Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit 1 Mai Grecia : Salonic - Meteora - Atena - Pireu - Delfi - Sofia

Oferte 1 Mai Grecia / Circuit 1 Mai Grecia : Salonic - Meteora - Atena - Pireu - Delfi - Sofia
Plecari: 25.04 - 02.05. (Transport cu autocarul: 7 zile/ 6 nopti)

1 Mai - Circuit in Grecia

Salonic - Meteora - Atena - Pireu - Delfi - Sofia
Perioada: 25.04 - 02.05 (Transport cu autocarul: 7 zile/ 6 nopti)
Imbarcari: Cluj - Turda - Alba Iulia - Sibiu - Fagaras - Brasov - Sinaia - Ploiesti - Bucuresti
Pret/persoana: 285 EURO (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 140 EURO. A treia persoana in camera: 255 EURO
Copil 0 - 2 ani in camera cu 2 adulti: 60 EURO; Copil 2 - 10 ani in camera cu 2 adulti: 200 EURO
*Oferta este valabila pentru grup minim de 35 persoane

SERVICII INCLUSE:
-transport cu autocar (standard international) conform itinerariului;
-6 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 3*: 2 nopti in Paralia Katerini, 4 nopti in Atena;
-vizite conform programului;
-insotitor roman de grup din partea agentiei.
NU SUNT INCLUSE:
-intrarile la obiectivele turistice, in valoare aproximativa de 40 EURO. Se achita optional la insotitoruld e grup.
-asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandata): 24 lei/ persoana (pers. sub 60 de ani);
-asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu
-asigurarea medicala de calatorie;
-bacsisuri (recomandate in tarile respective) pentru ghizii locali si hoteluri : 10 EURO / persoana, se achita reprezentantului agentiei;
-excursiile optionale mentionate in program.

Ziua 1: Bucuresti - Ruse
Intalnire cu insotitorul de grup, vis a vis de Gara de Nord (coloane) in fata Parcului Ministerului Transporturilor, la ora 21.30 si plecare la ora 22:00 din Bucuresti cu autocarul pe traseul Giurgiu - Russe.

Ziua 2: Sofia - Salonic - Paralia Katerini (730 km)
Dimineata sosire la Salonic, unde vom realiza turul orasului, pietonal dar si cu autocarul, admirand: Catedrala Sfantul Dumitru, Biserica Sfantul Gheorghe, cea mai veche biserica din Grecia, Arca lui Galeriu, Biserica Sfanta Sofia Bulevardul Egnatia, Catedrala Mitropolitana Grigorie Palama, Turnul Alb (simbol al orasului din secolul XVI). Dupa ora pranzului plecam spre Paralia Katerini. Dupa amiaza, cazare si timp liber pentru plimbare si odihna in Paralia Katerini la hotel 3*.

Ziua 2: Paralia - Meteora - Atena (600 km)
Mic dejun. Dimineata devreme plecam spre manastirile Meteora, al doilea centru monahal ortodox al Greciei, dupa Muntele Athos. Prima vizita va avea loc in Valea Tembi, la Schitul Sfintei Paraschevi, in apropierea caruia exista o mica intrare in stanca ce duce la un izvor subteran, a carui apa este considerata a fi tamaduitoare pentru bolile de ochi. In continuare ne vom opri la atelierul de icoane bizantine, unde vom cunoaste tehnica picturii acestora, urmand vizita la doua dintre cele sase manastiri existente (Varlaam si Marele Meteor - biletele de intrare nu sunt incluse, pret informativ 3 EURO/ persoana/ manastire). Dupa un popas pentru masa de pranz, ne continuam drumul spre capitala Greciei. Seara cazare in Atena la hotel 3*.

