Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Revelion Marakesh si circuit tot Marocul 2016

Revelion Maroc / Revelion Marakesh si circuit tot Marocul 2016
Revelion si circuit Tot MAROCUL 2016
(Meknes, Fes, Volubilis, Marakesh, Rabat, Agadar, Casablanca, Tanger, Sahara)
SPANIA (Marbella, Malaga, Torremolinos,) - GIBRALTAR
Revelion 11 zile (27.12 - 6.01)


ZIUA 1 (27.12.2015) - ora 12, intalnire cu ghidul roman la Aeroportul Otopeni-check in BLUE AIR pentru destinatia Malaga.Decolare la ora 14.05, sosire la ora 17.15 in Malaga. Transfer la hotel. Cazare in zona La Linea-Algeciras.
ZIUA 2 (mic dejun). Ora 9-traversare cu ferryboat-ul din Tarifa (Spania) in Tanger (Maroc). Vizita VOLUBILIS -cel mai important ansamblu de ruine romane din Maroc si MEKNES : Bab Mansour - una dintre cele mai celebre porti din Africa, Piata El Hedime, Hambarele regale si Fortificatiile orasului vechi. Timp liber. Cina si cazare in Fes.
ZIUA 3 (mic dejun). In FES-vizita: Medersa Attarine (scoala religioasa), Universitatea Karaouiyne, Fantana Nejjarine, Mausoleul lui Moulay Idriss II, Medina si cooperativele de artizanat. Ora 13-deplasare in Sahara. Se trece prin Statiunea Ifrane, orasul berber Azrour si Errachida. Cina si cazare in Erfoud (Sahara).
ZIUA 4 (mic dejun). Optional,excursie cu jeep 4x4 in dunele de nisip.Deplasare spre Tingir-vizita oaza de palmieri,apoi de- plasare prin Defileul Todra si Valea Dades-numita si valea celor 1001 de Kasbah. Cina si cazare in Quarzazate (Sahara).
ZIUA 5 - 31.12.2015 (mic dejun). Vizita Kashah Ait Ben Haddou - aspectul unui castel de nisip, aici s-a turnat filmul Laurence al Arabiei.Deplasare la Marrakech-vizita: mormintele saadiene, Palatul si gradinile Bahia, Piata Gemaa el Fna, Moscheea si Minaretul Koutoubia. Optional, Masa de Revelion la un restaurant din Marrakech (se va preciza pana in 15.11.2015). Cazare in Marrakech.
ZIUA 6 (mic dejun). Deplasare (200 km = 4 ore) in Statiunea Agadar - plimbare prin Vechiul Kasbah, noul AGADIR si pe faleza Oceanului Atlantic. Dupa amiaza-plaja si baie. Cina si cazare in Agadar.
ZIUA 7 (mic dejun).Vizita Essaouira(oras medieval Mogador).Deplasare la Casablanca. Cina si cazare in Casablanca.
ZIUA 8 (mic dejun). Tur Casablanca : Piata Natiunile Unite, Cartierul Anfa, Cornisa Oceanului Atlantic, esplanada Moscheei Hassan II (vizita optionala). Timp liber pentru shopping. Cina si cazare in Casablanca.
ZIUA 9 (mic dejun). In Rabat se viziteaza: Kasbah (citadela), Mausoleul lui Mahomed al V-lea, Palatul Regal (in exterior). Timp liber pentru shopping. Deplasare la Tanger-tur oras. Cina si cazare in Tanger.
ZIUA 10 (mic dejun). Ora 9-traversare cu ferryboat-ul din Tanger (Maroc) in Tarifa (Spania). Deplasare la La Linea (Spania) si trecerea frontierei in Gibraltar - tur (include minibuz local si bilet de intrare) prin rezervatia maimutelor, cu oprire in cel mai sudic punct - Punta Europa. Se urca cu minibuzul la 300 m, la Balconul Reginei - panorama asupra Africii si Stramtorii Gibraltar, apoi se viziteaza pestera Saint Michael. Timp liber in Gibraltar. Ora 18-deplasare (aprox. 100 km) la hotel. Cazare in zona Marbella.
ZIUA 11 (6.01.2016) - Duminica (mic dejun).Pe Costa del Sol-popasuri in Marbella, Torremolinos si Malaga.Transfer la aeroport. Decolare din Malaga la ora 18.00. Sosire in Bucuresti la Aeroportu Otopeni, ora 23.00.

PRET: 990 euro + 285 euro (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru (285 = 195 + 40 + 50):
a) taxe aeroport/securitate/check-in,transfer aeroport-hotel-aeroport si comision, in total=195 euro;
b) tur Gibraltar (40 euro);
c) taxele de traversare a Stramtorii Gibraltar (50 euro).

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).
Supliment single 395 euro.
Grup minim 25 turisti.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 40 euro.
La inscriere se achita minim 400 euro.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE :
- servicii ghid roman + ghid local in Maroc;
- transport avion Bucuresti - Malaga - Bucuresti;
- 7 cazari cu demipensiune si o cazare cu mic dejun in Maroc + 2 cazari cu mic dejun in Spania la hoteluri de 3*** si 4****;
- transport cu autocar 2** cu aer conditionat;
- biletele pentru vizitarea obiectivelor turistice din Maroc (fara Moscheea Hassan) ;
- 1 bagaj (in cala avionului) de maxim 32 kg si 1 bagaj (de mana) de maxim 7 kg.
Pretul nu include Masa de Revelion, care e optionala (se va preciza pana la 15.11.2015).
Revelion Marakesh si circuit tot Marocul 2016
Revelion Marakesh si circuit tot Marocul 2016
Revelion Maroc:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media