Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Sejur Lido di Jesolo si circuit Italia

Sejururi Italia / Sejur Lido di Jesolo si circuit Italia
Pret ( include excursiile din zilele 8, 10 in valoare de 60 euro ):
- 565 euro pt. 07.07
- 590 euro pt: 21.07, 18.08
- 610 euro pt. 04.08
Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).
Supliment single 250 euro.
Grup minim 25 turisti.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) cazati in tripla au o reducere de 40 euro
La inscriere se achita integral sau minim 150 euro
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

ITALIA - GRECIA circuit si SEJUR la Lido di Jesolo 13 zile, din care in 6 zile se poate face plaja si baie in M. Adriatica VENETIA (Murano, Burano), ROMA,VATICAN, NAPOLI, POMPEI, MILANO, FLORENTA,VERONA SAN MARINO, Croaziera Marea Adriatica, Lacul Balaton, Pestera Postojna.

PRETUL INCLUDE:
- excursiile din zilele 8 si 10
- transport cu autocar 2**cu aer conditionat, taxe stradale si parcari
- servicii ghid roman;
- 7 cazari cu demipensiune in Lido di Jesolo la hotel 3*, o cazare pe vapor (cabine cu 4 paturi) si 4 cazari cu mic dejun continental (portie) in hoteluri de 2**(camere cu 2 paturi si grup sanitar propriu cu dus).
Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, vaporas, pestera, etc.) si nici ghizii pt. acestea.

ZIUA 1 Marti, orele 6.00 Plecare din Bucuresti, parcarea din centrul Pietei Victoria. Deplasare pe traseul Giurgiu - Ruse , traversarea Bulgariei. Cazare in Katerini (Grecia).

ZIUA 2 (mic dejun). Plecare la Igoumenitsa. Deplasare cu autocarul pe ruta Kastrakis Zindros, printre manastirile suspendate (fara intrare in vreo manastire) de la Kalambaka. Traversarea (croaziera) Marii Adriatice cu ferry-boat-ul. Cazare pe vapor.

ZIUA 3 Sosire in Italia in zona Bari (Brindisi). POMPEI - vizita orasul ingropat de eruptiile vulcanului VEZUVIU. Deplasare la Napoli : vizita Piata Plebiscitului, gara maritima, Palatul regal (exterior), Teatrul San Carlo (exterior). Timp liber (1 ora). Deplasare la Roma. Cazare in zona Roma.

ZIUA 4 (mic dejun). Se viziteaza Piata San Pietro(Basilica), Vatican (Muzeul, Capela Sixtina, Catedrala) si in 30 min. Castelul Sant Angelo. Ora 17, tur (3 ore) pietonal cu ghid pe traseul : Piata Del Popolo, Piata Spaniei, Fontana di Trevi, Pantheonul, Piata Venezia, Columna lui Traian, Capitoliul si (exterior) Colosseum. Cazare in zona Roma.

ZIUA 5 (mic dejun la pachet). Ora 6.30, plecare la FLORENTA unde se viziteaza: Piazza della Signoria, Palazzo Vecchio, Domul, Catedrala Santa Croce (mormintele lui Galileo Galilei, Michelangelo, Rossini), Ponte Vecchio. Ora 15, plecare la San Marino (popas de 2 ore). Deplasare la Lido di Jesolo (ruta Comacchio). Cina si cazare in Lido di Jesolo.

ZILELE 6, 7, 8, 9, 10, 11 Mic dejun, cina si cazare la hotel in Lido di Jesolo (40 km de VENETIA).Plaja si baie in Marea ADRIATICA. Timp liber in statiune.

- In ziua a 8-a Deplasare cu autocarul la Punta Sabioni - plimbare cu vaporasul (aprox. 10 min) in laguna (Murano, Burano) si la VENEZIA: Canal Grande, Piazza San Marco, Bazilica San Marco, Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor.
- In ziua a 10-a excursie de 1 zi. In VERONA se viziteaza : Palazzo Capuleti, balconul Julietei, Amfiteatrul roman, Piata Bra. In Milano se viziteaza : Castelul Sforzesco (exterior), Domul, Piata Opera SCALA cu statuia lui Leonardo Da Vinci, Galeriile Vittorio Emanuele.

Excursiile din zilele 8 si 10 sunt incluse in pretul excursiei (fara biletele de intrare si vaporas - aprox.-10 euro), costa in total 60 euro (2x30 euro) si sunt evaluate prin comparatie cu preturile practicate la aceste excursii de agentiile italiene locale. Nu se restituie bani cand turistii nu participa la aceste excursii din motive personale.

Optional - WATER PARK (se afla in Lido di Jesolo).

ZIUA 12 (mic dejun). Deplasare in Slovenia la Postojna-vizita la cea mai renumita pestera din Europa (5 Km ai mirificei lumi subterane se parcurg pietonal si cu trenuletul). Deplasare pe autostrada pe langa Lacul Balaton. Cazare in Budapesta.

ZIUA 13 Duminica (mic dejun).Plecare din Ungaria pe ruta Arad-Sibiu-Pitesti. Sosire in Bucuresti (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.) aprox. ora 24, in Piata Victoriei.
Sejur Lido di Jesolo si circuit Italia
Sejur Lido di Jesolo si circuit Italia
Sejururi Italia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media