Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Toamna la Roma

Circuite Italia / Toamna la Roma
Plecari: 22 - 27.10. (6 zile/5 nopti)
ZIUA 1Intalnire cu insotitorul de grup din partea agentiei la Aeroportul Otopeni Henri Coanda la ora 04.30 pentru imbarcare la cursa AL ITALIA AZ503 cu decolare la ora 06.25 spre ROMA - Aeroport Leonardo Da Vinci (Fiumicino). Aterizare la ora 07.35 la Roma. Tur panoramic de 3 ore inclus al Romei, cu ghid local: Colloseum, Forumul Roman, Columna lui Traian etc. Transfer la hotel 3* superior in Roma.
ZIUA 2Mic dejun. Tur pietonal Vatican si Bazilica San Pietro, fara intrari incluse (aprox. 22 euro/persoana), avand insa asigurata asistenta ghidului local. Seara, insotiti de reprezentantul agentiei, puteti face o plimbare prin Piata Spaniei, la Fontana di Trevi, Pantheon, Piazza Navona. Cazare la Hotel 3* superior in Roma.
ZIUA 3 Mic dejun. Excursie optionala la Florenta, de o zi. Dupa aproximativ trei ore, la sosirea la Florenta, va intalniti cu ghidul local si faceti un tur pietonal cu vizitarea Catedralei Santa Maria del Fiore, cartierul medieval, Piata Signoriei si Palatul, Galeria Uffizi. Pret de persoana: 85 euro/persoana pentru minimum 20 persoane participante. Cazare la Hotel 3* superior in Roma.
ZIUA 4 Mic dejun. Excursie optionala la Tivoli, oras cunoscut inca din antichitate datorita bailor sulfuroase "Acqua Albulea", unde dupa traversarea Podului Lucano se ajunge la Villa lui Hadrian si la Villa D Este cu faimoasele gradini, pavilioane, grote artificiale si fantani. Pret de persoana: 45 eur/persoana pentru minimum 20 persoane parcipante. Cazare la Hotel 3* superior in Roma.
ZIUA 5 Mic dejun. Excursie optionala de o zi la Napoli si Capri, cu plecare dimineata. Dupa un parcurs de doua ore si jumatate, va intalniti cu ghidul local pentru un tur panoramic al orasului Napoli, dupa care va imbarcati pe hydrofoil spre Insula Capri, unde veti vizita Piata Umberto-Piazzetta, inima orasului, de unde puteti face o incursiune pe stradutele tipice, inguste, pline de cafenele si magazine. Veti face o oprire in coloratele Gradini ale lui Augustus, la terasa Faraglioni din Capri si la Marina Piccola. Daca conditiile meteorologice permit, puteti face optional plimbarea cu barca in Grota Albastra. Pret de persoana: 85 euro/persoana pentru minimum 20 persoane participante. A doua excursie optionala ce se poate realiza in aceasta zi este la acelasi pret, excursie de o zi la Pompei, unde ajungeti dupa doua ore si jumatate si unde dupa intalnirea cu ghidul local puteti face o incursiune in timp, printre sapaturile realizate in cenusa vulcanului Veziviu, depusa in urma eruptiei din anul 79. Veti descoperi ruinele vilelor patricienilor romani, fresce, bai termale, amfiteatrul. Vizita dureaza aproximativ 5 ore cu o pauza pentru masa - nu este inclusa. Cazare la Hotel 3* superior in Roma.
ZIUA 6Mic dejun. Eliberarea camerelor la orele 12.00. Seara, transfer hotel-aeroport pt imbarcare la cursa Al Italia AZ 495 cu decolare la ora 18.30 si aterizare la Otopeni la ora locala 19.40.

Servicii incluse:
- 5 nopti cazare cu mic dejun hotel Best Western Arthotel Noba 3*superior sau similar;
- transfer grup aeroport/ hotel/ aeroport;
- tur panoramic de 3 ore in prima zi a sejurului si a doua zi tur pietonal cu ghid local la Vatican;
- transport avion direct compania AL ITALIA Bucuresti - ROMA - Bucuresti;
- insotitor de grup roman si ghid local.
Preturile nu includ:
- taxele de aeroport 120 euro/persoana;
- taxa locala 2 euro/zi x 5 nopti = 10 euro/pers. se achita personal, de catre fiecare turist, direct la receptia hotelului la preluarea camerei;
- optional asigurarea medicala+storno;
- excursii optionale si intrari la obiective turistice;
- bauturile de orice fel, mesele neincluse in program si bacsisurile;

Conditii de realizare: GRUP MINIM 25 PERSOANE
In cazul in care nu se intruneste numarul minim si sunt numai intre 20 - 24 platitori, pretul pachetului creste automat cu 30 euro/persoana. Aceasta conditie este acceptata de cei inscrisi la excursie automat la semnarea contractului de prestari servicii turistice, iar suma va fi facturata si achitata.
Data limita de inscriere: cu 30 de zile inaintea plecarii.
Toamna la Roma
Toamna la Roma
Circuite Italia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media