Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Pelerinaj in Israel

Sejururi Israel / Pelerinaj in Israel

PELERINAJ IN ISRAEL 

Perioada: 15.05.2016 - 22.05.

ZIUA 1 - Intalnire la Aeroportul International Otopeni "Henri Coanda" pentru imbarcare zbor Bucuresti - Tel Aviv, sosire aeroport Ben Gurion - Tel Aviv. Pelerinajul incepe cu vizitarea mormantului Sf.M.Mc. Gheorghe din Lido. Continuam drumul catre Ierusalim. Cina si cazare in Beethlehem .
ZIUA 2 - Mic dejun.Deplasare in pustiul Iudeii cale de 15 km pentru a vizita Manastirea Sf. Sava, unde ne vom inchina la moastele intregi ale Sf. Sava, si Manastirea Sf. Teodosie unde se afla mormantul Sf. Teodosie, situat in pestera in care au poposit magii la plecarea din Betleem. In drumul spre Betleem oprim la Campul Pastorilor. Se viziteaza apoi orasul Betleem, locul nasterii pruncului Iisus, unde ne vom inchina in Biserica Ortodoxa a Nasterii. Cina si cazare in Bethlehem .
ZIUA 3 - Mic dejun. Vizitarea Muntelui Eleon - Muntele Inaltarii - cu Manastirea ortodoxa Eleon - ridicata de Sfanta Elena fiind prima biserica ce evoca Inaltarea; biserica catolica a carmelitelor "Pater noster" (Tatal Nostru) si manastirea franciscana "Dominus Flavit" (biserica in forma de lacrima) - unde Domnul a plans necredinta Ierusalimului si a profetit apropiata lui daramare; Gradina Ghetsimani - locul de rugaciune cel mai iubit de Iisus Hristos din tot Ierusalimul; Biserica Natiunilor - unde se afla piatra originala si locul prinderii Domnului; Biserica Mormantului Maicii Domnului - biserica semiingropata ridicata in secolul al XI-lea de cruciati. Via Dolorosa (Calea Crucii), cu cele 14 opriri ale lui Iisus, ajungand la Biserica Sfintei Invieri (cu Golgota, Piatra Ungerii, Sfantul Mormant, locul unde s-a aflat Sfanta Cruce). Cina si cazarea in Bethlehem .
ZIUA 4 - Mic dejun. Pornim catre Iordan unde vom vizita Manastirea Sf. Gherasim. Deplasare catre Ierihon, unul dintre cele mai vechi orase din lume, unde se viziteaza Dudul lui Zaheu. Hozeva, vizitarea Manastirii Sf. Gheorghe cu pestera Sf. Prooroc Ilie Tezviteanul si mostele Cuviosului Ioan de la Neamt - Hozevitul. Optional Muntele Ispitirii, urcare cu telecabina - aproximativ 15 $ de persoana. Se viziteaza si Asezamantul Romanesc din Ierihon. Continuarea drumului catre statiunea Eilat. Cina si cazare in Eilat.
ZIUA 5 - Mic dejun. Continuarea drumului prin desertul muntos spre Sfanta Ecaterina. Cazare la hotel St. Catherine - Sinai. Vizitarea Manastirii greco - ortodoxa Sf. Ecaterina - cea mai veche manastire ortodoxa din lume in care a vietuit Sf. Ioan Scararul si Sf. Nil, Filotei, Anastasie, Grigore si in care se gasesc moastele Sfintei Mare Mucenite Ecaterina; gropnita cu moastele Sf. Stefan Sinaitul, Paraclisul Sfantului Prooroc Moise, muzeul manastirii - cu o importanta colectie de icoane vechi de o deosebita valoare. Cina si cazare St. Catherina.
ZIUA 6 - Mic dejun. Dimineata in jurul orei 01.00 se va urca pe Muntele Sinai - locul in care Moise a primit Tablele Legii. Urcarea este optionala. Cine nu doreste sau nu poate depune efort fizic ramane cazat in camera de hotel. Dupa micul dejun deplasare catre granita cu Israel si vizitarea Acvariului din Eilat, Marea Rosie. Continuarea drumului catre Tiberias. Cina si cazare hotel in Tiberias.
ZIUA 7 - Mic dejun. Deplasare Tiberias - Muntele Tabor. Pe muntele Tabor a avut loc Schimbarea la Fata a Mantuitorului. Vizitarea bisericii de pe Muntele Fericirii unde Iisus a tinut predica de pe munte (Matei 5-7); Capernaum - orasul cel mai iubit de Iisus, unde a facut cele mai multe minuni; vizitarea casei unde a fost vindecata soacra Sf.Petru. Optional: dejun la malul Marii Galileii unde se va servi pestele Sf. Petru (aprox 20 euro p. pax); Tabgha - locul inmultirii pestilor si a painilor cu care Iisus a saturat peste 5000 de barbati fara a mai socoti copiii si femeile (Matei 14, 14-22), Optional croaziera pe Marea Galileiei. oprire la Raul Iordan - Chibutz Yardenit (locul amenajat pentru binecuvantarea credinciosilor). Cazare si cina in Tiberias.
ZIUA 8 - Mic dejun. Vizitarea bisericilor din Nazaret: Biserica Sf. Arhanghel Gavriil cu Izvorul Maicii Domnului, Biserica catolica a Bunei Vestiri si Atelierul Sf. Iosif. Scurta oprire in Satul Cana Galileii pentru a vizita biserica ridicata pe locul unde Iisus a facut prima minune a transformarii apei in vin. Se continua cu orasul Haifa, unde se gaseste Manastirea "Stella Maris" cu pestera Sf.Ilie Tezviteanul si Gradinile templului Bahai. Transfer la aeroport pentru formalitatile vamale si imbarcarea la zborul pe ruta Tel-Aviv - Bucuresti cu sosire pe aeroportul Otopeni.

Cazare:
15-18.05.13 - BETHLEHEM - HOTEL Angel, Nativity, Shepherd, Mano
18-19.05.13--ST.EKATERINA -
19-20.05.13 -EILAT
20-22.05.13 - TIBERIAS - HOTEL ARAZIM,C-HOTEL

INTRARI INCLUSE:
- MAREA GALILEE-TABGHA, CAPERNAHUM
- MT.ELEON
- SF.SAVA
- HOZEVA
- MT.TABOR
SERVICI INCLUSE:
- BILET AVION
- 7 NOPTI CAZARE CU DEMIPENSIUNE
- AUTOCAR
- SAPCA
- HARTA ISRAEL
- CERTIFICAT DE PELERIN
- GHID VORBITOR DE LIMBA ROMANA
- ASISTENTA LA SOSIREA PE AEROPORT
- TAXE DE GRANITA SPRE EGIPT+GHID VORBITOR DE LIMBA ENGLEZA
SERVICI NEINCLUSE:
- SAMARIA
- ASIGURARI
- BACSIS

Tarif Total: 855 Euro/persoana
Tarif valabil pentru minim 20 de persoane
Pelerinaj in Israel
Pelerinaj in Israel
Sejururi Israel:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media