Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circut si sejur Grecia pe Insula Creta 13 zile

Circuite Grecia / Circut si sejur Grecia pe Insula Creta 13 zile

Acesta oferta nu mai face parte din portofoliul Round Trip Club!

PRET(include cele 5 excursii in valoare de 153 EUR):
- 405 EUR pt: 11.06,
- 425 EUR pt: 25.06, 17.09,
- 465 EUR pt: 3.09,
- 485 EUR pt: 20.08.

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).
Supliment single 225 EUR.
La inscriere se achita minim 200 EUR.
Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 40 EUR.
Grup minim 25 turisti.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE:
- cele 5 excursii in valoare de 153 EUR ;
- servicii ghid roman ;
- transport autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale, ferryboat si parcari;
- 7 cazari cu demipensiune in Creta , 2 cazari pe vapor in cabine (fara fereastra) cu 4 paturi si grup sanitar propriu cu dus ;
- 3 cazari cu mic dejun la hotel 2**(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus).
Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc) si nici ghizii pt. acestea.
Hotel ILIOS 3***, situat in centru statiunii HERSONISSOS (cea mai frumoasa din Creta), la 300 m de mare si la 25 km de Iraklion. Camere cu 2 paturi si grup sanitar propriu cu dus, balcon, televizor, aer conditionat - split cu telecomanda (optional - plata la hotel, 7EUR /zi/camera), frigider (optional - plata la hotel, 4 EUR/zi/camera) si piscina. DEMIPENSIUNE - bufet (la cina felul principal este portie). - www.hotelilios.gr

Insula CRETA si GRECIA circuit+sejur 13 zile
din care in 8 zile (4-11) se poate face plaja si baie in mare Heraklion - Agios Nikolaos
HERSONISSOS - cea mai frumoasa statiune din Creta
Hania - Rethimno - Insula SANTORINI - SALONIC - ATENA - METEORA
PELOPONEZ (Micene, Epidauros, Canalul Corint) - croaziera pe Mediterana


ZIUA 1
- sambata, ora 06.15 - prezentarea la imbarcare, parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-plecare din Bucuresti pe traseul Giurgiu-Bulgaria-Kulata-(Grecia). Scurt tur, Salonic, pe ruta: Arcul lui Galerius, Rotonda, Bd. Egnatia, Bd. Expozitiei, Piata Aristotel, statuile ecvestre Regele Constantin si Alexandru cel Mare. Cazare in Kalambaka.

ZIUA 2 (mic dejun) In Kalambaka (renumita pentru manastirile suspendate) se viziteaza Manastirea Marele Meteor apoi popas la Zindros - centru de comercializare si confectionare a obiectelor de cult religios. Cazare in Atena.

ZIUA 3 (mic dejun). Excursie (A) in Peloponez unde se viziteaza: Colonia antica Micene (cea mai veche civilizatie greaca), Mormantul lui Agamemnon (regele cetatii Micene), Epidauros-teatru antic in aer liber cu o acustica deosebita. Oprire la Canalul Corint-lung de 6 Km, leaga Marea Egee de M. Ionica. Deplasare in Portul Pireu. Cazare pe vapor.

ZIUA 4 Sosire dimineata in Heraklion. Excursia (B) - deplasare in interiorul insulei prin Platoul Lasithi (Manastirea Kera) pana la pestera, unde s-a nascut ZEUS. Vizita si popas in orasul Agios Nikolaus. Plaja si baie, apoi deplasare la hotel. Cina si cazare in Creta.

ZILELE 5-10. Demipensiune si cazare la hotel in Creta.
- In ziua a 9-a excursie de o zi la Fodele (s-a nascut pictorul El Greco) si in capitalele: Hania si Rethimno (in Creta mai sunt 2 regiuni cu capitalele Heraklion si Agios Nicolau). PLAJA si BAIE la RETHIMNO.
- In ziua a 10- a excursia de o zi in care se traverseaza Creta (pana la malul spre Africa) cu vizitarea Manastirii Kaliviani si a cetatilor Gortys(exterior) si Festos. PLAJA si BAIE la MATALA.
Excursiile (A, B, C, D, E) sunt incluse in pretul excursiei (fara biletele de intrare), costa in total 153 EUR (45+40+25+20+23) si sunt evaluate prin comparatie cu preturile practicate la aceste excursii de agentiile de turism locale. Nu se restituie bani cand turistii nu participa la aceste excursii din motive personale.
Excursii optionale (plata in Creta) :
- o zi in Insula Santorini (ziua a 6-a);
- seara cretana (ziua a 10-a).

ZIUA 11 (mic dejun). Timp liber pentru plaja si baie pana la ora 12. Excursia (E) de 1/2 zi la Palatul Knossos. Shopping in HERAKLION si vizita la Muzeul Civilizatiei Minoice. Seara, plecare cu ferry-boat-ul la Pireu (Atena). Cazare pe vapor.

ZIUA 12 Tur Atena: ACROPOLE, Stadionul Olimpic, Parlamentul, Academia, pietele Sintagma, Omonia. Timp liber, vizita in Plaka. Ora 14 plecare din Atena. Popas la statuia lui Leonida (lupta dintre greci si persi). Deplasare la Sf. Paraschiva loc sfant pentru alinarea durerilor. Cazare in Katerini.

ZIUA 13 - joi (mic dejun). Plecare din Grecia prin Bulgaria. Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).
Circut si sejur Grecia pe Insula Creta 13 zile
Circut si sejur Grecia pe Insula Creta 13 zile
Circuite Grecia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media