Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit fiordurile - Scandinavia & Tarile Baltice 19 zile

Circuite Scandinavia / Circuit fiordurile - Scandinavia & Tarile Baltice 19 zile

Acesta oferta nu mai face parte din portofoliul Round Trip Club!

ZIUA 1
- luni, ora 06.15, prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora-6.30-plecare pe traseul Pitesti- Sibiu - Arad. Tur Budapesta prin zona centrala, traversand Dunarea pe unul din poduri (Elisabeta, Margareta, Szabadsag sau Podul cu Lanturi). Cazare in zona Budapesta-Vac.
ZIUA 2
(mic dejun). Deplasare la Cracovia - popas (1 ora) pt. vizitarea Catedralei. Cazare in Varsovia.
ZIUA 3
(mic dejun) In centrul Varsoviei - vizita Palatul Congresova (exterior) si centrul istoric. Ora 12 - deplasare in Lituania. Cazare in Vilnius.
ZIUA 4
(mic dejun). Tur (2 ore) Vilnius cu ghid local, apoi popas in centru. Ora 12 - deplasare in Letonia. Tur (2 ore) Riga cu ghid local, apoi popas in centru. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Riga.
ZIUA 5
(mic dejun).Tur (2 ore) Tallin cu ghid local, apoi popas in centru.Ora 17.30 - traversarea (2 ore) cu ferry-boatul la Helsinki. Cazare in Helsinki.
ZIUA 6
(mic dejun). Tur (3 ore)Helsinki cu ghid local. Timp liber, sugestii: muzeul in aer liber Seurasari, plimbare cu vaporasul la Fortareata Somenlina, shopping, etc. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Helsinki.
ZIUA 7
(mic dejunVizita la Hamenlinna-casa natala Sibelius (cel mai mare compozitor finlandez), apoi la Tampere se viziteaza Catedrala (impresionanta prin modernism) si se urca (optional) in Turnul Panorama (de unde se vad lacurile din jur). Deplasare la Turku unde se viziteaza portul, Catedrala si Citadela (exterior).Traversare cu ferry-boatul spre Suedia. Cazare pe vapor.
ZIUA 8
(mic dejun). Tur STOCKHOLM (cladit pe 14 insule) cu autocar si ghid local pe ruta: Vechiul oras, Palatul Regal, Primaria (sala banchetului Premiului Nobel), Catedrala, Casa Nobililor, Insula Djugarden (vechiul domeniu regal de vanatoare). Dupa-amiaza, optional, plimbare cu vaporasul in Arhipeleagul Stockholm (24.000 insule). Timp liber, sugestii: Muzeul satului (Skansen), Muzeul Vasa, Palatul Regal (unde se afla bijuteriile coroanei), Muzeul Nordic, shopping. Ora 20-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Stockholm.
ZIUA 9
(mic dejun). Deplasare spre Norvegia. In Uppsala - vizita (o ora ) Catedrala. Popas in Ostersund. Cazare in zona Stjordal - Trondheim.
ZIUA 10
(mic dejun). In Trondheim se merge pe malul fiordului si se viziteaza centrul dominat de Catedrala Nidaros. Deplasare pe ruta Heimdal-Orkanger la Kristiansund, in Varden Tower - panorama asupra Atlanticului, apoi se strabate cu autocarul DRUMUL ATLANTICULUI (pe aprox 10 km, se strabat multe poduri, insule si insulite intr-un peisaj unic). Cazare in zona Andalsnes.
ZIUA 11
(mic dejun). Deplasare pe ruta de aur. Se parcurge Drumul Trolilor, apoi se traverseza cu ferryboatul fiordul Nordfiord. Deplasare pe drumul Drumul Vulturilor si in croaziera cu ferryboatul fiordul Geiranger (cascadele Voalul Miresei si Cele 7 Surori, mai spectaculoase decat Cascada Voringsfossen). Deplasare pe jos(90 min.)la Ghetarul Briksdal. Se traverseaza (Lavik-Oppedal) in croaziera Sognefiord cu ferry-boatul spre Bergen (poarta fiordurilor la Oceanul Atlantic). Cazare in zona Knarvik-Bergen.
ZIUA 12
