Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Vacanta de 1 Mai la Roma

Oferte 1 Mai Italia / Vacanta de 1 Mai la Roma

Vacanta de 1 Mai Roma - Cetatea Eterna

PERIOADA: 26 aprilie - 1 mai  (6 zile / 5 nopti)
Pret: 449 EURO (loc in camera dubla sau a 3-a persoana in camera dubla)
Supliment camera single: 190 EURO

SERVICII INCLUSE:
- transport avion Bucuresti - Roma si retur cu compania TAROM.
- 5 nopti cazare cu mic dejun hotel 4* standard local sau similar din lantul RAELI www.raelihotels.it (echivalent 3* standard international)
- transfer aeroport - hotel - aeroport
- tur de oras de jumatate de zi, cu autocar si ghid local
- insotitor roman de grup
NU SUNT INCLUSE IN PRET:
- taxele de aeroport (130 EURO / persoana, pot suferi modificari)
- intrari la obiectivele turistice
- excursiile optionale
- asigurarea medicala si storno (nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate)
- taxa hoteliera impusa de primaria orasului (se achita la receptie, la sosire) in valoare de 6 euro/zi/persoana.

Ziua 1: BUCURESTI - ROMA
Intalnire la ora 08:15 dimineata pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) - terminalul Plecari - cu insotitorul roman de grup pentru imbarcarea pe cursa TAROM cu destinatia Roma. Sosire la Roma la ora locala 11:25. Transfer in oras pentru participarea la un tur ghidat cu opriri la principalele obiective turistice: Colloseum, Forumul Roman, Forumul Imperial cu Columna lui Traian, Circus Maximus. Cazare la hotel de 4* standard local sau similar din lantul RAELI www.raelihotels.it (in opinia agentiei echivalent 3* standard international). Dupa-amiaza, timp liber pentru cumparaturi.

Ziua 2: ROMA
Mic dejun. Zi dedicata, dupa preferinte, plimbarii pe strazile cele mai cunoscute ale orasului sau descoperirii Romei Crestine si a Vaticanului: Biserica Santa Maria Maggiore - construita in secolul V de Papa Sixtus al III-lea, Biserica San Pietro, cu celebra sculptura a lui Michelangelo, “Pieta”. Va recomandam si vizitarea Muzeelor Vaticanului unde este expusa una dintre cele mai mari colectii de arta din lume, incluzand obiecte etrusce, capodopere ale Greciei antice si opere ale marilor artisti de la Rafael la Leonardo da Vinci.

Ziua 3: ROMA - TIVOLI - ROMA (excursie optionala)
Mic dejun. Pentru prima parte a zilei, puteti opta pentru o excursie de jumatate de zi in orasul Tivoli cu oprire la Villa Adriana. Aceasta a fost cea mai mare vila din perioada romana, ocupand o suprafata de 80 ha (aproximativ de marimea Pompeiului). Constructia vilei a inceput in anul 117 la ordinul imparatului Hadrian. Dupa amiaza vom face o plimbare pietonala impreuna cu ghidul in Piazza Spagna cu cele 138 de trepte care leaga "piazza" de Biserica Trinita dei Monti; Fontana di Trevi, Piazza Navona cu celebra Fontana dei Fiumi a lui Bernini.

Ziua 4: ROMA - FLORENTA - ROMA (excursie optionala)
Mic dejun matinal la hotel, urmat de excursie optionala de o zi la Florenta, unde vom vizita (tur pietonal) Piazza della Signoria, Catedrala Santa Maria del Fiore, Ponte Vecchio. In incheierea turului de oras, in functie de timpul ramas disponibil, se poate vizita Palazzo Vecchio sau una dintre numeroasele galerii de arta ale orasului. Dupa amiaza, intoarcere la Roma.
Seara, optional, participare la Slujba de Inviere din cadrul Bisericii Ortodoxe Romane.

Ziua 5: Excursie in Insula CAPRI (optional)
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala in Insula Capri, cu o scurta oprire in portul din Napoli. Excursia dureaza o zi si cuprinde transport cu autocarul, bilete dus-intors pentru ferryboat si insotitor de grup. Alternativ, va puteti plimba pe aleile parcului Villa Borghese din Roma sau pe strazile din centrul vechi al orasului.

Ziua 6: ROMA - BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Bucuresti, decolare la ora locala 12:10. Sosire la Bucuresti la ora 15:25.

GRUP MINIM: 30 PERSOANE
Supliment grup 21-29 persoane: 30 euro/persoana. Pentru un numar mai mic de 21 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
Bucuresti Otopeni 10:15 - Roma 11:25/TAROM
Roma 12:10 - Bucuresti Otopeni 15:25 /TAROM

Preturi informative pentru excursiile optionale (valabile pentru minim 25 platitori)
-Tivoli: 60 EUR/persoana
-Florenta: 105 EUR/persoana
-Capri: 125 EUR/persoana
*zilele in care se organizeaza excursiile optionale sunt orientative, acestea urmand a fi comunicate la sosirea in Roma, pentru
o mai buna corelare a programului de grup cu disponibilitatile de la fata locului (autocare, ghizi locali).
Vacanta de 1 Mai la Roma
Vacanta de 1 Mai la Roma
Oferte 1 Mai Italia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media