Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Paste Washington

Paste SUA / Paste Washington
Plecari: 30 aprilie - 07 mai
Paste in SUA 
Washington- Philadelphia-New York

Washington D.C. este capitala Statelor Unite, fondata in 16 iulie 1790, este locul unde rezideaza presedintele tarii si parlamentul. Washington DC este orasul in care istoria coexista cu distractia si divertismentul. Puteti incepe vizita chiar din centrul orasului, cu monumentele si memoriale sale pline de inspiratie. Apoi continuati calatoria in sufletul orasului. De la hoteluri luxoase si hanuri sarmante pana la boutiquri atragatoare, magazine de antichitati primitoare si piate vibrante in aer liber, toate abunda in Washington D.C., in timp ce magazine de tip outlet, cu reduceri mari de preturi, sunt localizate la numai cateva minute de centru.
Washington D.C. nu este numai mandria natiunii, ci este si un oras sofisticat. Si este Paradisul Cumparaturilor!! Cea mai buna cale de a cunoaste orasul este pe jos. Poti vizita monumentele si muzeele de la National Mall, precum si celelalte muzee, teatre, piete si gradini splendide ale Districtului.


PROGRAMUL EXCURSIEI
30 aprilie BUCURESTI - VIENA - WASHINGTON
Prezentare la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 06:10 pentru imbarcare pe zborul Companiei Austrian Airlines cu destinatia Washington via Viena. Decolare la ora 08:10 cu zborul OS 768 si aterizare la Viena la ora locala 08:50. Decolare spre Washington pe zborul OS 093 la 10:25. Sosire Washington la ora 14:15 ora locala. Dupa efectuarea formalitatilor, transfer la hotel. Cazare hotel L Enfant Plaza 3* sau similar. Detalii pe: www.lenfantplazahotel.com
01 mai WASHINGTON
Tur de oras de 1 zi cu ghid local (8 ore). Va invitam sa descoperiti principalele atractii ale Washington-ului: Bazilica Sanctuarului National al Neprihanitei Zamisliri este cea mai mare biserica romano-catolica din Statele Unite si America de Nord, si este una dintre cele mai mari zece biserici din lume; Cartierul chinezesc marcat vizibil de Arcul Prieteniei, o poarta traditionala chineza; Monumentul Memorial Jefferson dedicat celui de-al treilea presedinte al Statelor Unite ale Americii, Thomas Jefferson. Memorialul este una dintre atractiile cele mai impresionante din Washington, o statuie din bronz a lui Jefferson este inconjurata de pasaje din Declaratia de Independenta si alte scrieri ale lui Jefferson. Centrul pentru vizitatori al Casei Albe (in afara incintei Casei Albe) ofera o introducere la multe aspecte ale Casei Albe, inclusiv arhitectura, mobilier, primele familii, evenimente sociale, precum si relatiile cu liderii de presa si lumea. Monumentul Washington comemoreaza pe primul si unul din cei mai indragiti presedinti al Statelor Unite ale Americii, George Washington. Este cea mai inalta structura din oras, un obelisc imens, de apoximativ 170 de metri inaltime, facut din marmura, granit si o roca metamorfica albastra. Acces inclus la punctul de observatie. Capitoliul (exterior) caldire folosita drept sediu al guvernului pentru Congresul Statelor Unite, si al ramurii legislative al guvernului federal al S.U.A. Este una din cele mai usor de recunoscut cladiri din Statele Unite ale Americii. Cupola neoclasica a Capitoliului simbolizeaza democratia pentru majoritatea oamenilor din S.U.A. Cazare hotel L Enfant Plaza 3* sau similar.
02 maiWASHINGTON
Vizite pietonale cu insotitorul de grup: Catedrala Nationala - a doua cea mai inalta catedrala din S.U.A, arhitectura neogotica este principala atractie; Arhivele Nationale - se adreseaza iubitorilor de istorie si prezinta cele mai importante documente ale natiunii; Muzeul International al Spionajului - lumea secreta a spionajului prinde viata. Dupa-amiaza timp liber la dispozitie pentru shopping sau vizite individuale. Va recomandam: Gradina Zoologica Nationala - atractia principala ursii panda, Gradina Botanica Nationala - jumatate din spatiul serei este dedicat importantei plantelor pentru oameni, iar cealalta jumatate este dedicata ecologiei si biologiei. Muzeul Aeronautic - este cel mai vizitat muzeu din lume si acopera istoria zborului intreprins de om in aer si spatiu. Magazinul Nana - completati-va look-ul "Jackie O" la unul dintre magazinele renumite pentru haine noi si vintage, bijuterii facute manual si genti cool. Va puteti petrece seara pe U Street Corridor locul de nastere a lui Duke Ellington, fostul centru al culturii Afro-americane, vizitat des in trecut de Miles Davis, Ella Fitzgerald si Louis Armstrong. Pe o suprafata de aproape 8 blocuri se intind baruri, restaurante si boutiquri. Cazare hotel L Enfant Plaza 3* sau similar.