Ziua 3: Atena - Portul Pireu - Cartierul Olimpic
Mic dejun. Tur de oras Atena: Stadionul Olimpic, Parlamentul si Piata Sintagma, Academia, Universitatea, Biblioteca, Pietele Omonia si Karaiskaki . Dupa tur vizita cu ghid local la Acropole (bilet de intrare optional: 22 EURO/adult), leaganul civilizatiei antice elene, este un monument al arhitecturii mondiale, unde vom admira vestigiile pastrate de aproape 2500 de ani, precum templele Parthenon, Erechteion, Athena Nike, propileele, Odeonul, etc. In continuare strabatem pietonal renumitul cartier Plaka spre Areios Pagos - primul tribunal din lume, loc de unde a cuvantat Apostolul Pavel prima data atenienilor, Agora, forumul Roman, Mitropolia, etc. Timp liber pentru pranz in cartierul Plaka. Dupa amiaza, optional, excursie la Cap Sounion, cel mai sudic punct continental al Greciei, pentru Apus de Soare la Templul lui Poseidon (un fenomen unic in lume). Tarif: 20 EURO/ persoana. Seara, intoarcere la Atena. Va recomandam un tur pietonal cu insotitorul de grup in celebrul cartier Plaka de la poalele Acropolei. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 4: Micene - Epidaur - Nafplio - Canalul de Corint (optional)
Timp liber la dispozitie in Atena, sau optional: Excursie in Peninsula Peloponez unde se afla leaganul civilizatiei minoice. Se viziteaza: Istmul si canalul de Corint, Epidavros (a fost cunoscut pentru teatrul construit in 340 i.Hr. care functioneaza si astazi cu aproximativ 6000 locuri), Mycene, unde se vor vizita cetatea antica, teatrul si mormantul lui Agamemnon (cunoscut din Iliada lui Homer, regele cetatii Mycene, care a pornit Razboiul Troian) si intr-un final Nafplion - oras port construit de venetieni, prima capitala a Greciei moderne, dupa eliberarea de sub otomani, Pret informativ: 75 EURO/persoana (minim 20 platitori). Include: transport cu autocarul, biletele de intrare la obiective (Mycene & Epidavros), asistenta ghid local si masa de pranz servita la un restaurant traditional (grup minim 25 platitori). Intoarcere la Atena. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 5: Croaziera la insulele: Eghina - Hydra - Poros (optional)
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru vizite individuale. Optional, croaziera de o zi spre trei insule, Eghina - Hydra - Poros. Va propunem o frumoasa plimbare in cele mai frumoase insule ale golfului Saronic cu plecare din Portul Pireu. Prima oprire o vom face in Poros - insula cu numeroase plantatii de lamai, dar si cu o zona portuara foarte animata. Urmatoarea oprire se va face in insula Hydra - o pitoreasca insulita cu stradute serpuite si inguste in care traficul auto este total interzis iar deplasarea se poate face pe jos sau cu magarusii. Ultimul popas este insula Eghina, cea mai mare din cele trei, numita si Insula Fisticului, sau insula Sfantului Nektarie. Pranzul va fi servit pe vapor si este format din aperitiv, fel principal si desert (bauturile nu sunt incluse) iar pe durata croazierei va puteti bucura si de programul artistic prezentat de echipa de animatie a vasului. Tarif: 85 EURO/ persoana. Intoarcere la Atena. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 6: Atena - Delfi - Paralia Katerini (495 km)
Mic dejun. Dimineata devreme plecam spre Delfi, orasul antic, casa si altarul oracolului in mitologia elena, dedicat zeului Apollo (in legenda homerica, Apollo a fost initial zeul zilei, al luminii si al artelor). Vechii greci considerau Delphi ca fiind centrul universului.
A reprezentat secole intregi, epicentrul spiritual al lumii antice. Vizita individuala in situl arheologic. Continuam traseul catre Paralia Katerini pe ruta: Lamia - Larissa - Valea Tembi - Platamonas. Seara cazare la Paralia Katerini hotel 3*.
Ziua 7: Paralia Katerini - Sofia - Bucuresti (730 km)
Mic dejun. Pornim spre casa. In Bulgaria vom face o scurta oprire, in centrul Sofiei, langa Catedrala Aleksander Nevski si Biserica Sfanta Sofia (vizita panoramica a orasului). Seara sosire in Bucuresti in functie de formalitatile vamale si trafic.

GRUP MINIM: 35 PERSOANE
-Pentru un grup de 30-34 persoane, pretul se majoreaza cu 15 EURO/persoana
-Pentru un grup de 25-29 persoane, pretul se majoreaza cu 25 EURO/persoana
Circuit 1 Mai Grecia : Salonic - Meteora - Atena - Pireu  - Delfi - Sofia
Circuit 1 Mai Grecia : Salonic - Meteora - Atena - Pireu  - Delfi - Sofia
Oferte 1 Mai Grecia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media