Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Belgrad 3 zile

Circuite Serbia / Circuit Belgrad 3 zile
ZIUA 1
- Vineri, ora 06.15-prezentarea la imbarcare, parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-plecare din Bucuresti pe traseul Pitesti - Ramnicu Valcea. Se viziteaza: Palatul C. Brancoveanu de la Horezu, Pestera Muierii, la Tg. Jiu-creatiile Brancusi (Poarta Sarutului, Masa Tacerii, Coloana Infinitului) si la Turnu Severin - Podul lui Traian. Cazare in Drobeta Turnu Severin.
ZIUA 2
(mic dejun). Traversarea Dunarii la Portile de Fier in Serbia. Excursie prin Defileul Dunarii (lacul de acumulare, Cazanele Mari si Mici) pe ruta Tekija-Mosna-Dobra-Golubac-Pozarevac. Oprire in Belgrad la Kalemegdan (panorama asupra Belgradului-Sava se varsa in Dunare). Tur (3 ore)Belgrad cu ghid local. Timp liber.Ora 19-plecare pe ruta Belgrad-Moravita-Deta. Cazare in Timisoara.
ZIUA 3
- Duminica (mic dejun). Se viziteaza: Mitropolia Banatului, Piata Operei, locul izbucnirii revolutiei, Bega Navigabila si Muzeul Banatului. Ora 11-plecare din Timisoara. Deplasare pe Valea Muresului. In Deva, se viziteaza Lupoaica (la poalele cetatii) si in centrul orasului statuia ecvestra a lui Decebal. In Hunedoara se viziteaza Castelul Corvinilor. Deplasare pe traseul Valea Jiului-Tg. Jiu-Rm. Valcea-Pitesti. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).
Pret: 95 EURO.
Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).
Supliment single 30 EURO.
Grup minim 25 turisti.
Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 10 EURO.
La inscriere se achita minim 50 EURO.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE:
- servicii ghid roman;
- transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;
- 2 cazari cu mic dejun in hotel de 3*** si 2**(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus) .
Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, parcuri, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pentru acestea.
Circuit Belgrad 3 zile
Circuit Belgrad 3 zile
Circuite Serbia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media