Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Grecia si sejur insula Creta 12 zile

Circuite Grecia / Circuit Grecia si sejur insula Creta 12 zile

Acesta oferta nu mai face parte din portofoliul Round Trip Club!

Insula CRETA circuit + sejur 12 zile din care in 8 zile (3 - 10) se poate face plaja si baie in mare - Hersonissos - cea mai frumoasa statiune din Creta; Croaziera pe Marea Mediterana - Insula SANTORINI; Heraklion - Agios Nikolaos - Hania - Rethimno

ZIUA 1 duminica, ora 20.00 prezentarea la imbarcare, Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR). Deplasare pe traseul Giurgiu-Ruse-traversarea Bulgariei
ZIUA 2 Traversarea Bulgariei si Greciei. Sosire in Atena - Pireu. Ora 19, imbarcare pe vas. Cazare pe vapor.
ZIUA 3 Sosire dimineata in Heraklion. Excursia (A) - deplasare in interiorul insulei prin Platoul Lasithi (Manastirea Kera) pana la pestera, unde s-a nascut ZEUS. Popas in Agios Nikolaus. Excursie (B) la rezervatia de palmieri de la Vai (cea mai mare din Europa)- PLAJA si BAIE, apoi deplasare la hotel. Cina si cazare in Creta.
ZILELE 4 - 9. Demipensiune si cazare la hotel in Creta.
- In ziua a-5-a excursie de o zi la Fodele (s-a nascut pictorul El Greco) si in capitalele Rethimno si Hania(popas o ora).In Creta mai sunt 2 regiuni cu capitalele Heraklion si Agios Nicolaos). PLAJA si BAIE.
- In ziua a 6- a excursie de 1/2 zi la Acvariu.
- In ziua a 7- a excursia de o zi-se traverseaza Creta (pana la malul spre Africa) cu vizitarea Manastirii Kaliviani si a cetatilor Festos (exterior) si Gortys. PLAJA si BAIE la MATALA.
- In ziua a 8- a excursie la Water City (ora 9-plecare de la hotel, ora 19-intoarcere la hotel). Excursiile (A-G) sunt incluse in pretul excursiei (fara biletele de intrare), costa in total 150 EUR si sunt evaluate prin comparatie cu preturile practicate la aceste excursii de agentiile de turism locale. Nu se restituie bani cand turistii nu participa la aceste excursii din motive personale. Optional (plata in Creta)
- In ziua a 4-a - Insula Santorini.
- In ziua a 9-a, -seara cretana.
ZIUA 10 (mic dejun). Timp liber pentru plaja si baie pana la ora 12. Excursia (G) de 1/2 zi la Palatul Knossos. Shopping in Heraklion si vizita la Muzeul Civilizatiei Minoice. Seara, plecare cu ferry-boat-ul. Cazare pe vapor.
ZIUA 11 Sosire dimineata in Atena-Pireu. Tur Atena: Acropole, Stadionul Olimpic, Parlamentul, Academia, pietele Sintagma si Omonia. Timp liber,vizita in Plaka. Ora 13.30-plecare. Popasuri la statuia lui Leonida (lupta dintre greci si persi) sila Sf. Paraschiva-loc sfant pentru alinarea durerilor. Traversarea Greciei si Bulgariei.
ZIUA 12 - joi, sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 10, Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).
PRET (include 7 excursii in valoare totala de 150 EUR) : 380 EUR
Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).
Supliment single (inclusiv pe vapor) 245 EUR.
Supliment cabina pe vapor pentru 2 pers. 100 EUR / pers.
La inscriere se achita minim 200 EUR.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 30 EUR.

Grup minim 25 turisti.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE:
- cele 7 excursii in valoare totala de 150 EUR ;
- servicii ghid roman ;
- transport autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale, ferryboat si parcari;
- 7 cazari cu demipensiune in Creta ;
- 2 cazari pe vapor in cabine (fara fereastra) cu 4 paturi si grup sanitar propriu cu dus.
Pretul nu include biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice(muzee,asezaminte de cult, etc) si nici ghizii pt. acestea.
Hotel ILIOS 3*** www.hotelilios.gr - (cu piscina), situat in centrul statiunii Hersonissos (cea mai frumoasa din Creta), la 300 m de mare si la 25 km de Iraklion. Camere, pentru 2 persoane, cu: balcon, televizor, aer conditionat-split cu telecomanda (optional-plata la hotel, 7EUR/zi/camera), frigider (optional-plata la hotel,4 EUR /zi/camera) si grup sanitar propriu cu dus.
DEMIPENSIUNE - bufet (la cina felul principal este portie).
Circuit Grecia si sejur insula Creta 12 zile
Circuit Grecia si sejur insula Creta 12 zile
Circuite Grecia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media