Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Grecia si sejur insula Creta 13 zile

Circuite Grecia / Circuit Grecia si sejur insula Creta 13 zile

Acesta oferta nu mai face parte din portofoliul Round Trip Club!

Insula CRETA (Grecia) circuit+sejur 13 zile din care in 8 zile (4-11) se poate face plaja si baie in mare; Heraklion - Agios Nikolaos; Hersonissos - cea mai frumoasa statiune din Creta; Hania - Rethimno - Insula SANTORINI - SALONIC - ATENA - METEORA - PELOPONEZ (Micene, Epidauros, Canalul Corint) - croaziera pe Mediterana

ZIUA 1 - sambata, ora 06.15 - prezentarea la imbarcare, Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR). Ora 6.30-plecare din Bucuresti pe traseul Giurgiu-Bulgaria-Kulata-(Grecia). Cazare in Kalambaka.
ZIUA 2 (mic dejun) In Kalambaka (deplasare prin Kastraki) vizita Manastirea Marele Meteor apoi popas la Zindros - centru de comercializare si confectionare a obiectelor de cult religios. Popas la statuia lui Leonida (lupta dintre greci si persi). Cazare in Atena.
ZIUA 3 (mic dejun). Excursie (A) in Peloponez unde se viziteaza Colonia antica Micene (cea mai veche civilizatie greaca), Mormantul lui Agamemnon (regele cetatii Micene) si Epidauros-teatru antic in aer liber cu o acustica deosebita, apoi popas (o ora) in Napflio. Oprire la Canalul Corint-lung de 6 Km, leaga Marea Egee de M. Ionica. Deplasare in Portul Pireu. Cazare pe vapor.
ZIUA 4 Sosire dimineata in Heraklion. Excursia (B) - deplasare in interiorul insulei prin Platoul Lasithi (Manastirea Kera) pana la pestera, unde s-a nascut ZEUS. Popas in Agios Nikolaus. Excursie (C) la rezervatia de palmieri de la Vai (cea mai mare din Europa)- PLAJA si BAIE, apoi deplasare la hotel. Cina si cazare in Creta.
ZILELE 5-10. Demipensiune si cazare la hotel in Creta.
- In ziua a-6-a excursie de o zi la Fodele (s-a nascut pictorul El Greco) si in capitalele Rethimno si Hania(popas o ora).In Creta mai sunt 2 regiuni cu capitalele Heraklion si Agios Nicolaos). PLAJA si BAIE.
- In ziua a 7- a excursie de 1/2 zi la Acvariu.
- In ziua a 8- a excursia de o zi-se traverseaza Creta (pana la malul spre Africa) cu vizitarea Manastirii Kaliviani si a cetatilor Festos (exterior) si Gortys. PLAJA si BAIE la MATALA.
- In ziua a 9- a excursie la Water City (ora 9-plecare de la hotel, ora 19-intoarcere la hotel).
Excursiile (A-H) sunt incluse in pretul excursiei (fara biletele de intrare), costa in total 195 EUR si sunt evaluate prin comparatie cu preturile practicate la aceste excursii de agentiile de turism locale. Nu se restituie bani cand turistii nu participa la aceste excursii din motive personale. Optional (plata in Creta)
- In ziua a 4-a - Insula Santorini.
- In ziua a 9-a -seara cretana.
ZIUA 11 (mic dejun). Timp liber pentru plaja si baie pana la ora 12. Excursia (H) de 1/2 zi la Palatul Knossos. Shopping in Heraklion si vizita la Muzeul Civilizatiei Minoice. Seara, plecare cu ferry-boat-ul la Pireu (Atena). Cazare pe vapor.
ZIUA 12 Tur Atena: Acropole, Stadionul Olimpic, Parlamentul, Academia, pietele Sintagma si Omonia. Timp liber, vizita in Plaka. Ora 14 plecare din Atena. Deplasare la Sf. Paraschiva loc sfant pentru alinarea durerilor. Cazare in Katerini.
ZIUA 13 - joi (mic dejun). Scurt tur Salonic, pe ruta: Arcul lui Galerius, Rotonda, Bd. Egnatia, Bd. Expozitiei, Piata Aristotel, statuile ecvestre Regele C-tin si Alexandru cel Mare (scurt popas). Plecare din Grecia prin Bulgaria. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).
PRET(include 8 excursii in valoare totala de 195 EUR): de la
- 435 EUR pt: 15.06, 14.09,
- 475 EUR pt: 31.08,
- 495 EUR pt: 17.08.

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).
Supliment single (inclusiv pe vapor) 295 EUR.
Supliment cabina pe vapor pentru 2 pers. 100 EUR / pers.
La inscriere se achita minim 200 EUR.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 40 EUR.

Grup minim 25 turisti.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE:
- cele 8 excursii in valoare totala de 195 EUR ;
- servicii ghid roman ;
- transport autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale, ferryboat si parcari;
- 7 cazari cu demipensiune in Creta , 2 cazari pe vapor in cabine (fara fereastra) cu 4 paturi si grup sanitar propriu cu dus ;
- 3 cazari cu mic dejun la hotel 2**(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus).
Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc) si nici ghizii pt. acestea.
Hotel ILIOS 3*** www.hotelilios.gr (cu piscina), situat in centrul statiunii Hersonissos (cea mai frumoasa din Creta), la 300 m de mare si la 25 km de Iraklion. Camere, pentru 2 persoane, cu: balcon, televizor, aer conditionat-split cu telecomanda (optional-plata la hotel, 7EUR/zi/camera), frigider (optional-plata la hotel,4 EUR /zi/camera) si grup sanitar propriu cu dus.
DEMIPENSIUNE - bufet (la cina felul principal este portie).
Circuit Grecia si sejur insula Creta 13 zile
Circuit Grecia si sejur insula Creta 13 zile
Circuite Grecia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media