inclus;
- 1/2 zi tur panoramic Cebu inclus;
- asistenta turistica ghizi locali de limba engleza ;
Preturile nu includ :
- taxele de aeroport 240 euro/persoana;
- taxe aproximative de aeroport ce se achita personal, de catre fiecare turist la plecarea in cele 2 zboruri interne, respectiv US 9 = PHP 400/ persoana la Manilahita si US$ 17,50 = PHP 750/persoana pentru Cebu;
- optional asigurarea medicala+storno;
- excursii optionale si intrari la obiective turistice;
- bauturi la mese, bacsisuri sau alte cheltuieli personale;
- amanunte referitoare la Cina Festiva de Craciun si pretul ei se vor comunica in cursul lunii octombrie 2011 .
Revelion Cebu Filipine 2016
Revelion Cebu Filipine 2016
Revelion Filipine:
  Idei de vacanta
  Idei de vacanta
  Idei de vacanta
  Let's socialize
  Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media