Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Revelion tot Egiptul

Revelion Egipt / Revelion tot Egiptul
Plecari: 27.12 - 11.01. (16 zile)
Revelion in Croaziera pe Nil Tot EGIPTUL 16 zile
(27.12-11.01)
" Pe urmele a doua din cele 7 minuni ale lumii-Piramida lui Keops si Farul din Alexandria "
CAIRO-PIRAMIDELE-ALEXANDRIA-Sf. ECATERINA-HURGHADA - CANALUL SUEZ-PORT SAID
ABU SIMBEL-MUNTELE SINAI-SHARM EL SHEIKH 4 zile de plaja si baie la Marea Rosie
4 CROAZIERE:2 pe NIL (Cairo, Aswan-Luxor), pe Canalul Suez (Port Said) si pe M. Rosie (Hurgada-Sharm el Sheikh)


ZIUA 1 - Joi, seara, intalnire la ora 21.40 cu ghidul roman la Aeroportul OTOPENI-birou CHECK IN TAROM pentru destinatia Cairo. Ora 23.45, decolare spre Cairo.
ZIUA 2 Sosire, ora 2.30. Obtinerea vizei. Excursie cu autocarul la Alexandria. Vizite (exterior) pe faleza marii: Citadela Kait Bay ridicata pe locul farului, Cladirea Bibliotecii si Complexul Regal Montaza (palatul si gradinile). In oras se viziteaza catacombele greco-romane si teatrul greco-roman. Sosire la Cairo la ora 17. Shopping (2 ore) in Bazarul Khan El Khalili. Cazare in Cairo.
ZIUA 3 (mic dejun).Se viziteaza: Muzeul de Egiptologie, Citadela din Cairo (panorama asupra orasului), Moscheea lui Mohamad Ali (de alabastru), Cairo Coptic (biserica crestina - suspendata). Cina si cazare in tren.
ZIUA 4 (mic dejun). In Aswan se viziteaza Marele Baraj si Obeliscul Neterminat, apoi excursie cu autocarul la Abu Simbel (templele lui Ramses al II-lea si sotiei lui, Nefertari). Cazare in Aswan.
ZIUA 5-31.12 (mic dejun).Se viziteaza Gradina Botanica (de pe Insula Kichner) si Insula Philae (Templul Zeitei Isis).Plimbare pe Nil cu feluca(barca) - se pot vedea (din exterior) Mausoleul lui AGHA KHAN si Insula Elefantina. Masa de Revelion in Croaziera pe Nil. Pranz si cazare pe vas.
ZIUA 6 (mic dejun). Se viziteaza Templul Kom Ombo si Templul Edfu. Pranz, cina si cazare pe vas.
ZIUA 7 (mic dejun). Vizita malul de vest al Nilului: Colosii lui Memnon, Valea Regilor (3 morminte si mormantul lui Tutankamon), Templul Reginei Hatshepsut si Valea Reginelor. Optional la Luxor, spectacol de sunet si lumina. Pranz, cina si cazare pe vas.
ZIUA 8 (mic dejun). Vizita malul de est-Templul Karnak (cel mai mare din Egipt) si Templul Luxor. Deplasare (2,5 ore) de la Luxor la Marea Rosie. Plaja si baie la Hurghada Cina si cazare in Hurghada.
ZILELE : 9, 10 si 11 (mic dejun). Plaja,baie, scufundari.Optional, Show traditional-1001 nopti. Cina si cazare in Hurghada.
ZIUA 12 (mic dejun). Traversarea (40 euro-se achita in Egipt) Marii Rosii - in croaziera, Hurghada-Sharm El Sheikh. In Sharm el Sheikh - plaja si baie in Marea Rosie (intre orele 11 - 14) sau shopping. Turul statiunii (portul - Sharm El Maia - Namaa Bay - Hotel Sofitel - aeroport). Deplasare cu autocarul in Peninsula Sinai. Cina si cazare la Sfanta Ecaterina.
ZIUA 13 (mic dejun). Dimineata in zori, optional, urcare pe Muntele Sfant Sinai pentru a se vedea rasaritul soarelui. Intoarcere la hotel. Mic dejun. Vizita Manastirea Sf. Ecaterina. Deplasare (se traverseaza Canalul Suez) cu autocarul la Cairo. Optional, Croaziera pe Nil (cu cina si program artistic). Cazare in Cairo.
ZIUA 14 (mic dejun). Excursie la Cairo Tower (optional, urcare pentru a vedea panorama asupra orasului si restaurant cu o rotatie completa la 1/2 ora) si Port Said (declarat zona duty free si situat la confluenta dintre Canalul Suez si Marea Mediterana) - shopping in zona libera si croaziera (optional ) pe canal. Cazare in Cairo.
ZIUA 15 (mic dejun). La 20 km de Cairo,vizite Memphis (vechea capitala) si Sakkara (piramida in trepte). Deplasare la Giza(Cairo) unde se viziteaza: Piramida lui Keops + 3 piramide mici ale familiei, Piramida lui Mikerinos + 3 piramide mici ale familiei, Piramida lui Kephren, Sfinxul (infatisarea lui Kefren), Muzeul Papirusului si Palatul Parfumurilor. Transfer la aeroport.
ZIUA 16 - Vineri , ora 1.30, prezentare la imbarcare. Ora - 3.25 decolare, sosire la Otopeni, ora 6.15.

Pret: 970 euro+375 euro (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru:
a) 175 euro = Masa de Revelion (fara bauturi) in croaziera pe Nil cu program artistic (65 euro) + excursiile(fara biletele de intrare) la Alexandria (30 euro), Abu Simbel (50 euro) si Cairo Tower-Port Said (30 euro) ;
b) 200 euro=taxe aeroport/securitate, transfer aeroport-hotel-aeroport si bacsis pt prestatorii din strainatate de servicii turistice.

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).
Supliment single (inclusiv pe vapor si tren) 480 euro.
Grup minim 25 turisti.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au reducere de 40 euro.
La inscriere se achita minim 400 euro.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE:
- servicii ghid roman si ghid egiptean,
- transport cu autocar 2** cu aer conditionat;
- Masa de Revelion (fara bauturi) in Croaziera pe Nil ;
- transport cu avionul Bucuresti - Cairo - Bucuresti;
- 2 cazari cu pensiune completa si o cazare cu mic dejun si pranz in croaziera pe NIL (vapor de 5*****cu piscina);
- 5 cazari cu demipensiune (Hurghada-4, Sf.Ecaterina -1) si 4 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*(Tv,frigider,aer conditionat si grup sanitar propriu cu dus);
- 1 cazare pe tren (cabine cu 2 paturi) cu cina si mic dejun.
Pretul nu include:
- viza,10 euro,se achita si se obtine pe aeroportul din Cairo;
- biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice.
Revelion tot Egiptul
Revelion tot Egiptul
Revelion Egipt:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media