Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

1 Mai pe Coasta Amalfitana

Oferte 1 Mai Italia / 1 Mai pe Coasta Amalfitana
1 Mai pe Coasta Amalfitana
Sorrento - Amalfi - Positano - Insula Capri - Pompeii - Caserta
Perioada: 28.04 - 02.05/ 4 nopti

Ziua 1 (28 Aprilie): Bucuresti - Napoli - Sorrento
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 05:00 pentru imbarcare pe cursa companiei Alitalia cu destinatia Napoli (schimbarea cursei in Roma). Sosire pe aeroportul din Napoli la ora 10:45 si transfer cu autocarul in Sorrento. Cazare dupa ora 14:00 la hotel Zi� Teresa 3* sau similar. Dupa amiaza, plimbare cu insotitorul de grup in centrul orasului Sorrento. Sorrento se afla la capatul sudic al golfului Napoli si de aici puteti admira o frumoasa priveliste asupra Vulcanului Vezuviu si asupra insulei Capri. Sorrento este un oras romantic renumit pentru climatul bland. Piata centrala a orasului (piata Tasso) poarta numele poetului sorentin Torquato Tasso. Sorrento pare sa fi imprumutat de la orasul vecin traditia faimoasei pizza napolitane, prin urmare va recomandam sa incercati una din pizeriile din oras.
Ziua 2 (29 Aprilie): Excursie de o zi pe Coasta Amalfitana
Mic dejun. Azi vom vizita cateva dintre cele mai renumite localitati de pe Coasta Amalfitana, situate pe cel mai spectaculos traseu din Europa. Vom face o scurta oprire pentru fotografii in Positano, "singurul loc din lume proiectat pe un ax vertical", un oras cu gradini luxuriante care coboara in trepte catre mare. Loc iubit si frecventat in trecut de artisti si intelectuali (Picasso, Cocteau, Steinbeck) si de catre intemeietorii trendului "la dolce vita", Positano este azi una dintre cele mai renumite statiuni de pe coasta. In continuare ne oprim pentru aproximativ 2 ore in statiunea Amalfi care a imprumutat numele sau intregii coaste. Amalfi este un oras cu un aspect spaniol cu magnifica catedrala Sf. Andrea si Piazza del Duomo. Ultima oprire este in Ravello, un loc de neuitat �suspendat� intre cer si mare. Ravello este faimos pentru privelistile ce pot fi admirate de sus precum si pentru monumentele sale precum Villa Rufolo si Villa Cimbrone. Intoarcere in Sorrento. Cazare.
Ziua 3 (30 Aprilie) Excursie optionala la Pompeii si Caserta
Mic dejun. In aceasta zi va propunem o excursie optionala la Pompeii si Caserta. Pompeii, oras opulent din antichitate a fost ingropat in totalitate in anul 79 d.Hr intr-una din cele mai dezastruoase eruptii vulcanice din istorie. Vizita la Pompeii ne ofera informatii importante despre modul de viata in orasele din antichitate. Caserta este renumita pentru incantatorul Palat Regal si gradinile sale cu fantani spectaculoase. Palatul, bogat in candelabre, ornamente aurite si tapiserii impresionante are 1200 de camere si 1790 ferestre. Constructia palatului a inceput in anul 1752 sub supravegherea arhitectului Luigi Vanvitelli si s-a incheiat in 1847 cand a fost finalizata sala tronului. Intoarcere in Sorrento, cazare.
Ziua 4 (1 Mai): Excursie optionala in insula Capri
Mic dejun. Capri este numita si �insula de vis� datorita frumusetii sale naturale, un amestec perfect intre coasta spectaculoasa si vegetatia luxurianta. Vom vizita Anacapri unde se afla renumita Villa San Michele cu gradinile sale, centrul insulei cu renumita Piazzetta si gradinile Augustus de unde veti putea admira privelistea spre Faraglioni, formatiune stancoasa care a devenit simbolul insulei.
Ziua 5 (2 Mai): Sorrento - Napoli - Bucuresti
Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 11:00. Ora 16:00 transfer la aeroportul din Napoli pentru imbarcare pe zborul companiei Alitalia care decoleaza la ora 19:20. Sosire in Bucuresti la ora 00:35.

Pret/persoana (loc in dubla): 439 Euro
Supliment camera single: 90 EURO
Grup minim: 25 persoane


Servicii incluse in pret:
- transport cu avionul, Bucuresti - Napoli si retur, compania Alitalia
- transfer cu autocarul, aeroport Napoli - hotel in Sorrento si retur
- 4 nopti cazare cu mic dejun in camera standard la hotel 3*
- excursie de o zi pe Coasta Amalfitana cu ghid local si autocar
- insotitor roman de grup
Nu sunt incluse:
- taxele de aeroport: 175 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
- biletele de intrare la obiectivele turistice din program
- excursiile optionale (Pompeii & Caserta si insula Capri)
- asigurarea medicala (optionala)
- asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice)
1 Mai pe Coasta Amalfitana
1 Mai pe Coasta Amalfitana
Oferte 1 Mai Italia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media