Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Revelion Paralia Katerini si circuit Grecia 7 zile

Revelion Grecia / Revelion Paralia Katerini si circuit Grecia 7 zile
REVELION GRECIA 7 ZILE (27.12 - 02.01)
ATENA, SALONIC, METEORA, CAP SUNION,
PARALIA KATERINI-Perla Marii Egee
statiunea magazinelor cu blanuri si bijuterii din aur


ZIUA 1 - joi, 27.12, ora 06.15 - prezentarea la imbarcare, Bucuresti-Piata Agroalimentara Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30 plecare din Bucuresti. Cazare in Paralia Katerini.
ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare la Kalambaka (renumita pentru manastirile suspendate) unde se viziteaza Manastirea Marele Meteor si popas la Zindros - centru de comercializare si confectionare a icoanelor si a altor obiecte de cult religios. Plecare spre Atena. Cazare in Atena.
ZIUA 3 (mic dejun). Turul orasului Atena cu autocarul: Complexul ACROPOLE, Stadionul Olimpic, Palatul Parlamentului, Piata Sintagma, Academia, Universitatea, Biblioteca, Piata Omonia. Deplasare la Cap Sunion, unde se viziteaza Templul lui Poseidon. TIMP LIBER IN ATENA. Optional (35 euro- daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii si 45 euro - daca se achita in Grecia), deplasare cu autocarul - ACROPOLE in lumini de noapte si cina in PLAKA - la una din renumitele taverne, cu bucatarie traditionala, program folcloric grecesc si muzica de dans. Cazare in Atena.
ZIUA 4 (mic dejun). Timp liber in Atena. Ora 12-plecare din Atena spre Paralia Katerini. Oprire la Monumentul LEONIDA de la Termopile - "Lupta dintre greci si persi". Popas la Sf. Paraschiva - loc sfant pentru alinarea durerilor. Cazare in Paralia Katerini.
ZIUA 5 - 31.12 (mic dejun). Plecare la Salonic pentru shopping, vizita Biserica Sf. Dumitru (Moastele Sf. Dumitru) si tur de oras pe traseul: Agora Romana, Arcul lui Galerius, Rotonda, Bulevardul Egnatia, Bd. Expozitiei, Turnul Alb, Piata Aristotel, statuile ecvestre : Constantin cel Mare si Alexandru cel Mare. Ora 15 plecare din Salonic. Timp liber in Paralia Katerini. Seara Masa de Revelion. Cazare in Paralia Katerini.
ZIUA 6 (mic dejun). Intre orele 12 - 17 excursie la Muntele Olimp (Litohoro, Manastirea Dionisos). Timp liber in Paralia Katerini. Cazare in Paralia Katerini.
ZIUA 7 - miercuri, 02.01 (mic dejun). Plecare din Grecia, traversarea Bulgariei - Ruse - Giurgiu. Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti -Piata Agroalimentara Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

Pret: 290 euro (include excursiile din zilele 5 si 6 + Masa de Revelion, in valoare totala de 75 euro)
Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02). Supliment single 150 euro.
La inscriere se achita minim 150 euro
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 40 euro.
Grup minim 25 turisti
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE:
- Masa de Revelion la restaurant,situat in Paralia Katerini (se asigura transferul dus-intors cu autocarul),cu muzica live si program artistic;
- transport cu autocar 2** (cu aer conditionat), taxe stradale, parcari ;
- servicii ghid roman;
- excursia din ziua a 5-a cu tur oras Salonic in valoare de 20 euro;
- 6 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*;
- excursia din ziua a 6-a la Muntele Olimp (Litohoro, Manastirea Dionysos) in valoare de 20 euro.
Obs. - preturile (fara biletele de intrare) la excursiile din zilele 5 si 6 (in total 40 euro) sunt evaluate prin comparatie cu preturile practicate la aceste excursii de agentiile grecesti locale. Nu se restuie bani cand turistii nu participa la aceste excursii din motive personale.
Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea..
Hotel REGINA 3*** - www.hotelreginamare.com.gr
-situat ultracentral in Paralia Katerini. Camere, pentru 2 persoane, cu: grup sanitar propriu cu dus, balcon, minifrigider, aer conditionat-split cu telecomnada si TV.
Revelion Paralia Katerini si circuit Grecia 7 zile
Revelion Paralia Katerini si circuit Grecia 7 zile
Revelion Grecia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media