Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Spania si sejur Costa del Sol 18 zile

Circuite Spania / Circuit Spania si sejur Costa del Sol 18 zile
ZIUA 1
- joi, ora 06.15 - prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-plecare din Bucuresti pe traseul Pitesti- Sibiu - Arad. Cazare in zona Budapesta-Gyor.
ZIUA 2
(mic dejun). Deplasare la Viena.Turul Ringului Vienez cu autocarul: Opera, Palatul Hofburg, Muzeul de Arta, Parlamentul, Primaria, Burgtheater, Universitatea. Timp liber (o ora). Cazare in zona Venetia - Padova.
ZIUA 3
(mic dejun). In Venetia (2 ore), deplasare cu vaporasul (Piata Tronchetto, Canal Giudeca, Piata San Marco si retur). Se viziteaza: Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Piazza si Bazilica San Marco si plimbare pietonala pe Canale Grande pana la Podul Rialto. Ora 12-plecare la Verona, vizita (o ora): balconul Julietei, Piata Bra si Arena Romana. La Milano, vizita (90 min):Piata Operei "Scala", Statuia Leonardo da Vinci, Galeriile "Vitorio Emanuele" si exterior Domul si Castelul Sforzesco. Cazare in zona Savona.
ZIUA 4
(mic dejun). In Monaco(o ora) vizita (din exterior) Catedrala si Palatul Princiar. Deplasare pe autostrada si vizita Coasta de Azur. In Nisa - Promenade des Anglais (Opera, Hotel Negresco). In Cannes - Palatul Festivalurilor (exterior) si B-dul Croisette. In Nisa sau Cannes oprire 2 ore pentru plaja si baie in mare. Cazare in Barcelona.
ZIUA 5
(mic dejun) Deplasare la Granada cu popas (1 ora) in Alicante. Cazare in Granada.
ZIUA 6
(mic dejun). In Granada - vizita (include: bilet, ghid local, audiofon si taxa rezervare) Complexul Alhambra (Gradinile si Palatul
Generalife, Fortareata Alcazaba, Palatul lui Carol al V-lea, Medina si Ansamblul celor 5 Palate Maure). In Cordoba - vizita moscheea catedrala Mezquita (unica in lume). Cina si cazare in Costa del Sol.
ZILELE 7-12
mic dejun, cina si cazare la hotel in Costa del Sol. Plaja si baie in piscina hotelului sau in MEDITERANA.
Ziua 7 - excursie (dimineata plaja si baie in mare) de 1/2 zi (dupa amiaza) pe Costa del Sol (Marbella, Torremolinos).
Ziua 8 - excursie de 1 zi in Sevilia-vizita: Catedrala, Mormantul lui Cristofor Columb, Giralda (vechiul minaret) si Piata Spaniei.
Ziua 9 - excursie de 1/2 zi in Malaga (capitala Costa del Sol) , apoi dupa amiaza plaja si baie in mare.
Ziua 10-excursie (dimineata) de 1/2 zi, deplasare la La Linea (Spania) si trecerea frontierei in Gibraltar-tur(include minibuz local si bilet pestera) prin rezervatia maimutelor, oprire in cel mai sudic punct-Punta Europa, se urca cu minibuzul la 300 m, la Balconul Reginei - panorama asupra Africii si Stramtorii Gibraltar, vizita pestera Saint Michael, apoi timp liber.
Ziua 11 -optional (100 EURO-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inainte de plecare sau 120 EURO-daca se achita in excursie) excursie de 1 zi,traversarea (ferry-boat) Stamtorii Gibraltar din Tarifa (Spania) in Maroc la Tanger(orasul cel mai cosmopolit de pe glob-se vorbesc cele mai multe limbi si se intalnesc cele mai multe culturi)-tur (2 ore)cu autocar si ghid local,apoi timp liber.
Nota - excursiile din zilele: 7, 8 si 9 sunt incluse (fara biletele de intrare ) in pretul excursiei si costa, in total, 95 EURO (25+20+50).
ZIUA 13
(mic dejun). Deplasare la Valencia - se viziteaza orasul artelor si stiintelor. Cazare in Barcelona.
ZIUA 14
(mic dejun). Tur Barcelona cu autocarul pe traseul: Portul Olimpic, casele Gaudi, Piata Spaniei, Stadionul Camp Nou, Montjuic, Piata Cataloniei cu popas o ora la Sagrada Familia. Vizita Muzeul Picasso si Parcul Guel. Timp liber: shopping, plimbare pietonala pe Ramblas, plaja si baie in mare. Ora 21-plecare cu autocarul la hotel. Cazare in Barcelona.
ZIUA 15
(mic dejun). Deplasare in Franta. La Avignon se viziteaza Palatul Papal. Cazare in zona Bellegarde (Anecy) - Geneva.
ZIUA 16
(mic dejun). Traversarea Elvetiei. In Geneva (o ora)-se viziteaza: Podul Mont Blanc, Jardin "Des Anglais" si marea fantana arteziana simbol al Genevei. In Berna (o ora)-vizita : Catedrala St.Vizenz, Palatul Parlamentului (exterior) si turnul cu ceas. In Zurich (1.5 ore)-se viziteaza : Lacul Zurich, Wasserkirche-biserica apei (exterior), Canal Limatt, Catedrala Grossmunster, Biserica Femeilor. In LiechtenstEin popas la Vaduz (30 min.). Cazare in Austria (frontiera cu Elvetia).
ZIUA 17
(mic dejun). In Salzburg se viziteaza Gradinile Mirabel si Casa Mozart (exterior). Tur Budapesta prin zona centrala, traversand Dunarea pe unul din poduri (Elisabeta, Margareta, Szabadsag sau Podul cu Lanturi). Cazare in Budapesta.
ZIUA 18
- duminica, (mic dejun). Plecare din Ungaria - Arad - Sibiu - Pitesti. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).
PRET: 895 EURO (include excursiile din zilele: 7, 8 si 9, in valoare totala de 95 EURO)+110 EURO (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru (55+30+25 =110) :
a) tur Gibraltar=55 EURO;
b) Alhambra =30 EURO;
c) Venetia (taxe autocar intrare in oras, transport autocar si vaporas) = 25 EURO.

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).
Supliment single 430 EURO.
La inscriere se achita minim 200 EURO.
Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 60 EURO.
Grup minim 25 turisti.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE:
- servicii ghid roman;
- transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale, poduri si parcari;
- 7 cazari cu demipensiune (bufet suedez) la hotel in Costa del Sol;
- 10 cazari cu mic dejun la hoteluri de 3*** si 2**(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus).
Pretul nu include biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.
Circuit Spania si sejur Costa del Sol 18 zile
Circuit Spania si sejur Costa del Sol 18 zile
Circuite Spania:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media