Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Paste Ortodox Budapesta

Paste Ungaria / Paste Ortodox Budapesta
Budapesta, impartita de Dunare in Buda (orasul vechi) si Pesta (orasul nou), este locul in care istoria se intalneste cu relaxarea si cu aventura.

Podul cu Lanturi, Podul Libertatii, Podul Elisabeta si multe altele leaga Buda de Pesta si trecutul de prezent. Magazinele si cafenelele luxoase, castelele si catedralele, toate pastreaza farmecul vremurilor "regesti".

Podul Margareta duce catre insula cu acelasi nume, botezata dupa Printesa Margareta, fiica regelui Bela al-IV-lea. Din pacate, printesa nu a avut timp sa se bucure de frumusetea insulei sale, pentru ca tatal ei i-a promis lui Dumnezeu ca o va trimite la manastire in schimbul protectiei impotriva mongolilor. Ruinele manastirii in care Margareta si-a petrecut viata sunt si astazi prezente pe insula, sub protectia unor inalti copaci, batrani de sute de ani. Fantana muzicala fermecatoare, cascada linistitoare din gradina japoneza si parcul acvatic de pe insula ii ademenesc aici atat pe turistii curiosi, cat si pe locuitorii Budapestei, dornici de relaxare.

Servicii Incluse:
- Bilet de avion Bucuresti - Budapesta- Bucuresti, compania Malev
- Taxe aeroport
- 3 nopti cazare Hotel Novotel Danube 4**** Budapesta
- Mic dejun
Nu sunt incluse:
- Asigurarea medicala de calatorie
- Asigurare storno

Paste Ortodox Budapesta
Paste Ortodox Budapesta
Paste Ungaria:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media