Round Trop club
Contact Round Trop club
 • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Vacanta de 1 MAI in MEXIC (Cancun & Mexico City)

Oferte 1 Mai Mexic / Vacanta de 1 MAI in MEXIC (Cancun & Mexico City)
PRET / persoana:1490 EURO (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 780 EURO
Reducere a treia persoana in camera dubla (pat suplimentar): 50 EURO

SERVICII INCLUSE:
- transport cu avionul Bucuresti – Cancun si Mexico City – Bucuresti, via Paris cu compania Air France;
- transport cu avionul Cancun – Mexico City cu companie locala;
- 7 nopti cazare si masa la hoteluri de 5* standard local: 5 nopti in Cancun in regim All Inclusive, 2 nopti in Mexico City cu mic dejun;
- transferuri aeroport-hotel-aeroport in Cancun si in Mexico City;
- tur de oras Mexico City;
- insotitor roman de grup pe toata perioada circuitului.
NU SUNT INCLUSE:
- taxele de aeroport interne si internationale: 485 EURO/persoana
- bacsis pentru soferi si bagajisti (se practica) – 40 USD/ persoana, se achita insotitorului de grup
- intrari la obiectivele turistice si excursiile optionale;
- asigurarea medicala si asigurarea storno (optionale)

Ziua 1 (30 apr): BUCURESTI – PARIS – CANCUN
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 04:30 dimineata pentru imbarcare pe cursa internationala a companiei AIR FRANCE cu destinatia Paris. Sosire la Paris la ora locala 09:00. Schimbarea cursei, imbarcare catre Cancun la ora 12:15. Sosire in Cancun la ora locala 16:05. Transfer in oras la HOTEL IBEROSTAR CANCUN 5* in Cancun sau similar. Masa in regim All Inclusive.

Ziua 2 (01 mai): CANCUN
Timp liber la dispozitia fiecaruia. Cancun este locul ideal pentru o vacanta reusita. Toate simturile ne vor fi incantate de atmosfera acestei oaze de relaxare cu plaje magnifice si ape de cristal, dar unde vom cunoaste si minunatiile vietii exotice si tainele trecutului, avand posibilitatea sa vizitam misterioasele ruine maiase. Cazare in regim All Inclusive in Cancun.

Ziua 3 (02 mai): CANCUN (Tulum & Xel Ha - optional)
Timp liber la dispozitia fiecaruia. Optional, astazi va propunem o excursie care cuprinde vizita la situl arheologic din Tulum unde piramidele, embleme ale civilizatiei Maya, fara a avea dimensiuni impresionante sunt numeroase si intr-o stare foarte buna de conservare. In continuare vom petrece timpul ramas in parcul acvatic natural Xel Ha, locul unde putem inota alaturi de delfini sau merge pe fundul oceanului (sub un clopot de sticla). Cazare la acelasi hotel.

Ziua 4 (03 mai):CANCUN – CHICHEN ITZA (optional)
Timp liber la dispozitia fiecaruia. Optional, aceasta zi va fi dedicata vizitarii sitului arheologic precolumbian Chichen-Itza, supranumit "Taramul fagaduintei", fiind una dintre cele mai importante dovezi ale civilizatiei maiase. In plus, intriganta colectie de monumente se numara si printre Cele 7 Noi Minuni ale Lumii. Nu se stie nici astazi din ce motiv, Chichen Itza a fost abandonat in secolul X d.Hr. iar jungla a pus imediat stapanire pe cladirile monumentale. Printre punctele de maxim interes vom vedea Piramida Kukulcan, denumita si Templul Sarpelui pentru ca la fiecare echinoctiu o umbra lunga serpuieste pe Marea Piramida. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 5 (04 mai): CANCUN – (Coba si Cenotes - optional)
Timp liber la dispozitia fiecaruia. Optional, astazi va propunem o vizita la Coba, singurul sit arheologic maias unde inca este permisa urcarea pe piramide. In cadrul linistit al locului unde doar o parte din cele 6500 de structuri au fost descoperite iti va fi greu sa iti imaginezi ca acesta este orasul cu cea mai mare populatie dintre orasele vechiului imperiu maias. In continuare vom vizita una din cele mai frumoase cenote (lacuri subterane sacre unde se spune ca erau aruncate virgine pentru a imbuna zeii) in zona in care vom putea inota. Excursia include: transport cu autocarul, ghid local, pranz. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 6 (05 mai): CANCUN – MEXICO CITY
Mic dejun, plecare spre Mexico City. Zbor intern. Cazare la HOTEL HILTON MEXICO CITY REFORMA 5* sau similar.

Ziua 7 (06 mai): MEXICO CITY – tur de oras
Mic dejun. Dimineata zi va fi dedicata turului de oras. Ca un enorm muzeu, fiind una dintre cele mai mari metropole de pe planeta, Mexico City fascineaza prin faptul ca este si cea mai veche asezare urbana din Emisfera Vestica, denumita pe vremea aztecilor Tenochtitlan. In piata centrala Zocalo amprenta straveche a aztecilor dainuie si astazi. Exista inca multe cladiri din vremea coloniala si monumente precum Templul Mayor. Cazare in Mexico City.

Ziua 8 (07 mai): MEXICO CITY - PARIS
Dupa micul dejun ne vom rupe de misterele trecutului si de atmosfera exotica pentru a ne pregati de plecare. Eliberarea camerelor se va face cel mai tarziu la ora 12:00. Transfer catre aeroportul din Mexico City si decolare spre Paris cu compania AIR FRANCE la ora 19:30.

Ziua 9 (08 mai): PARIS – BUCURESTI
Sosire la Paris la ora locala 13:25. Imbarcarea pe ruta Paris – Bucuresti cu decolare la ora locala 18:20. Sosire in Bucuresti la ora locala 22:10.


GRUP MINIM: 25 persoane. Pentru grup 21-24 persoane se percepe un supliment de 80 EURO/ persoana. Pentru grup 16-20 persoane se percepe un supliment de 135 euro/persoana. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: 8 saptamani inaintea plecarii

TERMENE DE PLATA:
- 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
- 60% din pretul pachetului turistic cu minim 50 zile inaintea plecarii;
- 20% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
- 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 90 zile - 50 zile inaintea plecarii;
- 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 49 zile - 31 zile inaintea plecarii;
- 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 30 zile - 20 zile inaintea plecarii;
- 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.
Vacanta de 1 MAI in MEXIC (Cancun & Mexico City)
Vacanta de 1 MAI in MEXIC (Cancun & Mexico City)
Oferte 1 Mai Mexic:
  Idei de vacanta
  Idei de vacanta
  Idei de vacanta
  Let's socialize
  Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media