Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Oferte sejur Saranda

Sejururi Albania / Oferte sejur Saranda
Plecari: ianuarie, februarie, martie, aprilie, mai, iunie, iulie, august, septembrie, octombrie, noiembrie si decembrie
SARANDA - Este cel mai sudic oras din Albania avand o cilma excelenta cu o medie de 30 grade C vara. Frumusetea orasului o da golful in care se situeaza. Localitatea este situata in dreptul insulei Corfu si langa ramasitele orasului antic Butrint. Unul dintre cele mai des frecventate orase de catre turisti in special de cei care isi petrec luna de miere aici. Recomandari turistice: partea arheologica a orasului Butrint, Muzeul Etnografic, ramasitele orasului antic Onhezmi in Saranda, templul antic si ramasitele orasului Foinike in satul Finiq, castelul lui Ali Pasha in satul Vrine, Templul Sfanta Kolli in satul Mesopotam si frumoasa insula Ksamili.

HOTEL BUTRINTI 5*
Localizare: hotelul este situat pe malul marii.
Cazare: este asigurata in camere duble, dotate cu grup sanitar propriu, sat tv, telefon, seif, aer conditionat, minibar, internet, uscator de par.
Servicii, sport si agrement: restaurant, bar, pub, centru de conferinte, masaj, sauna, sala de fitness, piscina, mini teren de fotbal, volei de plaja, parcare.Tarifele includ: mic dejun, taxa de statiune.
Reduceri copii:
-0-2,99 ani: gratuit.
-3-11,99 ani: 50%.
Oferte sejur Saranda
Oferte sejur Saranda
Sejururi Albania:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media