Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Paste Kusadasi

Paste Turcia / Paste Kusadasi
Plecari: 17 Aprilie (6 zile)
VACANTA DE PASTE LA KUSADASI
Transport Avion TURKISH AIRLINES | 6 zile | de la 499 Euro
Renumita, vizitata si laudata pentru serviciile turistice de prima clasa oferite in cadrul sejururilor pe litoral, Turcia este o comoara inestimabila si cand vine vorba de atractii turistice culturale, istorice si religioase. Iti propunem o vacanta perfecta, in care imbini relaxarea pe plaje cu nisip fin, rasfatul serviciilor de all inclusive si vizite la cele mai importante site-uri istorice. Kusadasi este destinatia pe care v-o recomandam, capitala provinciei Izmir si unul dintre cele mai sofisticate centre turistice din Turcia.

17 Aprilie Bucuresti - Kusadasi
Intalnire cu reprezentantul agentiei la aeroportul Henri Coanda la ora 04:10 pentru imbarcare pe zborul Companiei Turkish Airlines TK1042 cu destinatia Istanbul. Decolare din Bucuresti la ora 06:10, sosire in Istanbul la ora 07:30. Imbarcare pe zborul Companiei Turkish Airlines TK2316 cu destinatia Izmir cu decolare la ora 09:00, sosire in Izmir la ora 10:05. Transfer in oras si Tur de oras Izmir ghid local. Situat pe tarmul Marii Egee in golful cu acelasi nume, Izmir este al treilea oras ca marime in Turcia dupa Istanbul si Ankara. Orasul actual este asezat pe vatra vechii cetati grecesti Smirna. La Izmir s-au nascut Homer si Aristotel Onassis. Una dintre cele mai faimoase descrieri al orasului a fost facuta de Herodot "orasul a fost creat sub cel mai frumos cer si in cel mai bun climat din lume". Transfer la Kusadasi si cazare cu All Inclusive la Hotel Batihan Beach Resort 4* sau similar (camere cu vedere la gradina).
18 Aprilie Kusadasi - Efes
Mic dejun. Excursie la Efes si Casa Fecioarei Maria cu ghid local si pranz inclus. Incepem cu vizitarea Efesului - cel mai bine conservat sit antic din Turcia, si unul din cele mai bine pastrate situri arheologice din lume. Plimbarea prin complex ne duce in vremurile antice si putem descoperi adevarate bijuterii arhitectonice precum faimoasa Librarie sau Marele Teatru ce are o capacitate de 24.000 de vizitatori si care este folosit si in prezent pentru anumite evenimente musicale datorita acusticii excelente. Vizitam Casa Fecioarei Maria - conform traditiei locului, este socotita locul in care Fecioara Maria si-a petrecut ultimii ani ai vietii pamantesti. Locul, inconjurat de un brau gros de plante si pomi, este considerat sfant atat de crestini cat si de musulmani. Intoarcere in Kusadasi. Cazare cu All Inclusive la Hotel Batihan Beach Resort 4* sau similar.
19 Aprilie Kusadasi - Priene, Milet si Didyma
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau optional, Excursie de 1 zi la Pirene, Milet si Didyma. Prima oprire o vom face la Priene - ruinele vechii cetati grecesti, la poalele muntelui Mycale. Initial, orasul a fost construit ca port la mare intinzandu-si terasele pe dealurile din jurul sau, insa in zilele noastre acesta se afla la departare de tarmul marii, secolele ce au trecut modificand relieful zonei. Aici putem regasi si ruinele casei lui Alexandru cel Mare care a locuit in Priene in timpul cuceririi macedoniene. Un alt obiectiv important il face Templul Atenei, comandat de insusi Alexandru cel Mare si executat de faimosul architect al vremii, Pythius (cunoscut ca architect al Mausoleului din Halicarnas-una din minunile lumii antice). Continuam excursia cu vestitul Milet, unul din cele mai infloritoare orase grecesti din Asia Mica, un mare centru comericial si cultural. Vizitam Teatrul, Termele Faustinei, Agorele si Stadionul. Ultima oprire o vom face in Didyma, un alt vechi polis grecesc ce adaposteste impresionantele ruine ale Templului lui Apollo. Templul se numara printre cele mai bine conservate constructii ale lumii antice, si ofera vizitatorilor o imagine de grandoare. Intoarcere in Kusadasi. Cazare cu All Inclusive la Hotel Batihan Beach Resort 4* sau similar.
