Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuitul Capitalelor Europene

Circuite Anglia / Circuitul Capitalelor Europene
Plecari: 20 iunie, 12 august (13 zile / 12 nopti)
Circuitul Capitalelor Europene
Viena - Bruxelles - Londra - Paris
Plecari: 20 iunie, 12 august  (13 zile / 12 nopti)
TRANSPORT CU AUTOCARUL
Plecari din: Bucuresti, Pitesti, Craiova, Timisoara

Ziua 1: Bucuresti - Budapesta (852 km)
Intalnire la Parcul Izvor la ora 06:00 dimineata si plecare din Bucuresti la ora 06:30 cu autocar clasificat pentru curse internationale pe traseul: Bucuresti - Pitesti - Craiova - Timisoara. Sosire in cursul noptii in Budapesta si cazare la hotel de 3*.
Ziua 2: Budapesta - Salzburg (551 km)
Mic dejun. Astazi vom pleca spre Salzburg - numit si "Orasului lui Mozart" - unde vom ajunge dupa-amiaza. Vom face un tur panoramic al centrului istoric si vom trece pe langa cele mai importante obiective ale acestuia: Castelul si Gradinile Mirabell, Domul, Piata Mozart cu statuia renumitului compozitor, Fortareata Hohensalzburg. Cazare hotel 3* in Salzburg.
Ziua 3: Salzburg - Bruxelles (925 km)
Mic dejun. In aceasta zi ne vom indrepta spre capitala Belgiei urmand a sosi in Bruxelles in cursul noptii. Cazare la hotel 3* in zona orasului Bruxelles.
Ziua 4: Bruxelles - Londra (310 km)
Mic dejun. Dimineata vom face un tur panoramic al orasului Bruxelles cu scurte opriri la cladirea Parlamentului, Palatul de Justitie, Palatul Regal, Manneken Pis - mascota orasului, Grand Place - considerata una din cele mai frumoase piete publice din Europa. Dupa-amiaza vom pleca spre Londra urmand ca in cursul serii sa ne cazam la hotel de 3*.
Ziua 5: Londra
Dupa micul dejun vom cunoaste Londra cu cele mai reprezentative cladiri ale sale, in cadrul unui tur de oras de o jumatate de zi: Palatul Parlamentului, Orologiul Big Ben, Roata Mileniului - London Eye, Catedrala Westminster Abbey (exterior), Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Buckingham Palace. Cazare la hotel 3 * standard local. Seara, plimbare cu insotitorul de grup in Leicester Square si Covent Garden.
Ziua 6: Londra
Mic dejun. Dimineata vom participa impreuna cu insotitorul de grup la ceremonia schimbarii garzii la Palatul Buckingham, iar dupa amiaza doritorii vor vizita British Museum, de asemenea cu insotitorul de grup (nu sunt permise explicatii in interior, decat pentru ghizii locali autorizati). Seara va propunem o plimbare pe cele mai cunoscute artere comerciale ale Londrei, Oxford Street si Regent Street.
Ziua 7: Londra - Paris (405 km)
Mic dejun. Astazi vom traversa Canalul Manecii intre Dover si Calais urmand ca in cursul dupa-amiezii sa ajungem la Paris. Cazare hotel 3*.
Ziua 8: Paris
Dupa micul dejun vom descoperi Parisul intr-un tur panoramic ce va include cele mai importante obiective ale orasului: Turnul Eiffel, Trocadero, Domul Invalizilor, Muzeul Louvre, Notre Dame, Primaria, Opera Garnier, Place de la Concorde, Arcul de Triumf. Dupa tur, 1 ora croaziera pe Sena.
Ziua 9: Paris
Mic dejun. Vizitarea cu insotitorul de grup a celui mai celebru muzeu din lume - Muzeul Louvre. Dupa-amiaza plimbare pe Ile de la Cite pentru admirarea catedralei Notre Dame, a Conciergerie-ei si a Saint Chapelle (intrari optionale).
Ziua 10: Paris -Strasbourg - Munchen (849 km)
Mic dejun. Dimineata vom pleca spre Munchen urmand a face o scurta oprire in Strasbourg. In cursul noptii vom ajunge in Munchen. Cazare la un hotel de 3*.
Ziua 11: Munchen - Viena (409 km)
Mic dejun. Dimineata vom participa la un tur panoramic al orasului Munchen si vom face o scurta oprire in Piata Maria (Marienplatz) dominata de cladirea Primariei renumita pentru turnurile ei cu statuete si clopotei, ceasul ornat cu figurine mobile reprezentand scene din perioada medivala. Tot aici se afla si Biserica Sf. Petru (Peterskirche) si Catedrala Frauenkirche (sec XV) cu o arhitectura impresionanta. Dupa-amiaza vom pleca spre Viena unde in cursul serii ne vom caza la un hotel de 3*.
Ziua 12: Viena - Budapesta - Szeged - Timisoara (527 km)
Mic dejun. Inainte de plecarea spre tara vom cunoaste capitala Austriei intr-un tur panoramic ce ne va permite sa admiram monumentele celebre din "orasul muzicii" amplasate in lungul bulevardului circular Ringstrasse: Parlamentul, Opera, Universitatea, Primaria Burghteater. In continuare vom strabate traseul Viena - Budapesta - Szeged urmand ca in cursul serii sa sosim in Timisoara in functie de formalitatiile vamale si traficul auto. Cazare hotel 3* in Timisoara.
Ziua 13 : Timisoara - Craiova - Pitesti - Bucuresti (568 km)
Mic dejun. Plecare spre Bucuresti pe traseul: Timisoara - Craiova - Pitesti - Bucuresti (Piata Victoriei).
Pret/persoana: 699 Euro (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 290 euro
Reducere a treia persoana in camera: 10 euro

SERVICII INCLUSE:
- transport cu autocar (standard international) conform itinerariului;
- 12 nopti cazare la hoteluri de 3* cu mic dejun: 1 noapte Budapesta, 1 noapte Salzburg, 1 noapte in zona orasului Bruxelles, 3 nopti Londra, 3 nopti Paris, 1 noapte Munchen, 1 noapte Viena, 1 noapte Timisoara;
- tur panoramic in: Salzburg, Bruxelles, Londra, Paris, Munchen, Viena.
- excursii si vizite conform programului;
- insotitor roman de grup.
NU SUNT INCLUSE:
- taxa obligatorie pentru traversarea cu ferry boat-ul pe ruta Calais - Dover - Calais 45 EUR/persoana (poate suferi modificari); excursii optionale; intrari la obiectivele turistice; asigurarea medicala; asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de Prestari Servicii Turistice).
Circuitul Capitalelor Europene
Circuitul Capitalelor Europene
Circuite Anglia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media