Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Revelion Paris autocar

Revelion Franta / Revelion Paris autocar
Plecari: 28.12.- 04.01. (8 zile) (Hotel IBIS 2*+ (sau similar) suburbii PARIS)
REVELION FRANTA
8 zile: Munchen, Strasbourg, Reims, Paris, Defence, Fontainebleau, Versailles, Luxemburg, Heidelberg, Nurnberg, Abatia Melk

28.12- Ziua 1. BUCURESTI- BUDAPESTA (895 km)
Ora 6:00 Plecare din Bucuresti din parcarea de la Piata Victoriei, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Sosire si cazare la Budapesta.
Ziua 2. BUDAPESTA- MUNCHEN (740 km)
Mic dejun. Plecare spre Munchen- Germania, unde va vor incanta: Marienplatz, Primaria si Frauenkirche. Cazare in zona Munchen.
Ziua 3. MUNCHEN- STRASBOURG- REIMS- PARIS (795 km)
Mic dejun. Plecare spre capitala Alsaciei, Strasbourg, unde se viziteaza Catedrala care domina orasul cu silueta sa. Optional, croaziera cu vaporasul pe raul Ill, de unde se pot admira pitorescul cartier Petit France si Consiliul Europei. Plecare spre Paris cu o oprire la Reims, unde se va vizita celebra Catedrala, locul de incoronare a Regilor Frantei. Sosire pentru cazare in zona Paris.
31.12- Ziua 4. PARIS- FONTAINEBLEAU
Mic dejun. Incepem vizita in Paris cu tur panoramic al cartierului de zgarie nori La Defence. Continuam vizita cu: L Arc de Triomphe, Champs Elysees, Place de la Concorde, Podul Alexandru al III-lea, Tour Eiffel, Palais de Chaillot, Grand Palais, Petit Palais Scoala Militara si maiestuosul Dom al Invalizilor cu mormantul lui Napoleon Bonaparte si in incheiere Pantheonul, Sorbona si Cartierul Latin. Timp liber la dispozitie in Paris pentru explorarea pe cont propriu a Muzeului Luvru, sau excursie optionala (20 euro) la Palatul Fontainebleau, impresionant prin rafinamentul sau desavarsit. Seara, revenim la hotel si ne pregatim pentru sarbatorirea intrarii in noul an. Pentru noaptea dintre ani puteti opta pentru o cina festiva sau sa ciocniti o cupa de sampanie alaturi de miile de turisti sositi aici din toate colturile lumii intr-o atmosfera de voie buna care este pe gustul tuturor. LA MULTI ANI 2013!!! Cazare.
Ziua 5. PARIS- VERSAILLES (80 km)
Dupa un somn odihnitor si servirea micului dejun, vizitam somptuosul Palat Versailles si optional gradinile sale. In Paris nu ratati, L lIle de la Cite inima istorico-spirituala a Parisului, cu impozanta Catedrala Notre Dame, Opera Garnier, Galeriile Lafayette, Moulin Rouge si Place Pigale, de unde se urca spre Sacre Ceur si Montmartre si bineinteles ascensiunea pe Turnul Eiffel. Cazare la Paris.
Ziua 6. PARIS- LUXEMBURG- HEIDELBERG- NURNBERG (830 km)
Mic dejun. Plecare spre Germania prin Luxemburg unde oprim pentru un tur pietonal catre Place de l Armee si Palatul Ducal. Continuam calatoria spre frumosul oras medieval Heidelberg unde vom admira superbul castel si cea mai veche Universitate din Germania. Seara, sosire la Nurnberg pentru tur de oras: Zidurile de incinta cu Frauentor (poarta Fecioarei), Biserica Sf. Lorentz, vechia Piata cu Schoner Brunnen, biserica Sf. Sebaldus si Citadela Orasului. Cazare la Nurnberg.
Ziua 7. NURNBERG - ABATIA MELK- BUDAPESTA (750 km)
Mic dejun. Plecare spre Budapesta. Se tranziteaza Austria, cu o scurta oprire pentru a admira splendoarea barocului austriac, Abatia Melk. Seara sosire si cazare la Budapesta. Optional, la final de excursie se poate organiza contra cost o croaziera pe Dunare (cu sau fara cina inclusa), avand inclus si un scurt tur al capitalei ungare: Parlamentul, Basilica Sf. Stefan, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Biserica Sf. Matias. Cazare la Budapesta.
04.01- Ziua 8. BUDAPESTA- BUCURESTI (895 km)
Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire seara, dupa ora 23.30, in functie de trafic si formalitatile vamale.

PERIOADA: 28.12. - 04.01. (Hotel IBIS 2*+ (sau similar) suburbii PARIS)
Pret Standard: 385 euro / Loc in cam. DBL
Suplim. SINGLE: 145 euro
COPII 6- 12 ani: 369 euro
Reducere de early booking aplicata valabila pana la 25.10: 375 euro / Loc in cam. DBL


PRETUL INCLUDE:
- transport cu autocar modern, cu climatizare, clasificat 2- 4* exceptand ziua 5;
- 7 cazari cu mic dejun in hoteluri de 2- 4*;
- vizitele cuprinse in program;
- ghid insotitor din partea agentiei pe traseu.
NU SUNT INCLUSE IN PRET:
- asigurarea medicala, intrarile la obiective si servicii de ghizi locali
- plimbarile cu vaporasul (Strasbourg, Paris), funicularul in Salzburg, ascensiunea pe Turnul Eiffel si transportul local in Paris
- Serviciile optionale: Cina de revelion 115 euro, Fontainbleau, Croaziera pe Dunare 14euro fara cina /29 euro cu cina, toate minim 30 turisti;
Revelion Paris autocar
Revelion Paris autocar
Revelion Franta:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media