20 Aprilie Kusadasi - Samos
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau optional, va propunem o Excursie de 1 zi pe insula greceasca Samos. Traversarea cu ferry-boat-ul dureaza aproximativ 2 ore. Vizitam orasul cu acelasi nume, plimbandu-ne pe stradutele ticsite de magazine, cafenele, restaurante, bijuterii, acesta oferindu-ne o gama variata de activitati. Dupa-amiaza, intoarcere in Kusadasi. Cazare cu All Inclusive la Hotel Batihan Beach Resort 4* sau similar.
21 Aprilie Kusadasi - Pamukkale
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau optional, va propunem o Excursie la Pamukkale. O noua minune in a Turciei este Pamukkale, cu un relief spectaculos: baile de calcar ofera o panorama fascinanta. Calcarul a fost modelat de cutremure in trepte, iar apa care s-a scurs a format mici cratere, transformand zona in una termala. Privelistea este de mare impact: albul imaculat si apa in care se oglindeste cerul formeaza un peisaj inghetat, iernatic si, in acelasi timp, suprarealist, care i-a adus numele de "castel din bumbac". Intoarcere in Kusadasi. Cazare cu All Inclusive la Hotel Batihan Beach Resort 4* sau similar.
22 Aprilie Kusadasi- Bucuresti
Mic dejun. Transfer la Izmir pentru imbarcare imbarcare pe zborul Companiei Turkish Airlines TK 2335 cu destinatia Istanbul cu decolare la 19:50. Sosire Istanbul la ora 21:00. Imbarcare pe zborul Companiei Turkish Airlines TK 1041 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 22:55, sosire la Bucuresti la ora 00:15 (a doua zi). Sfarsitul pachetului de servicii.
HOTEL BATIHAN BEACH RESORT 4* - www.batihanbeachresort.com
Situat pe coasta Marii Egee, acest hotel ofera o plaja privata, piscine in aer liber cu tobogane cu apa si facilitati spa. Camerele elegante, amenajate in nuante discrete si calde, au balcon cu vedere la mare, la piscina sau la gradina. Camerele sunt dotate cu aer conditionat.
Complexul are 3 restaurante, 2 baruri si un club de noapte. Centrul spa are baie turceasca, sauna si piscina interioara. Oaspetii pot beneficia si de masaje sau de tratamente de infrumusetare.
Hotelul ofera un parc acvatic cu 3 tobogane de apa, un mini-club pentru copii, un teren de baschet si un teren de minigolf.
Tarife
- 499 Euro adult loc in camera dubla
- 574 Euro adult loc in camera single
- 444 Euro copil 7-12 ani in camera cu 2 adulti
- 304 Euro copil 2-6.99 ani in camera cu 2 adulti
calculate pentru un grup de 30 platitori

Servicii incluse:
- Bilet de avion Bucuresti - Izmir - Bucuresti via Istanbul, Compania Turkish Airlines
- 5 nopti cazare cu All Inclusive la Hotel Batihan Beach Resort 4* sau similar
- Transfer aeroport Izmir - hotel Kusadasi - aeroport Izmir cu autocar local
- Tur de oras Izmir cu ghid local
- Excursie la Efes si Casa Fecioarei Maria cu ghid local si pranz inclus
- Insotitor de grup
Servicii neincluse:
- Taxele de aeroport si combustibil: 160 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 15 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
- asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
- intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale
- bacsis pentru soferi si ghizi locali
Excursii optionale:
*Tarife valabile pentru minim 20 de participanti
- Priene, Milet si Didyma: 55 Euro/persoana
- Insula greceasca Samos: 55 Euro/persoana
- Pamukkale: 65 Euro/persoana
Paste Kusadasi
Paste Kusadasi
Paste Turcia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media