Round Trop club
Contact Round Trop club
 • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Balul Johann Strauss - Viena

Concerte si evenimente Austria / Balul Johann Strauss - Viena

Acesta oferta nu mai face parte din portofoliul Round Trip Club!

Invitatie la Balul Johann Strauss
Acum cateva sute de ani a fost considerat "dansul interzis". De ce ? Pentru ca atunci cand a aparut, le permitea partenerilor sa se atinga, lucru nemaiauzit pana la momentul respectiv. Dar pentru ca era ritmul preferat al tinerilor, acestia au continuat sa il danseze si in curand s-a transformat in cel mai dorit dans de salon. Mai tarziu a devenit ritmul preferat al lui Johann Strauss, care a compus nenumarate... valsuri vieneze. Care este valsul tau preferat: "Dunarea Albastra", "Valsul Fluturilor" sau poate "Sange vienez" ? Oricare dintre ele este cel mai aproape de sufletul tau, vei vrea sa-l asculti in Casa Valsului, Kursalon, in Viena, unde Strauss a avut succese rasunatoare pe vremea cand conducea orchestra vieneza. Acesta este locul cel mai potrivit ca sa traiesti bucuria, entuziasmul, libertatea pe care ti le transmit valsurile vieneze. Iar noi te ducem acolo in momentul potrivit: de Ziua Indragostitilor, la Balul Johann Strauss. Fie ca vei vrea sa inveti celebrul dans de la instructorii vienezi sau doar sa privesti elegantii dansatori in timp ce savurezi un pahar de vin, vino cu noi si vei intra in lumea muzicii clasice, intr-un decor regal !

PROGRAMUL EXCURSIEI
10 feb BUCURESTI - VIENA
Prezentare in aeroportul HENRI CONDA - OTOPENI la ora 09:05 pentru check-in si imbarcare pe cursa companiei Austrian OS 790 cu decolare la ora 11:05. Sosire in Viena la ora 11:55. Tur de oras Viena panoramic si pietonal cu ghid local de limba romana: celebrul Ring Vienez: Opera de Stat, MAK, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Fosta resedinta de iarna a imperiului Habsburgic, Palatul Imperial Hofburg, Parlamentul, Primaria, si Burgtheater. Apoi plimbare pe jos in centru istoric: Criptele Imperiale, Cimitirul Habsburgilor unde este inmormantata Imparateasa Elisabeth "Sisi", Palatul Hofburg - fosta resedinta a Imparatului Franz Josef si a imparatesei Sisi, Catedrala Sf.Stefan. Transfer la hotel. Cazare hotel HILTON am Stadtpark 5*****.
11 feb VIENA - BALUL JOHANN STRAUSS
Mic dejun la hotel. Timp liber la dispozitie in Viena pentru vizite individuale sau cumparaturi si pregatire pentru Balul Johann Strauss. Incepand cu ora 18:00 sunteti invitati la Kursalon la Balul Johann Strauss (bilet de intrare categoria B). Intre orele 19:00 - 20:30 servirea cinei, meniu 3 feluri inclusiv bauturi. La ora 21:00 este programata Ceremonia de Deschidere a Balului Johann Strauss, iar la ora 21:45 timp de ora sunteti invitati la workshop-urile de dans. Incepand cu ora 22:45 program de discoteca, petrecerea continuand pana tarziu in noapte. La miezul noptii sunteti invitati la "Quadrille" - celebrul dans in formatie pentru toti participantii la bal. Cazare hotel HILTON am Stadtpark 5*****
12 Feb VIENA - BUCURESTI
Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Viena pentru vizite individuale. La ora 14:45 transfer la aeroport pentru check-in si imbarcare cursa companiei Austrian OS 787 cu decolare la ora 17:30. Aterizare in Bucuresti la ora 20:00. Sfarsitul pachetului de servicii.
PROGRAMUL BALULUI JOHANN STRAUSS:
- Ora de incepere - 18:00 (accesul se face incepand cu aceasta ora)
- Servirea cinei - 19:00 - 20:30
- Ceremonia de deschidere - 21:00
- Workshop-uri de dans - 21:45-22:45
- Program de discoteca - Incepand de la 22:45
- Invitatie la "Quadrille" - 00:00
Tinuta vestimentara - Costum si cravata neagra pentru domni, rochie de seara pentru doamne
Atractiile serii:
- Ceremonia traditionala de deschidere a Balului
- Dansuri si muzica clasica din trecut pana in prezent
- Workshop-uri de dans cu instructori profesionisti
- Spectacolul de Quadrille la miezul noptii
- Disco lounge
- Cina cu 3 feluri de mancare si bauturi

Balul Johann Strauss - Viena
Balul Johann Strauss - Viena
Concerte si evenimente Austria:
  Idei de vacanta
  Idei de vacanta
  Idei de vacanta
  Let's socialize
  Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media