Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Toamna la Praga

Circuite Cehia / Toamna la Praga
Plecari: 18 octombrie - 22 octombrie

Toamna la Praga


Ziua 1 (18.10): BUCURESTI - PRAGA
Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Otopeni la ora 09:00 pentru imbarcare pe cursa Tarom cu destinatia Praga. Decolare la ora 11:00 si sosire la Praga la ora locala 11:55. Transfer in centrul orasului pentru tur panoramic cu insotitorul de grup cu opriri la: Castelul Hradcany, Piata Welceslas, Piata Staromestske Námestí (oprire la ora fixa pentru „spectacolul” papusilor), Catedrala Sf. Vitus (simbol spiritual al statului ceh), Podul Carol (unul dintre cele mai frumoase monumente gotice din Europa). Transfer la hotel DUO 4* sau similar.
Ziua 2 (19.10): PRAGA
Mic dejun. Timp liber pentru plimbare cu insotitorul de grup prin centrul modern al orasului, piata Wenceslas si urcare cu funicularul pe dealul Petrini pentru admirarea frumoasei panorame a orasului. Seara, optional, va propunem o croaziera pe raul Vltava. Pret informativ: 50 EURO/ persoana.
Ziua 3 (20.10): PRAGA - Excursie optionala Karlovy Vary
Dupa micul dejun, excursie optionala la la Karlovy Vary. Cea mai veche si mai importanta statiune balneara din Bohemia de Vest, Karlovy Vary se afla la 360 - 390 metri deasupra nivelului marii si este pozitionata la confluenta raului cu apa termala Tepla si a raului Ohre. Pentru a permite oaspetilor si turistilor sa isi urmeze tratamentul si pe vreme mai putin favorabila, s-au construit mici adaposturi si pavilioane care, cu trecerea timpului, pentru a gazdui un numar cat mai mare de vizitatori, au fost inlocuite cu colonade, sali de promenada acoperite si sustinute de coloane maiestuoase, Ka
rlovy Vary castigandu-si astfel si denumirea de “orasul colonadelor”. Pret informativ: 70 EURO/ persoana (minim 20 platitori).
Ziua 4 (21.10): PRAGA - Excursie optionala Dresda
Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi sau excursie optionala la Dresda, numita si “Florenta de pe Elba”. In ciuda distrugerilor suferinte in timpul celui de-al doilea razboi mondial, orasul vechi din Dresda si-a pastrat si redobandit armonia arhitecturala de dinainte de razboi. Pret informativ: 60 EURO/ persoana (minim 20 participanti). Seara, optional, cina traditionala ceheasca, in timpul careia veti descoperi muzica folclorica ceheasca, veti experimenta preparatele traditionale si veti putea consuma nelimitat renumita bere. Pret infomativ: 50 EURO/ persoana.
Ziua 5 (22.10): PRAGA - BUCURESTI
Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor, transfer la aeroport pentru imbarcare cursa Tarom cu destinatia Bucuresti. Decolare la 12:45 si sosire la Bucuresti la ora 15:35.

PRET/persoana: 285 EURO (loc in camera dubla)
A treia persoana adulta (pat suplimentar in camera dubla): 270 EURO
Copil 2 – 12 ani (in camera cu 2 adulti): 235 EURO
Camera single: 400 EURO

TARIFUL INCLUDE
  • transport cu avionul Bucuresti – Praga si retur cu compania Tarom;
  • 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel DUO 4* (camere superior) sau similar;
  • tur panoramic de oras cu cu autocarul;
  • transferuri aeroport – hotel – aeroport;
  • insotitor roman de grup.
TARIFUL NU INCLUDE
  • taxele de aeroport 135 EURO/ persoana – pot suferi modificari (valoarea exacta a acestora va fi comunicata cu doua saptamani inainte de plecare);
  • asigurarea medicala, asigurarea storno (se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice);
  • excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice;
  • bacsisurile pentru soferi si ghizi locali (se practica).

Orar de zbor informativ 
18.10: Bucuresti (Otopeni) 11:00 – Praga 11:55
22.10: Praga 12:45 – Bucuresti (Otopeni) 15:35

Toamna la Praga
Toamna la Praga
Circuite Cehia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media