Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit India 8 zile

Circuite India / Circuit India 8 zile
Plecari: 15.05, 21.08, 18.09, 16.10.
Pret: de la
- 540 EUR pt. 15.05,
- 595 EUR pt.: 21.08, 18.09, 16.10.
Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).
Supliment single 185 EUR
.
La inscriere se achita minim 300 EUR.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 35 EUR.
Grup minim 25 turisti.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE:
- servicii ghid roman si ghizi locali;
- transport autocar 2** cu aer conditionat;
- bilet avion Bucuresti-Istanbul-Delhi-Istanbul-Bucuresti;
- 3 cazari cu demipensiune si 3 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 4****.
Pretul nu include :
- biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice;
- 345 EUR (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru:
a) taxa de viza India si prelucrare acte = 60 EUR;
b) taxe aeroport/securitate, comision, transfer aeroport-hotel -aeroport si bacsis pentru prestatorii de servicii din strainatate, in total = 285 EUR.

INDIA 8 zile
triunghiul de aur: DELHI, AGRA-Taj Mahal, JAIPUR

ZIUA 1 Duminica - intalnire la ora 08.45 cu ghidul la Aeroportul Otopeni-check in Turkish pentru destinatia Istanbul. Decolare la ora 10.45, sosire la ora 12.10. Decolare din Istanbul la ora 18.45. Cazare in Delhi.
ZIUA 2 -mic dejun la ora 11.30. Sosire in Delhi la ora 03.10-transfer la hotel si cazare.Vizita : Fortul Rosu - construit in 1639, Qutab Minar - cel mai inalt minaret de caramida din lume, orasul nou: B.dul Rapath cu Poarta Indiei, apoi in exterior Casa Parlamentului si Palatul Prezidential. Cazare in Delhi.
ZIUA 3 (mic dejun). Se viziteaza Jama Masji -cea mai mare moschee din Asia si Raj Ghat (Ghandi Memorial) - locul incinerarii lui Mahatma Ghandi (parintelui natiunii). Dupa amiaza, timp liber pentru shopping. Cazare in Delhi.
ZIUA 4 (mic dejun). Deplasare (200 km) spre Agra. La 40 km de Agra, vizita Mathura - vechi centru cultural si religios (loc de pelerinaj al hindusilor). In Agra se viziteaza Fort Agra. Optional, seara, show indian. Cina si cazare in Agra.
ZIUA 5 (mic dejun). Vizita Taj Mahal - cel mai extravagant monument inchinat dragostei construit de imparatul Shah Jahan in memoria sotiei sale. Dupa amiaza shopping. Cina si cazare in Agra.
ZIUA 6 (mic dejun). Deplasare la Jaipur. La 35 km de Agra se viziteaza Fatehpur Sikri (cel mai bine pastrat oras datat din epoca mogulilor) si Templul Yoghinilor. La 10 km de Jaipur se viziteaza (se urca, optional, pe elefant sau cu jeep-ul) Fort Amber (palat fortificat construit pe un pinten stancos) - capitala Jaipurului. Cina si cazare in Jaipur.
ZIUA 7 (mic dejun). In Jaipur se viziteaza : Observatorul Jantar Mantar, City Palace (palatul maharajahului - unde inca locuiesc descendenti ai rajahului local), Templul Birla si in exterior Hawa Mahal (Palatul Vanturilor). Timp liber. Transfer cu autocarul la aeroportul din Delhi.
ZIUA 8 Duminica. Decolare spre Istanbul la ora 04.45. Sosire in Istanbul la ora 9.10. Obs.-se poate merge cu metroul in Instanbul (nu mai e nevoie de viza pentru intrare in Turcia), in centrul turistic (Marele Bazar-Sfanta Sofia-Moscheea Albastra-Palatul Topkapi). Ora 14.55 - prezentare la imbarcare. Ora 16.55, decolare. Sosire, Otopeni, ora 18.20.
Circuit India 8 zile
Circuit India 8 zile
Circuite India:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media