Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Revelion Corfu

Revelion Grecia / Revelion Corfu
Plecari: revelion 7 zile (28.12. - 03.01.)
Pret: 300 eur, se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) cazati in tripla au o reducere de 30 eur
Supliment single 130 eur.
Grup minim 25 turisti
La inscriere se achita minim 150 eur
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE:
- servicii ghid roman ;
- transport (fara ziua 5) cu autocar 2** (cu aer conditionat), taxe stradale, parcari ;
- 6 mic dejun la restaurante de categorie adecvata clasificarii hotelurilor;
- 6 cazari din care 4 in Corfu si una in Kalambaka - hotel 3* si una in zona Salonic-Veria la hotel 2* (camere cu 2 paturi, grup sanitar propriu). La cerere camere cu 3 paturi sau un pat.
Pretul nu include :
- 20 eur (se achita in Grecia) - taxele pentru turisti si autocar de traversarea Marii Ionice cu ferryboatul (Igoumenitsa-Corfu-Igoumenitsa);
- biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea ;
- Masa de Revelion (muzica live si cantareti intre orele 22 03) la restaurantul hotelului, in valoare de 40 eur (se achita obligatoriu la agentia din Romania).

REVELION in CORFU 7 ZILE (28.12 - 03.01) VERGINA (mormantul lui Filip al 2-lea) SALONIC, Palatul Achillion, METEORA

Hotel ADONIS GARDENS 3***
, situat pe malul marii,in statiunea Agios Ioannis Peristeron (15 Km de orasul capitala Kerkyra). Camere cu 2 paturi cu grup sanitar propriu si dus, telefon, balcon/terasa, minifrigider (contracost), restaurant, bar, uscator de par, aer conditionat si TV.

ZIUA 1 Luni- 28.12, ora 06.00, plecare din Bucuresti, parcarea din centrul Pietei Victoria. Deplasare pe traseul Giurgiu-traversarea Bulgariei- Kulata - Serres (Grecia). Tur by night Salonic pe traseul: Arcul lui Galerius, Rotonda, Bulevardul Egnatia, Turnul Alb, Piata Aristotel, statuile ecvestre: Alexandru cel Mare si Regele Constantin. Cazare in zona Salonic-Veria.
ZIUA 2 (mic dejun). Popas in Vergina la mormantul lui Filip al 2-lea. Deplasare pe autostrada pe traseul Kozani - Grevena - Ioanina. La Igoumenitsa - traversarea Marii Ionice cu ferry-boatul. azare in Corfu.
ZIUA 3 (mic dejun). Optional (se achita in Corfu) - 25 euro (fara biletele de intrare) tur al insulei pe traseul : Palatul Achilion, Sinarades, Paleokastritsa, Kerkyra. Se viziteaza Palatul Achilion, Paleokastritsa (multe golfuri unde apa e deosebit de limpede - se vede vegetatia marina) si popas in Kerkyra. Cazare in Corfu.
ZIUA 4 31.12 (mic dejun). Deplasare in Capitala Kerkyra pentru vizita si shoping. Ora 16 plecare din Kerkyra la hotel. Cazare in Corfu.
ZIUA 5 (mic dejun intarziat). Timp liber. Cazare in Corfu.
ZIUA 6 (mic dejun). Traversarea Marii Ionice cu ferry-boatul din Corfu in Igoumenitsa. In Kalambaka (renumita pentru manastirile suspendate) se viziteaza Manastirea Marele Meteor si popas la Zindros - centru de comercializare si confectionare a icoanelor si a altor obiecte de cult religios. Cazare in Kalambaka.
ZIUA 7 Duminica, 03.01 (mic dejun). Popas la Sf. Paraschiva - loc sfant pentru alinarea durerilor. Traversarea Bulgariei - Ruse - Giurgiu. Sosire in Bucuresti (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale), Piata Victoriei, aprox. ora 23.
Revelion Corfu
Revelion Corfu
Revelion Grecia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media