Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Cazare Maramures

Cazare la munte / Cazare Maramures

Acesta oferta nu mai face parte din portofoliul Round Trip Club!

Cazare Maramures


Complex Lostrita 3* - Blidari
La 18 km de Baia Mare si o altitudine de 432 de metri, la poalele muntelui Ignis, intr-o zona mirifica, a luat nastere in anul 2001 Complexul Lostrita, gazda unei pastravarii proprii. Pastravaria Lostrita este una noua si moderna cu casa de incubatie proprie. Pastavii au un gust si o savoare deosebite, datorita furajarii ecologice si a apei naturale de munte in care sunt crescuti.

Dotari generale: Complexul Lostrita ofera 52 de locuri de cazare, respectiv 19 camere matrimoniale, 4 camere duble si 2 camere cu 3 paturi.
Dotari camere: Camerele sunt dotate toate cu bai proprii si TV cu instalatie prin satelit.

Complex Turist Suior 3*
Situat in N-V Romaniei, n judetul Maramures, la poalele Muntilor Gutai, la o altitudine de 668 m, n mijlocul unui peisaj natural mirific, Complexul Hotelier Turist Suior 3* se defineste ca o oaza de liniste si confort pentru petrecerea vacantelor si a timpului liber. Inconjurat de munti, dar la numai 18 km de municipiul Baia Mare, Complexul Hotelier Turist Suior este usor accesibil, oferind oaspetilor locatia perfecta pentru relaxare, evadare din cotidian si afaceri.


Hotel As 3* - Borsa
Hotel As este cel mai nou hotel din statiune, finisat in 2006. Hotelul este situat in statiunea Borsa, in apropierea partiei de schi din statiune

Capacitate de cazare: 72 persoane in: 34 camere duble si 2 apartamente.

Hotel Cerbul 2* - Borsa
Hotelul Cerbul, situat in Borsa Maramures, la baza partiei, la 89 km de Sighetu Marmatiei si 82 km de Vatra Dornei, la 850 m altitudine, pune la dispozitia turistilor 62 locuri in 26 camere duble, 2 triple si un apartament.


Motel Paltinis 2*+ Borsa
Hotelul dispune de 47 locuri de cazare dupa cum urmeaza: 2 camere duble matrimoniale, 14 duble cu paturi separate, 3 apartamente cu pat matrimonial si camera separata cu loc de luat masa incluzand o canapea cu doua locuri de dormit si o camera tripla.

Deasemenea se pot pune la cerere paturi suplimentare, costul acestora fiind 50% din valoarea unui loc normal.

Facilitati: Toate spatiile de cazare au bai proprii, tv color, cablu tv, telefon si balcoane. In cadrul unitatii functioneaza un restaurant cu 50 de locuri, bar de zi 12 locuri si terasa cu 50 de locuri.
Cazare Maramures
Cazare Maramures
Cazare la munte:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media