Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit de Paste la Istanbul 5 zile

Paste Turcia / Circuit de Paste la Istanbul 5 zile
Plecarea 1:
Weekend la ISTANBUL SHOPPING si PROGRAM TURISTIC
Plecari:2.05. - Paste
ZIUA 1-Miercuri (de Paste si Rusalii - Joi, de 1 Mai - Vineri), ora 18.30-prezentare la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord(Calea Grivitei-Muzeul CFR -gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 18.45-plecare.Traversarea Bulgariei. Se circula cu autocarul in timpul noptii.
ZIUA 2 Tur Istanbul - se traverseaza Stramtoarea Bosfor dinspre Europa spre Asia si invers pe cele 2 poduri cu coborare din autocar, cateva minute, pe PAMANT ASIATIC. Shopping: magazinul fabricii de piele / confectii, Marele Bazar, strazile comerciale, etc. Cazare in Istanbul.
ZIUA 3 (mic dejun). Optional (40 EUR-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inainte de plecare sau 50 EUR-daca se achita in excursie), plimbare pe Marea Marmara la Buyukada-Insula Printului(include: transport local-tramvai+vapor, turul insulei cu trasura si pranz cu bauturi), apoi shopping in Istanbul. Optional (35 EUR-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inainte de plecare sau 45 EUR-daca se achita in excursie), seara turceasca (include:transport,cina cu bauturi si program artistic). Cazare in Istanbul.
ZIUA 4 - Sambata (mic dejun). De la ora 9, tur (3 ore) pietonal cu ghid local: Moscheea Albastra, Palatul Topkapi (Palatul, Haremul Sultanului, Tezaurul), Muzeul Sfanta Sofia si Hipodromul. Deplasare pentru vizitare Palatul Dolmabahce. De la ora 15.30-croaziera (90 min) pe Bosfor. Timp liber-shopping. Ora 22-plecare din Istanbul. Se circula cu autocarul in timpul noptii.
ZIUA 5 - Duminica (de Paste si Rusalii - Luni, de 1 Mai - Marti). Traversarea Bulgariei si a podului Ruse-Giurgiu. Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 12, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).
PRET: 95 EUR
Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).
Supliment single 40 EUR.
La inscriere se achita minim 50 EUR.
Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 15 EUR.

Grup minim 25 turisti.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE:
- servicii ghid roman care va insoti grupul la toate obiectivele mentionate in program;
- 2 cazari cu mic dejun in hotel 3***;
- transport (fara zilele 3 si 4-pana la ora 22) cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari.
Pretul nu include :
- biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) ;
- 35 EUR (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pt.: ghid local (ziua 4), tur Istanbul (ziua 2) si croaziera pe Bosfor.

Plecarea 2:
ISTANBUL-Insula Printului
Plecari: 2.05.
ZIUA 1 - Miercuri(Sambata-de 1 Mai, Joi-de Paste si de Rusalii), ora 06.15 - prezentarea la imbarcare, parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-plecare din Bucuresti. Traversarea Bulgariei. Tur by night Istanbul - se traverseaza Stramtoarea Bosfor dinspre Europa spre Asia si invers pe cele 2 poduri cu coborare din autocar, cateva minute, pe PAMANT ASIATIC. Cazare in Istanbul.
ZIUA 2 (mic dejun). De la ora 9, tur (3 ore) pietonal cu ghid local: Moscheea Albastra, Palatul Topkapi (Palatul, Haremul Sultanului, Tezaurul), Muzeul Sfanta Sofia si Hipodromul. Dupa amiaza timp liber - shopping in Marele Bazar. Optional (35 EUR-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inainte de plecare sau 45 EUR-daca se achita in excursie), seara turceasca (include: transport, cina cu bauturi si program artistic). Cazare in Istanbul.
ZIUA 3 (mic dejun). Optional (40 EUR-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inainte de plecare sau 50 EUR-daca se achita in excursie), plimbare pe Marea Marmara la Buyukada-Insula Printului (include: transport local-tramvai+vapor, turul insulei cu trasura si pranz cu bauturi), apoi shopping in Istanbul. Cazare in Istanbul.
ZIUA 4 (mic dejun). Deplasare pentru vizitare Palatul Dolmabahce. De la ora 12 - croaziera (90 min) pe Bosfor. Timp liber - shopping. Cazare in Istanbul.
ZIUA 5 - Duminica (mic dejun). In Edirne se viziteaza Moscheea Selimiye. Traversarea Bulgariei si a podului Ruse-Giurgiu. Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 22, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).
PRET : 140 EUR + 35 EUR (se achita obligatoriu la agentia din Romania)-pt.: ghid local (ziua 2), tur by night Istanbul si croaziera pe Bosfor.
Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).
Supliment single 70 EUR.
La inscriere se achita minim 50 EUR.
Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 20 EUR.

Grup minim 25 turisti.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE:
- servicii ghid roman care va insoti grupul la toate obiectivele mentionate in program;
- 4 cazari cu mic dejun in hotel 3***;
- transport (zilele 1 si 5) cu autocar 2** cu aer conditionat pentru Bucuresti - Istanbul - Bucuresti, taxe stradale si parcari.
Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.).
Circuit de Paste la Istanbul 5 zile
Circuit de Paste la Istanbul 5 zile
Paste Turcia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media