03 maiWASHINGTON - PHILADELPHIA - NEW YORK
Transfer cu autocarul de la Washington la New York. In drum ne oprim si vizitam Philadelphia. Batranul oras Philadelphia este si in prezent la fel ca pe vremea cand Benjamin Franklin se plimba pe strazile sale. Unul dintre cetatenii cei mai deschisi catre progres, Franklin, ar fi fost cu siguranta de acord cu multitudinea de galerii, magazinele pline de stil, sau restaurantele care au impanzit orasul. Bogata istorie a orasului este inca vizibila in zilele noastre in superba zona istorica: Independence Hall, unde constitutia a fost intens dezbatuta, sau Liberty Hall, care a devenit un simbol al noului guvern. Numeroasele muzee din oras, printre care si excelentul Institut Franklin si Muzeul de Arta al Philadelphiei, sunt institutii care imbina, la scara mondiala, istoria si inovatia intr-un mod surprinzator. Dupa turul de oras, ne intreptam care New York. Sosire in New York si check-in la hotel Holiday Inn Midtown 3* sau similar. Detalii pe: www.holidayinn.com
04 mai NEW YORK
Tur de oras de 1 zi cu ghid local (8 ore). Va invitam sa descoperiti principalele atractii ale New York-ului: Podul Brooklyn: unul dintre cele mai vechi poduri suspendate din Statele Unite, finalizat in 1883, care leaga cartierele Manhattan si Brooklyn; Cartierul Chinezesc - una dintre cele mai mari concentratii ale poporului chinez in afara granitelor tarii natale il reprezinta cartierul chinezesc din New York, renumit pentru restaurantele sale autentice, magazine de specialitate si piete; Ground Zero - tributul adus miilor de eroi pierduti in atentatele de la 11 Septembrie 2001; Cartierul Harlem care din anii 1920 a fost un important centru rezidential, cultural si economic al afroamericanilor; South Street Seaport acest centru cultural de-a lungul dinamicului Manhattan de jos este o escapada in port; Rockefeller Center complexul gazduieste 19 cladiri comerciale, se intinde pe o suprafata de peste 85 de mii de mp si plateste un omagiu optimismului American in fata Marii Depresiuni; Times Square - intersectie comerciala importanta din cartierul Manhattan; Wall Street districtul financiar al orasului. Cazare la hotel Holiday Inn Midtown 3* sau similar.
05 mai NEW YORK
Timp liber la dispozitie sau optional excursie de 1 zi cu ghid local Statuia Libertatii si Insula Ellis. Insula Ellis a devenit prima statie de imigrare, incepand cu anul 1892. A fost punctul de sosire pentru mai bine de 12 milioane de oameni. Toti imigrantii veneau in America cu speranta realizarii visului american. Cu toate acestea, Insula Ellis avea grija sa le spulbere orice speranta pentru un viitor extraordinar, aici imigrantii fiind cercetati si verificati drastic. Dar, chiar si asa, oamenii ce au debarcat aici nu si-au pierdut increderea si au continuat sa ia cu asalt strazile New York-ului, care la vremea aceea nu aratau atat de spectaculos ca in prezent. Astazi, aproximativ 40% dintre americani au un stramos care a intrat in tara prin insula.
Centrul Insulei Ellis gazduieste Statuia Libertatii. In anul 1886, Statuia Libertatii ajungea in Statele Unite ale Americii, ca un cadou venit din partea francezilor pentru sarbatorirea celor 100 de ani de cand America isi declarase independenta. In 1900, obiectivul turistic devenea un important semn ca pamantul fagaduit este aproape, libertatea cat si promisiunea pentru o viata mai buna. In interioul soclului in forma de stea este un muzeu unde toti cei ce ajung pot sa isi caute stramosii. Cazare la hotel Holiday Inn Midtown 3* sau similar.
06 mai NEW YORK
Timp liber la dispozitie sau optional deplasare pentru o zi de Shop till you drop la Woodbury Common. Situat la o ora de nordul Manhattan-ului, Woodbury Common este Mecca pentru vanatorii de chilipiruri din New York. Woodbury Common, una din cele mai populare atractii de langa New York, gazduieste peste 200 de magazine ale celebrelor branduri (Banana Republic, Barney s Fashion, Chanel, Burberry, Dolce & Gabbana, Fendi, Giorgio Armani, Gucci, Tommy Hilfiger, Lacoste, Nike, Polo Ralph Lauren, Prada, etc.) toate oferind preturi de outlet. Cazare la hotel Holiday Inn Midtown 3* sau similar.
