Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Revelion Israel si circuit Iordania si Egipt

Revelion Israel / Revelion Israel si circuit Iordania si Egipt
Plecari: revelion la NAZARET 8 zile (26.12 - 2.01)
PRET : 575 eur + optional, Masa de Revelion 70 eur (se achita pana la 01.12)
Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1.02).
Supliment single 250 eur
La inscriere se achita minim 300 eur.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) cazati in camera tripla au o reducere de 50 eur
Grup minim 25 turisti.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE:
- insotitor de grup din partea agentiei si ghid local vorbitor de limba romana;
- 6 cine, 7 cazari cu mic dejun din care 2 in Nazaret, 3 in Eilat si 2 in Ierusalim la hoteluri de 3* si 4*;
- bilet avion ;
- biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice din program.
Pretul nu include:
- asigurarea medicala care este obligatorie;
- Masa de Revelion - 70 euro (se achita pana in 10.12) la un restaurant cu program artistic, bautura si mancare la discretie;
- taxe aeroport/securitate, transfer aeroport-hotel-aeroport si comision, in total = 165 euro (se achita la agentia din Romania).
- In Israel se achita bacsis 40 eur.

Revelion la NAZARET ISRAEL - EGIPT (Muntele Sinai, Sf. Ecaterina) - IORDANIA 8 zile (26.12-2.01), din care in 6 zile se poate face plaja si baie sau vedea 4 mari (Moarta, Mediterana, Rosie si Galileea)

ZIUA 1 - Sambata, 26.12, ora 19.10 - intalnire cu ghidul la Aeroportul OTOPENI - birou CHECK IN TAROM pentru destinatia TEL AVIV. Ora 21.10 decolare spre ISRAEL. Sosire ora 23.45 la Aeroport Ben Gurion, , situat intre Ierusalim (800 m altitudine, 750 000 locuitori) si Tel Aviv (port la Marea Mediterana, al 2-lea oras ca marime dupa Ierusalim). Transfer la Jerusalim. Cazare in Ierusalim.
ZIUA 2 (mic dejun). Vizita la Cetatea Ierusalim (are 4 cartiere: arabesc, evreiesc, armean si crestin). Intrare prin Poarta Leilor, apoi se viziteaza locul nasterii Maicii Domnului. Se parcurge VIA DOLOROSA (artera comerciala) - DRUMUL CRUCII cu cele 14 popasuri. Dupa popasul 14 (Biserica Sf. Mormant) se ajunge la Icoana Facatoare De Minuni. Parasind VIA DOLOROSA prin Cartierul Evreiesc, ne indreptam catre Zidul Plangerii, apoi se iese din CETATEA IERUSALIM. Se continua pelerinajul pe MUNTELE MASLINILOR unde se viziteaza Biserica Tatal Nostru, Biserica Lacrima - unde IISUS a plans rugandu-se pentru oameni, Gradina Ghitzimani unde se afla Biserica Natiunilor Unite si maslini de pe timpul lui IISUS, grota unde a fost inchis Iisus inainte de judecata si MORMANTUL MAICII DOMNULUI. Timp liber in Ierusalim. Seara, vizita la BISERICA ROMANEASCA din IERUSALIM. Cina si cazare in Ierusalim.
ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare la Bethleem unde se viziteaza Biserica Nasterii (NATIVITATII) considerata cea mai veche din lume (aici s-a nascut Iisus). In Bethleem s-a nascut si Regele David (fondatorul Cetatii Ierusalim). Intre Bethleem si Ierusalim se trece pe langa cimitirul unde se afla Mormantul RACHELEI. Deplasare la Marea Moarta (lipsita de viata si situata in cel mai jos punct al lumii - 400 m sub oceanul planetar) - timp liber pentru plaja si baie. Cina si cazare in Eilat.
ZIUA 4 (mic dejun). Timp liber in Statiunea Eilat la Marea Rosie sau optional (145 eur inclusiv taxa de viza, se achita odata cu avansul) excursie (cu pranzul inclus) in Iordania (se tranziteaza cu autocarul Statiunea AKABA de la Marea Rosie) la Petra (capitala Nabateenilor) - cetate veche ( peste 2000 ani) construita in stanca unde se viziteaza: Defileul, Tezaurul, Amfiteatrul si mormintele. Cina si cazare in Eilat.
ZIUA 5 (mic dejun). Turistii cazati in Eilat au timp liber. Turistii care au optat pentru excursia la Sfanta Ecaterina pleaca dupa amiaza la Muntele Sinai (115 eur inclusiv taxa de viza, se achita odata cu avansul). Cina si cazare in Eilat sau Sfanta Ecaterina.
ZIUA 6 - 31.12 (mic dejun). Urcare (optional) dimineata devreme in tinuta sport pe Muntele Sinai pentru a vedea rasaritul la locul unde Moise a primit Decalogul apoi toti turistii din Egipt (inclusiv cei care n-au urcat pe munte) viziteaza Manastirea Sfanta Ecaterina. Turistii din Eilat au timp liber. Toti turistii se intorc in Israel la Nazaret (se trece pe langa Cetatea Massada - s-au luptat evreii cu romanii). In Ierihon (cel mai vechi oras din lume - 8000 ani) - vizita Biserica Romaneasca. Optional, Masa de Revelion. Cina si cazare in Nazaret.
ZIUA 7 (mic dejun). In NAZARET (a copilarit Iisus care la 12 ani i-a uimit pe invatati cu cunostintele Lui despre Vechiul Testament) se viziteaza Biserica Ortodoxa Buna Vestire (ridicata pe locul izvorului Fecioarei Maria). La MAREA GALILEEI (singura sursa de apa dulce a Israelului) se viziteaza: Capernaum (Casa lui Naum), Tabca - Biserica Painilor si Pestilor - Iisus a faptuit minunea cu inmultirea pestilor si a painilor, CANA GALILEEI - Biserica Minunii si Casa Nuntii - unde Iisus a savarsit prima minune: a transformat apa in vin, la acea mult pomenita nunta. Optional (25 eur - se achita in Israel), croaziera (pranz inclus) pe Marea Galilei. Cina si cazare in Nazaret.
ZIUA 8 - Sambata, 2.01 (mic dejun). Deplasare cu autocarul la MUNTELE FERICIRILOR unde se viziteaza Biserica Fericirilor. BOTEZUL CRESTINESC - la Yardenit (locul unde Raul Iordan iese din Marea Galilei si curge spre Marea Moarta). Tur cu autocarul JAFFA si TEL AVIV - popas pentru shopping. Transfer la aeroport. Decolare, duminica, la ora 00.45. Sosire Otopeni, ora 03.30.
Revelion Israel  si circuit Iordania si Egipt
Revelion Israel  si circuit Iordania si Egipt
Revelion Israel:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media