Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Spania: BARCELONA - VALENCIA - GRANADA - SEVILLA - CORDOBA - TOLEDO - MADRID

Circuite Spania / Circuit Spania: BARCELONA - VALENCIA - GRANADA - SEVILLA - CORDOBA - TOLEDO - MADRID
Vizite incluse: tururi de oras cu ghizi locali in Barcelona, Valencia, Granada, Sevilla si Madrid vizitarea oraselor Cordoba si Toledo cu insotitorul de grup
intrari la: Catedrala din Valencia, Palatul Alhambra si Gradinile Generalife in Granada, Catedrala si Turnul Giralda din Sevilla, Palatul Regal din Madrid
PRET/persoana (loc in camera dubla):795 EURO
Supliment camera single: 230 EURO
Reducere a treia persoana adulta in dubla (pat suplimentar): 25 EURO
Reducere copil 2 - 10 ani cu doi adulti in camera dubla: 90 EURO

SERVICII INCLUSE:
- transport avion cu compania TAROM Bucuresti - Barcelona si Madrid - Bucuresti, curse directe
- 9 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri 3* si 4* standard conform itinerariului: 2 nopti Barcelona, 1 noapte Valencia, 1 noapte Granada, 2 nopti Sevilla, 3 nopti Madrid
- transport pe teritoriul Spaniei cu autocar dotat cu aer conditionat
- transferuri aeroport - hotel - aeroport
- tururi de oras cu ghizi locali in Barcelona, Valencia, Granada, Sevilla si Madrid
- vizitarea oraselor Cordoba si Toledo cu insotitorul de grup
- intrari la urmatoarele obiective turistice: Catedrala din Valencia, Palatul Alhambra si Gradinile Generalife in Granada, Catedrala si Turnul Giralda din Sevilla, Palatul Regal din Madrid
- insotitor roman de grup
NU SUNT INCLUSE:
- taxele de aeroport, securitate si catering - 140 EURO (se achita la agentie)
- taxa de oras pentru Barcelona: 2 EURO / persoana / zi, se achita direct la hotel
- asigurarea medicala si asigurarea storno (optionale, recomandate)
- bacsisuri pentru soferi si ghizii locali (se practica) - 25 euro / persoana, se achita prin insotitorul de grup, la sosirea in Spania

Ziua 1: BUCURESTI - BARCELONA
Intalnire la ora 06:30 dimineata la aeroportul Otopeni cu conducatorul de grup pentru imbarcare cursa directa TAROM spre Barcelona. Sosire la Barcelona la ora 10:40 si transfer la hotel. Dupa-amiaza timp liber pentru vizitarea Barcelonei pe cont propriu sau alternativ, excursie optionala la Manastirea Montserrat cu conducatorul de grup. Cazare in Barcelona la hotel 3* (HCC Covadonga, HCC Open, Rialto sau similar).

Ziua 2: BARCELONA
Mic dejun. Tur de oras cu autocarul si ghid local. Vom admira cele mai importante lucrari ale celebrului arhitect Antoni Gaudi: biserica Sagrada Familia (exterior), Catedrala (exterior), apoi vom traversa bulevardul Passeig de Gracia pe care se afla Casa Mila (La Pedrera) si Casa Batllo. Turul de oras se va incheia la ora pranzului, cu Stadionul Olimpic si Colina Montjuic. Dupa-amiaza timp liber cumparaturi sau vizita optionala a Muzeului Etnografic Poble Espanol. Cazare in Barcelona.

Ziua 3: BARCELONA - VALENCIA (360km)
Mic dejun. Plecare spre Valencia, unde avem prevazut un tur de oras de jumatate de zi cu ghid local, care include zona portului, Muzeul Artelor si Stiintelor (exterior) si orasul vechi. Turul orasului vechi este pietonal si cuprinde La Lonja de la Seda - obiectiv inclus pe lista patrimoniului UNESCO, considerat cel mai bine conservat exemplu al arhitecturii gothice tarzii, Catedrala care adaposteste - dupa cum sustine Vaticanul - autenticul Graal si Piata Centrala - una dintre cele mai mari si vechi piete din Europa. Cazare in Valencia la hotel 4* (Rey Don Jaime sau similar).

