Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Paste la Praga

Paste Cehia / Paste la Praga
Plecari: 18 Aprilie (5 zile)
PASTE PRAGA  - Castelele Cehiei & Orase Medievale
Transport Avion CZECH AIRLINES| 5 zile | de la 299 Euro

18 Aprilie Bucuresti - Praga
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 05:50 pentru imbarcare pe zborul Companiei CSA OK 805 cu destinatia Praga. Decolare din Bucuresti la ora 07:50. Sosire in Praga la ora 08:45. Transfer in oras si continuam cu Turul "orasului de aur": Castelul Praghez - cel mai vizitat obiectiv turistic din oras si cel mai mare castel medieval din lume, Catedrala Sf. Vitus care se afla in interiorul castelului este cel mai important lacas religios si contine mormintele fostilor regi ai Cehiei. De asemenea, vom putea admira Podul Carol, monument simbolic al orasului care dateaza din anul 1400, precum si repere ale orasului modern: Piata Wenceslas, Opera, Muzeul National si Teatrul National. Dupa turul de oras, transfer la hotel si cazare. Dupa amiaza timp liber la dispozitie, plimbare pietonala cu insotitorul de grup. Seara, optional, croaziera cu cina pe raul Vltava. Cazare la Hotel Clarion Congress 4* sau similar.
19 Aprilie Praga - Castelul Karlstejn
Mic dejun. Tur pietonal cu insotitorul de grup: piata orasului vechi, Ceasul Astronomic, Cartierul Evreiesc, "Champs Elysee-ul" Pragai - vestita artera comerciala, zona Hradului. Dupa amiaza, excursie optionala la Castelul Karlstejn situat la aproximativ 40 km de Praga. Constructia in stil gotic a castelului Karlstejn a inceput in anul 1348 la ordinele Regelui Carol al IV-lea si a fost finalizata in anul 1365. Datorita pozitiei sale strategice, Castelul Karlstejn este locul in care au fost pastrate timp de aproape 200 de ani bijuteriile coroanei. Seara, optional, participare impreuna cu insotitorul de grup la Slujba de Inviere de la Biserica Ortodoxa din Praga. Cazare la Hotel Clarion Congress 4* sau similar.
20 Aprilie Praga - Karlovy Vary
Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru explorarea orasului de Aur. Optional, excursie la Karlovy Vary. Este una dintre cele mai cunoscute statiuni balneoclimaterice, renumita pentru numeroasele sale izvoare termale cu puteri tamaduitoare, dar si un oras cu o arhitectura deosebita. Este de asemenea renumit pentru numeroasele magazine de bijuterii, ceramica si nu in ultimul rand pentru bautura traditionala Beceherovka. Intoarcere in Praga. Seara, optional, cina traditionala cu spectacol folcloric live si bauturi nelimitate la restaurantul U Marchanu - cel mai renumit din Praga pentru calitatea spectacolului. Cazare la Hotel Clarion Congress 4* sau similar.
21 Aprilie Praga - Dresda (Florenta de pe Elba)
Mic dejun. Optional, excursie in Germania la Dresda, supranumita si "Florenta de pe Elba". Dresda a fost numita adeseori Florenta de pe Elba ("Elbflorenz"), iar frumusetea acestui oras avea sa renasca dupa bombardamentelor din noaptea de 13 - 14 februarie 1945. Tur de oras cu ghid local. Printre atractiile orasului se numara complexul castelului complet renovat, simbolul orasului Biserica Fecioarei Maria, de asemenea complet refacuta, galeriile de arta. Timp liber la dispozitie pentru pranz si cumparaturi. Intoarcere la Praga.
Cazare la Hotel Clarion Congress 4* sau similar.
22 Aprilie Praga - Bucuresti
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi sau vizite cu insotitorul de grup. Transfer la aeroportul din Praga pentru imbarcare pentru cursa CSA OK 804 cu decolare la ora 19:00. Sosire in Bucuresti la ora 21:50. Sfarsitul pachetului de servicii.
Hotelul Clarion Congress Prague 4* este localizat la doar 5 statii de metrou de centrul istoric al orasului (10 minute), fiind unul dintre cele mai noi si mai moderne hoteluri din Praga. Hotelul dispune de toate dotarile si facilitatile avand inclusiv un mall cu multe magazine si restuarante in aceeasi cladire, precum si o statie de metrou la care se poate ajunge direct din cladire cu scarile rulante. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV Satelit, Pay TV, telefon, mini bar, seif, uscator de par in baie. Mai multe detalii pe: www.cchp.cz
Tarife
- 299 Euro adult loc in camera dubla
- 214 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu 2 adulti
- 421 Euro adult loc in camera single
calculate pentru un grup de 30 platitori

Servicii incluse:
- Bilet de avion Bucuresti - Praga - Bucuresti compania CSA
- 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel Clarion Congress 4* sau similar Praga
- Transferuri cu autocarul aeroport - hotel - aeroport
- Tur de oras Praga cu autocar local si ghid autorizat
- Tururi pietonale cu ghidul insotitor
- Ghid roman insotitor
Servicii neincluse:
- Taxele de aeroport si combustibil: 135 Euro
(pot suferi modificari pana la data emiterii biletelor de avion in functie de evolutia pretului petrolului)
- Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno (se face in aceasi zi cu contractul )
- Excursiile optionale din program
Excursii optionale (Tarife valabile pentru minim 25 de participanti)
- Croaziera cu cina bufet pe Vltava: 25 � /adult, 20 �/copil 3-11 ani, GRATUIT copil 0-2,99 ani
Include: 2 ore croaziera, cina bufet, apertiv, 1 bautura, muzica live acordionist
(fara transfer, tarife valabile pentru minim 20 de participanti)
- Cina traditionala cu spectacol folcloric live: 30 �/adult, 25� /copil 6-12 ani, GRATUIT copil 0-5,99 ani
Include: cina cu 3 feluri, aperitiv, consum nelimitat de bere/vin/sucuri, spectacol folcloric live
(Transfer cca: 15 Euro/persoana, tarife valabile pentru minim 20 de participanti)
- Excursie de 1/2 zi la Castelul Karlstejn: 45 �/adult, 30 �/ copii 0-12 ani,
Include: transport autocar, bilet de intrare, taxa rezervare, ghid local si insotitor de grup. Atentie! Pt a ajunge la castel, de la locul de debarcare se parcurge o portiune de traseu pe jos! (Tarife valabile pentru minim 20 de participanti)
- Excursie de 1 zi la Karlovy Vary: 45 �/adult, 35 �/copii 2-12 ani
Include: transport autocar, insotitor roman de grup (Tarife valabile pentru minim 20 de participanti)
- Excursie de 1 zi la Dresda: 55 �/adult, 45 �/copii 2-12 ani
Include: transport autocar, ghid local, ghid roman insotitor (Tarife valabile pentru minim 20 de participanti)
Paste la Praga
Paste la Praga
Paste Cehia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media