Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Revelion Dubai 6 nopti

Revelion Dubai / Revelion Dubai 6 nopti
Plecari: 27.12.2015 - 02.01. 2016 (6 NOPTI) Compania TAROM - CURSA DIRECTA
27.12.2015
Prezentare la aeroportul Otopeni- Henri Coanda la ora 18.50 pentru imbarcare la cursa directa TAROM RO67 la ora 20.50 spre Dubai.
28.12.2015
Aterizare la Dubai la ora 03.35 local- dimineata. Transfer de grup aeroport - hotel. Cazare si dimineata mic dejun. Informare si inscrieri pentru excursii optionale pe durata sejurului. Optional, la ora 14.00, turul orasului Dubai cu vizitarea Muzeului Emiratului Dubai, zona Burj KHALIFA Dubai (828 m), zona comerciala, Canalul(Creek), oprire la Palatul administrativ al Seicului Mohammed Bin Rashid Al Makhtoum - conducatorul Dubaiului, renumita zona de plaja Jumeirah cu scurta oprire pe plaja langa singurul hotel de 7 stele din lume - BURJ AL ARAB - si la cel mai mare Mall din Dubai - Dubai Mall- cu patinoar, cascada si cel mai mare acvariu cu rechini din lume, intrare pe Insula Palmierul Jumeriah cu scurta oprire pentru fotografii in fata hotelului Atlantis The Palm. Pret 25 euro/persoana, min.15 platitori, inscriere si plata inaintea plecarii. Cazare la hotelul ales.
29.12.2015
Mic dejun. Timp liber pentru odihna, cumparaturi si plaja sau optional, excursie de 1 zi la Abu Dhabi- capitala Emiratelor Arabe Unite (150 km distanta de Dubai), ce include turul panoramic cu autocarul al zonelor rezidentiale si centrul de afaceri - Manhattanul Orientului, se face oprire la Palatul Emirilor- hotel de 6 stelepentru fotografii, Se viziteaza Moscheea Sheikh Zayed Bin Sultan Al Nahyan (intre cele 3 cele mai mari din lume) - tinuta decenta, cu oprire la cel mai nou centru comercial construit pe apele Marii Arabiei- Marina Mall. Aveti varianta fara pranz sau cu pranz la restaurantul rotitor Al Fanar de la ultimul etaj al hotelului de 5 stele Le Royal Meridien Abu Dhabi (fara bauturi incluse) sau dupa-amiaza, tot optional, JEEP SAFARI: la aprox. 50 km de oras se intra in desert unde se parcurge cu jeep-urile un traseu spectaculos si palpitant pe dunele de nisip, se admira apusul de soare in desert si se face un popas pentru cina la tabara beduinilor, plimbare pe camila, muzica si dans oriental. Cazare la hotelul ales.
30.12.2015
Mic dejun. Optional, vizitarea singurului hotel de 7 stele din lume - BURJ AL ARAB - (Turnul Arabesc) cu pranz sau cina bufet la Rest. Oriental AL IWAN (fara bauturi). Timp liber pentru odihna si plaja. Cazare la hotelul ales.
31.12.2015
Mic dejun. Dimineata timp liber pentru plaja si cumparaturi. CINA FESTIVA DE REVELION - LA MULTI ANI 2012 ! Cazare la hotelul ales.
01.01.2016
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau cumparaturi. Optional, seara, Croaziera pe renumitul canal ce desparte orasul Dubai in cele doua zone : Bur Dubai si Deira sau in zona noua Dubai Marina. Include cina bufet si transfer. Cazarea este inclusa pana la plecare.
02.01.2016
In jurul orei 00.30 transfer la aeroportul din Dubai pentru imbarcare la cursa TAROM RO68 cu decolare la ora 04.25 spre Bucuresti. Aterizare la ora 08.10 pe Aeroportul Otopeni-Henri Coanda.

Servicii incluse:
- transport avion DIRECT TAROM Bucuresti -Dubai - Bucuresti; bagaj INCLUS 23 kg/persoana o singura valiza la cala si 7 kg bagaj de mana;
- transfer de grup aeroport - hotel - aeroport;
- 6 nopti de cazare + mic dejun bufet CAZARE INCLUSA DE LA SOSIRE SI PANA LA PLECARE;
- asistenta turistica.
Preturile nu includ :
- taxele de aeroport 129 euro/persoana;
- Cina Festiva de Revelion - obligatorie;
- taxa de viza si procesare 80 euro/persoana;
- optional asigurarea medicala+storno;
- excursii optionale si intrari la obiective turistice;
- bauturile de orice fel, mesele neincluse si bacsisurile.
Revelion Dubai 6 nopti
Revelion Dubai 6 nopti
Revelion Dubai:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media