07 mai NEW YORK - VIENA - BUCURESTI
Eliberarea camerelor. Timp liber la dispozitie. Transfer la aeroportul din New York pentru imbarcare pe zborul Companiei Austrian Airlines OS 088 cu destinatia Viena. Decolare la ora 17:40 si aterizare in Viena la ora 08:25 a doua zi (08 mai). La ora 10:20 imbarcare pe zborul OS 783 cu destinatia Bucuresti. Aterizare la Bucuresti la ora 12:55. Sfarsitul pachetului de servicii.
Tarif : 1629 Euro/persoana/loc in camera dubla
Supliment camera single: + 850 Euro/ persoana/perioada
Servicii incluse:
- bilet de avion Bucuresti - Washington & New York - Bucuresti (via Viena), Compania Austrian Airlines
- 3 nopti cazare hotel L Enfant Plaza 3* sau similar Washington
- 4 nopti cazare hotel Holiday Inn Midtown 3* sau similar New York
- Transferuri aeroport - hotel - aeroport
- Tur de oras de 1 zi cu ghid local (8 ore) Washington
- Transfer cu autocarul Washington - New York cu vizita in Philadelphia (tur de oras)
- Tur de oras de 1 zi cu ghid local (8 ore) New York
- Insotitor de grup din partea agentiei
Nu sunt incluse:
- Taxele de aeroport si combustibil: 390 Euro (pot suferi modificari pana la data emiterii biletelor in functie de evolutia pretului petrolului)
- taxa de viza = 160 USD la cursul afisat de BRD in ziua platii; se achita personal de catre client, la orice sucursala a bancii BRD
- taxa asistenta si procesare pentru viza: 15 Euro (se achita in agentie la inscriere)
- mese (inclusiv mic dejun)
- intrarile la obiectivele turistice
- asigurarea medicala de calatorie
- asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice)
- bacsis pentru soferi, ghizi locali si bagajisti
- alte vizite decat cele mentionate in program
Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni:
- Ruta1: Constanta - Cernavoda - Fetesti - Slobozia
- Ruta2: Iasi - Roman - Bacau - Onesti - Brasov - Campina - Ploiesti
- Ruta3: Sibiu - Rm.Valcea - Craiova - Pitesti
Excursii optionale: (tarife valabile pentru minim 15 platitori)
- Statuia Libertatii si Ellis Island: 110 Euro/persoana, include: transport autocar, ferry boat, ghid local, intrare si tur audio, insotitor roman de grup
- Shopping la Woodbury Common: 40 Euro/persoana
ACTE SI CONDITII NECESARE APLICARII PENTRU VIZA
- pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei (exclus pasaport temporar)
- 1 fotografie color pe fond alb recenta (ultimele 6 luni) pe CD in format JPEG maxim 240KB (format tip SUA)
- adeverinta de la locul de munca cu precizarea functiei si a salariului / talon de pensie in original din ultimele 6 luni / carnet elev
- copii ale actelor de proprietate (casa, masina, teren etc)
- in cazul patronilor de firma, copie dupa actele societatii si ultimul bilant contabil
- extras de cont personal
- copie carte de identitate
- original si copie certificat casatorie, nastere, nastere ale copiilor, deces (dupa caz);
- original si copie pasaport vechi (daca ati avut viza de SUA)
- Pentru minorii cu varsta sub 16 ani neimpliniti, unul din parinti sau tutorele legal trebuie sa completeze si sa semneze formularul DS-160 �n numele copilului. Toti solicitantii de viza cu varste sub 18 ani trebuie sa prezinte certificatul de nastere in original. Daca numai unul dintre parinti se prezinta la interviu, este necesara prezentarea unei procuri notariale din partea celuilalt parinte, prin care isi exprima acordul ca minorul sa efectueze calatoria in Statele Unite ale Americii sau o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila, in original, prin care este stabilita custodia minorului.
- FORMULAR DS - 160 se va completa numai de catre AGENTIE
- Taxa de viza - 160 USD echivalentul in lei se plateste personal la orice sucursala BRD in baza chitantei eliberate de catre Ambasada SUA. Pentru emiterea chitantei va rugam sa accesati http://ustraveldocs.com/ro_ro/ro-niv-paymentinfo.asp#options
- Taxa de viza si PIN-ul sunt non-rambursabile
- prezenta personala la Consulatul SUA, in vederea sustinerii unui interviu (la data si ora comunicate de agentie)
- Agentia isi rezerva dreptul de a face o selectie preliminara a persoanelor care se inscriu pe acest program, in functie de actele prezentate. In cazul neobtinerii vizei se aplica penalizarile stipulate in conditiile contractuale speciale aferente zilei in care se sustine interviul.
Termen limita pentru transmiterea documentelor: 4 saptamani inaintea plecarii
Paste Washington
Paste Washington
Paste SUA:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media