Ziua 4: VALENCIA - GRANADA (470 km)
Mic dejun. Transfer spre Granada cu o scurta oprire in Benidorm, una dintre cele mai cunoscute statiuni litorale ale Spaniei. Dupa amiaza ajungem in Granada unde este prevazuta cazarea la un hotel de 4* (Alixares sau similar).

Ziua 5: GRANADA - SEVILLA (250 km)
Mic dejun urmat de vizitarea cu ghid local a Complexului Alhambra - ultimul bastion al maurilor si unul dintre cele mai importante monumente de arhitectura islamica, fosta resedinta a regilor mauri. Vizita include si Gradinile Generalife. Transfer spre Sevilla, capitala provinciei Andalusia, al patrulea oras ca marime al Spaniei. Seara timp liber pentru vizitarea orasului pe cont propriu sau alternativ, optionale spectacol Flamenco. Cazare Sevilla la hotel 4* (Gran Lar sau similar).

Ziua 6: SEVILLA
Mic dejun. Tur de oras cu ghid local, incluzand Catedrala, Turnul Giralda, Piata Spaniei. Plimbare in zona vechilor pavilioane expozitionale. Dupa-amiaza timp liber pentru cumparaturi sau, optional, croazierape Raul Guadalquivir Cazare Sevilla.

Ziua 7: SEVILLA - CORDOBA - MADRID (530 km)
Mic dejun. Plecare spre Cordoba (140 km), unde ne vom opri pentru a vizita orasul vechi si principalul sau obiectiv turistic, Moscheea-Catedrala (intrare optionala). Vom incheia vizita cu vechiul cartier evreiesc, dupa care ne continuam calatoria spre Madrid. Sosire la Madrid in cursul serii, cazare la hotel 3* (Ganivet sau similar).

Ziua 8: MADRID si TOLEDO
Mic dejun. Tur de oras cu ghid local. Sunt cuprinse principalele obiective turistice: Puerta del Sol, Gran Via, Plaza Cibeles. Turul de oras se incheie cu vizitarea Palatului Regal (intrare inclusa). Dupa amiaza plecare spre Toledo, oras - muzeu, situat la doar 70 km de Madrid. Vom vizita orasul impreuna cu insotitorul de grup. Vizita include si un atelier in care se fabrica celebrele sabii. Cazare Madrid.

Ziua 9: MADRID
Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi in Madrid sau pentru vizite individuale (Parcul Retiro, Muzeul Prado, Galeria de Arta Thyssen - Bornemisza). Optional, excursie la Palatul - Manastire El Escorial. Cazare Madrid.

Ziua 10: MADRID - BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer la aeroport (ora 10:00) pentru imbarcare cursa directa TAROM Madrid- Bucuresti cu decolare la 12:15. Sosire la Bucuresti la ora 16:50.

GRUP MINIM: 30 PERSOANE
Pentru grup de 26-29 persoane, se percepe un supliment de 35 euro/persoana, iar pentru grup 21-25 persoane se percepe un supliment de 60 euro/persoana. Pentru mai putin de 21 de persoane pretul se recalculeaza corespunzator sau circuitul se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

ORAR DE ZBOR (ore locale):
OTOPENI 08:30 - BARCELONA 10:40
MADRID 12:15 - OTOPENI 16:50

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: 4 saptamani inaintea plecarii
Circuit Spania: BARCELONA - VALENCIA - GRANADA - SEVILLA - CORDOBA - TOLEDO - MADRID
Circuit Spania: BARCELONA - VALENCIA - GRANADA - SEVILLA - CORDOBA - TOLEDO - MADRID
Circuite Spania:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media