Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Revelion Israel - Iordania si Marea Rosie

Revelion Israel / Revelion Israel - Iordania si Marea Rosie
Revelion 7 zile (28.12-3.01), din care in 6 se viziteaza:
ISRAEL (Ierusalim, Nazaret, Bethleem, Ierihon, Haifa, Tel Aviv, Masada, Eilat),
IORDANIA (Petra, Amman, Muntele Nebo, Madaba, Aqaba) si MAREA ROSIE
EXCURSIE pentru SENIORI - TURISM SOCIAL
(pot participa si persoane care au varsta sub 55 de ani)


ZIUA 1- 28.12.2015 (Vineri), ora 04, intalnire cu ghidul roman la Aeroportul OTOPENI-birou CHECK IN TAROM pentru destinatia TEL AVIV. Ora 6, decolare spre Israel. Mic dejun in avion. Sosire, ora 8.35 la Aeroport Ben Gurion, situat intre Ierusalim (800 m altitudine, 750 000 locuitori) si Tel Aviv (port la Marea Mediterana, al 2-lea oras din Israel). Deplasare la Haifa-vizita Templul si Gradinile terasate Bahai. In NAZARET (a copilarit Iisus care la 12 ani i-a uimit pe invatati cu cunostintele Lui despre Vechiul Testament)-vizita Biserica Ortodoxa Buna Vestire (ridicata pe locul Izvorului Fecioarei Maria). Apoi se viziteaza CANA GALILEEI-Biserica Minunii si Casa Nuntii (Iisus a savarsit prima minune-a transformat apa in vin, la acea mult pomenita nunta). Cina si cazare in zona Nazaret-Tiberias.
ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare cu autocarul la MUNTELE FERICIRILOR-vizita Biserica Fericirilor. In Tiberias (considerat al 4-lea oras sfant al iudaismului)-Croaziera cu pranz pe MAREA GALILEEI (singura sursa de apa dulce a Israelului). Vizita Capernaum (Casa lui Naum) si apoi Tabca (Biserica Painilor si Pestilor) - Iisus a faptuit minunea cu inmultirea pestilor si a painilor. Deplasare la Yardenit (locul unde Raul Iordan iese din Marea Galilei si curge spre Marea Moarta) pentru BOTEZUL CRESTINESC. Se trece din Israel in Iordania. Nota-taxele(inclusiv comision) de rezervare si de trecere a frontierelor(Israel-Iordania si Iordania-Israel),in total=50 euro, se achita in excursie. Deplasare prin zona Bet She`an (Decapolis-cele 10 orase, unde Isus a facut miracolele Matei 4:25, Marcu 5:20)-tur (2 ore) Amman (vechiul Philadelphia - unul din cele 10 orase ale Decapolis-ului) cu autocarul. Cina si cazare in Aman.
ZIUA 3 (mic dejun). Se viziteaza: Muntele Nebo-de unde Moise a vazut Pamantul Fagaduintei, biserica ortodoxa Sfantul Gheorghe din Madaba si Petra (capitala Nabateenilor) - cetate veche (peste 2000 ani) construita in stanca: Defileul, Tezaurul, Amfiteatrul si mormintele. Cina si cazare in Aqaba (Marea Rosie).
ZIUA 4 - 31.12.2015 (mic dejun). Vizita statiunea Aqaba. Ora 11.30-deplasare din Iordania in Israel. Turul statiunii Eilat de la Marea Rosie. Timp liber. Excursie la acvariu (include transport autocar, pranz, bilete intrare acvariu si vizionare film). Ora 18-plecare din Eilat. Cina + un pahar sampanie si cazare in zona Cetatea Masada-Marea Moarta. Optional, Masa de Revelion la un restaurant din zona Cetatea Masada-Marea Moarta(se va preciza pana in 15.11.2015).
ZIUA 5 (mic dejun). Optional (40 euro-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 50 euro-daca se achita in excursie), excursie (include: transport cu autocarul, ghid local+bilete de intrare si telecabina) la Cetatea Massada-locul unde sau luptat evreii cu romanii. Popas la Marea Moarta (lipsita de viata si situata in cel mai jos punct al lumii-420 m sub oceanul planetar) in zona Qumran. La Ierihon (cel mai vechi oras din lume-11000 ani)-vizita Biserica Romaneasca. In BETHLEEM (aici s-a nascut Regele David-fondatorul cetatii) se viziteaza locul nasterii lui IISUS-BISERICA NATIVITATII (cea mai veche din lume). Vizita Biserica Romaneasca din Ierusalim. Tur Ierusalim. Cina si cazare in zona Ierusalim-Bethleem.
ZIUA 6 (mic dejun).Pelerinaj in IERUSALIM pe MUNTELE MASLINILOR-vizita: Biserica Tatal Nostru, Biserica Lacrima-unde IISUS a plans rugandu-se pt oameni, Gradina Ghitzimani (Biserica Natiunilor Unite, maslini de pe timpul lui IISUS), grota unde a fost inchis IISUS inaintea judecatii si MORMANTUL MAICII DOMNULUI.Vizita CETATEA IERUSALIM(are 4 cartiere:arabesc,evreiesc,armean si crestin) -se intra prin Poarta Leilor,apoi vizita locul nasterii Maicii Domnului.Se parcurge VIA DOLOROSA(artera comerciala)-DRUMUL CRUCII cu cele 14 popasuri. Dupa popasul 14 (BISERICA SF. MORMANT) se paraseste Via Dolorosa prin cartierul Evreiesc, ne indreptam catre ZIDUL PLANGERII,apoi se iese din cetate.Deplasare la Jaffa(popas) si tur Tel Aviv.Transfer la aeroport.Prezentare la imbarcare-ora 22.45. Cina in avion.
ZIUA 7 - 3.01.2016 (Joi), ora 00.45, decolare din Tel Aviv. Sosire in Bucuresti - Otopeni ora 3.30.

PRET : 380 euro (se achita la agentia din Romania) + 200 euro (se achita la agentia din Israel) + 205 euro (se achita obligatoriu la agentia din Romania, 205= 15 +30 + 35 + 125, pentru : 15 euro =tur Ierusalim-ziua 5, 30 euro =croaziera cu pranz pe Marea Galilei - ziua 2, 35 euro =excursia la acvariu - ziua 4, 125 euro =taxe aeroport / securitate, transfer aeroport-hotel-aeroport si bacsis pt. prestatorii din strainatate de servicii turistice).
Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1.02).
Supliment single 245 euro.
La inscriere se achita minim 200 euro.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 40 euro.
Grup minim 25 turisti.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE:
- insotitor de grup din partea agentiei + ghizi locali in : Israel, Iordania si Bethleem;
- un mic dejun si o cina in avion;
- transport cu autocar 2 ** cu aer conditionat ;
- bilet avion si biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (fara Petra, aprox. 50 euro) ;
- 5 cazari cu demipensiune la hoteluri de (similar) 3***(camere,pt.2 persoane,cu grup sanitar propriu cu dus si aer conditionat).
Pretul nu include Masa de Revelion (care e optionala) - se va preciza pana la 15.11.2015).
Revelion Israel - Iordania si Marea Rosie
Revelion Israel - Iordania si Marea Rosie
Revelion Israel:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media