Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Londra si Paris 9 zile avion

Circuite Anglia / Circuit Londra si Paris 9 zile avion
LONDRA - PARIS 9 zile
Oxford, Casa Shakespeare, Windsor, Stonehenge, Valea Loirei, Versailles

ZIUA 1
Sambata, ora 06-intalnire cu ghidul la Aeroportul Otopeni - check in Blue Air pentru destinatia Londra. Decolare la ora 08. Sosire in Londra la 09.20. Excursie la Castelul Windsor si la Stonehenge. Tur Londra pe traseul: Turnul Londrei, Westminster Abbey, Trafalgar Square, Hyde Park, Catedrala St. Paul, Big Ben, etc. Cazare in Londra.
ZIUA 2 (mic dejun). Dimineata, optional (aprox. 10 £), excursie la GREENWICH cu vaporasul pe Tamisa unde se viziteaza: Muzeul Maritim, Observatorul astronomic, Meridianul Zero. Dupa amiaza se viziteaza (intrare libera) Galeriile Nationale si British Museum. Cazare in Londra.
ZIUA 3 (mic dejun). Excursie (grup minim 15 turisti, 80 € - daca se achita in Romania cu minim 21 zile inainte de plecare sau 100 € - daca se achita in Londra) cu autocarul la Stratford–upon–Avon. Se viziteaza Casa natala si mormantul W. Shakespare de la Trinity Church. La Oxford, vizita Colegiile (exterior). Cazare in Londra.
ZIUA 4 (mic dejun). Timp liber. Sugestii: Muzeul figurilor de ceara Madame Tussaud, shopping etc. Cazare in Londra.
ZIUA 5 (mic dejun). Ora 09.00 – transfer (2,5 ore) cu trenul Eurostar de la Londra la Paris. Excursie la Complexul Versailles(palatul si gradinile). Tur PARIS cu autocarul (popas 30 min in Piata Trocadero) pe traseul : Catedrala Notre-Dame, Gradinile Luxembourg, Universitatea Sorbona, Pantheonul, Cartierul Latin, Centrul Pompidou, Place Vendome, Opera, Place de la Concorde, Arcul de Triumf, Catedrala “Madelaine”, Turnul Eiffel, Domul Invalizilor. Cazare in Paris.
ZIUA 6 (mic dejun). Se viziteaza :Catedrala Notre Dame, Domul Invalizilor si Muzeul Louvre. Urcare in Turnul Montparnasse, apoi croaziera (o ora) cu vaporasul pe Sena. Cazare in Paris.
ZIUA 7(mic dejun).Timp liber sau optional, excursie (100€-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 120€ - daca se achita in Franta) cu autocarul (grup minim 25 turisti) pe VALEA LOAREI (se viziteaza 3 castele – plata la intrare : Blois – 7 € , Amboise – 8 € si Chenanceaux – 8 € ). Cazare in Paris.
ZIUA 8(mic dejun). Timp liber. Sugestii: Disneyland, shopping, plimbare pe Champs Elysse . Cazare in Paris.
ZIUA 9 Duminica (mic dejun). Timp liber. Vizita Cartierul Montmarte (Basilica Sacre Coeur, Piata Pictorilor). Urcare in Turnul Eiffel. Transfer la aeroport. Decolare la ora 19. Sosire la Aeroportul Otopeni la ora 23.05.

Pret: 695 € (include croaziera pe Sena si urcare in Turnul Montparnasse + excursiile, fara biletele de intrare, la Castelul Windsor-20€, Stonehenge-45€ si Versailles-20€) + 260 € pentru taxe aeroport / securitate/ check-in,tren Eurostar, transfer aeroport–hotel–aeroport si comision.

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii). Supliment single 275 €.
La inscriere se achita minim 350 €. Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 40 €.
Grup minim 25 turisti. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE:
● servicii ghid roman; ● croaziera pe Sena si urcarea in Turnul Montparnasse ;
● 8 cazari cu mic dejun in hotel 3*** ;
● transport avion Bucuresti – Londra / Paris – Bucuresti ;
● autocar in zilele 1 si 5;
● excursiile la :Castelul Windsor, Stonehenge si Versailles;
● bilet tren Eurostar, Londra – Paris ;
● 1 bagaj (in cala avionului) de maxim 32 kg si 1 bagaj (de mana) de maxim 7 kg.

Pretul nu include biletele de intrare pt vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult ) si nici ghizii pentru acestea.
London Kings Cross Royal Scot Hotel 3***- situat in Londra.
www.travelodge.co.uk/hotels/269/London-Central-Kings-Cross-Royal-Scot-hotel
Hotel IBIS PARIS BERTHIER PORTE DE CLICHY 3***- situat in Paris, cartierul Montmartre, la 200 metri de statia de metrou Brochant. Camere, pentru 2 persoane, cu: tv, telefon, grup sanitar propriu cu dus, conectiune wi-fi (gratuit) si aer conditionat. Acces (cu plata) la piscina si sala fitness.Mic dejun-bufet suedez.
http://en.federal-hotel.com/hotel_ibis-paris-berthier-porte-de-clichy-paris_2390.htm
Circuit Londra si Paris 9 zile avion
Circuit Londra si Paris 9 zile avion
Circuite Anglia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media