(mic dejun). In Bergen - vizita cartierul Bryggen (orasul medieval), Biserica Sf. Maria (exterior), Turnul Rosenkrantz (exterior), pietele de flori si peste. Optional, urcare pe Muntele Floien (panorama fiorduri). Ora 11-plecare spre Oslo pe ruta Dale - Voss. Optional (35 EURO-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 45 EURO-daca se achita in excursie), deplasare cu trenuletul, de la Myrdal la Flam, printr-o zona cu defileuri si cascade de unica frumusete. Traversarea Fiordului Eidfjorden (Bruravik-Brimmes). Vizita Canionul Stalheim. Deplasare prin Tunelul Laerdal. Popas la Borgund unde se admira biserica de lemn. Cazare in Oslo.
ZIUA 13
(mic dejun). Tur (3 ore) Oslo (Parcul Vigeland, Primaria, Palatul Regal,Trambulina Hollmelkolen, etc.) cu autocar local si ghid local. Timp liber, sugestii: Insula Bygdǿy (Muzeul Vikingilor), centru comercial - Aker Brygge, shopping, etc. Ora 20.30-deplasare cu autocarul local la hotel. Cazare in Oslo.
ZIUA 14
(mic dejun). Deplasare in Suedia - tur Goteborg pe ruta: zona maritima, Piata Mare, Bursa, Primaria. Popas (1 ora) in Goteborg. Traversare cu ferryboatul de la Helsingborg (Suedia) la Helsingor (Danemarca). De pe vapor se admira Castelul Hamlet care se viziteaza (exterior) dupa debarcare. Cazare in Copenhaga.
ZIUA 15
(mic dejun). Tur (3 ore) Copenhaga cu autocar si ghid local pe ruta: Palatul Cristiansborg, Primaria, Portul, Palatul Rosenborg si Mica Sirena - simbolul orasului, apoi vizita: Planetariu, Parcul Tivoli, etc.. Timp liber. Ora 20.30 - deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Copenhaga.
ZIUA 16
(mic dejun). Traversarea Marii Baltice cu vaporul din Danemarca (Gedserr) la Warnemunde (Rostock) in Germania. Tur (3 ore) Berlin cu autocar si ghid local, apoi popas in centru. Ora 20.30 - deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Berlin.
ZIUA 17
(mic dejun). Deplasare la POTSDAM - vizita Palatul SANSSOUCI. In DRESDA - vizita Castelul Zwinger si centrul orasului. Excursie la Karlovi Vary (popas o ora). Cazare in Praga.
ZIUA 18
(mic dejun). Deplasare cu autocarul in orasul vechi la Castel (Hrad) unde se viziteaza Catedrala Sf. Vit, apoi tur pietonal: Mala Strana (vechi cartier situat in afara cetatii), Podul Carol (peste raul Vltava), Piata Primariei Vechi - Ceasul cu Sfinti. Ora 13-plecare spre Bratislava (popas 90 minute) - vizita Biserica Incoronarii Maria Tereza si faleza Dunarii. Cazare in zona Gyor-Budapesta.
ZIUA 19
- vineri (mic dejun). Deplasare Szeged -Arad - Sibiu - Pitesti. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).
PRET: 995 EURO + 205 EURO (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru: autocar local in ziua 13, traversarile cu vaporul (inclusiv croazierele), tunelurile si excursia la Karlovi Vary.
Supliment single (inclusiv pe vapor) 580 EURO.
Supliment cabina pe vapor pentru 2 pers. 60 EURO / pers.
La inscriere se achita minim 400 EURO.
Grup minim 25 turisti.
Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 60 EURO.
Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE:
- servicii ghid roman si ghizi locali (Stockholm, Copenhaga, Helsinki, Berlin, Vilnius, Riga, Talin);
- 17 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 2**(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus) ;
- 1 cazare cu mic dejun pe vapor in cabine cu 4 paturi;
- transport cu autocar 2** cu aer conditionat, parcari si taxe stradale.
Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.
Circuit fiordurile - Scandinavia & Tarile Baltice 19 zile
Circuit fiordurile - Scandinavia & Tarile Baltice 19 zile
Circuite Scandinavia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media