Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Paste Atena

Paste Grecia / Paste Atena
ZIUA 1-Miercuri (ora 06.15)-prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-deplasare pe ruta Giurgiu-traversarea Bulgariei (popas 30 min in Veliko Trnovo, vizita Manastirea Rila)-Kulata (Grecia). Cazare in Paralia Katerini.
ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare la Kalambaka (renumita pentru manastirile suspendate) unde se viziteaza Manastirea Marele Meteor si popas la Zindros - centru de comercializare si confectionare a icoanelor si a altor obiecte de cult religios. Plecare spre Atena Cazare in Atena.
ZIUA 3 (mic dejun). Turul orasului Atena cu autocarul: Complexul ACROPOLE, Stadionul Olimpic, Palatul Parlamentului, Piata Sintagma, Academia, Universitatea, Biblioteca, Piata Omonia. Excursie la Cap Sunion, unde se viziteaza Templul lui Poseidon. TIMP LIBER IN ATENA. Optional (35 EUR- daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 45 EUR-daca se achita in Grecia), deplasare cu autocarul-ACROPOLE in lumini de noapte si cina in PLAKA-la una din renumitele taverne, cu bucatarie traditionala, program folcloric grecesc si muzica de dans.Cazare in Atena.
ZIUA 4 (mic dejun). Timp liber. Ora 12 plecare din Atena. Oprire la Monumentul LEONIDA de la Termopile-�Lupta dintre greci si persi�. Popas la Sf. Paraschiva-loc sfant pentru alinarea durerilor. Seara participare la slujba de Inviere la biserica din statiune. Cazare in Paralia Katerini.
ZIUA 5 - (mic dejun). Excursie de � zi la Muntele Olimp (Litohoro, Manastirea Dionisos). Timp liber in Paralia Katerini. Timp liber in Paralia Katerini. Cazare in Paralia Katerini.
ZIUA 6 (mic dejun). Plecare la Salonic. Vizita Biserica Sf. Dumitru (Moastele Sf. Dumitru) si tur de oras pe traseul: Agora Romana, Arcul lui Galerius, Rotonda, Bulevardul Egnatia, Bd. Expozitiei, Turnul Alb, Piata Aristotel, statuile ecvestre Constantin cel Mare si Alexandru cel Mare. Ora 15 plecare din Salonic. Cazare in Paralia Katerini.
ZIUA 7-Marti (mic dejun). Plecare din Paralia Katerini. In Sofia-vizita Catedrala Alexander Nevsky si centrul. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).
PRET: 205 EUR + 70 EUR (se achita obligatoriu la agentia din Romania), pentru excursiile(fara biletele de intrare): Muntele Olimp(Litohoro, Manastirea Dionysos), tur oras Salonic,Cap Sunion, Sofia, Manastirea Rila si Veliko Trnovo.
Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).
Supliment single 130 EUR.
La inscriere se achita minim 100 EUR.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 30 EUR.

Grup minim 25 turisti.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE:
- servicii ghid roman;
- transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale, parcari ;
- 6 cazari cu mic dejun bufet la hotel 3*.
Pretul nu include biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.
Paste Atena
Paste Atena
Paste Grecia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media