Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Craciun Vienez individual - Gala Imperiala

Oferte Craciun Austria / Craciun Vienez individual - Gala Imperiala
CRACIUN VIENA individual - GALA IMPERIALA
BONUS! Concert de Craciun la Palatul Imperial HOFBURG
Transport Individual | 4 zile | 225 Euro

23 decembrie Viena
Sosire pe cont propriu la hotelul dvs. din Viena. Dupa formalitatile de cazare, timp liber la dispozitie. Cazare hotel Ibis Mariahilf 3* situat central pe Mariahilferstrasse sau similar. Seara, servirea cinei la restaurantul hotelului. (Cazarea se face incepand cu ora 14h00)
24 decembrie Viena: Piata de Craciun & Tur de oras - Ajunul Craciunului
Mic dejun. Timp liber pentru vizitarea renumitei Piete de Craciun. Dupa amiaza, intalnire cu ghidul local de limba romana la hotel, pentru Tur de oras Viena. Tur panoramic, din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK, Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg - fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva, dar si "Orasul Dunarii" - Vienna DC, cu sediul ONU, Centrul International de Congrese al Austriei si Turnul Dunarii. Tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan. Seara, optional, va invitam la un eveniment in exclusivitate: Christmas Party la Hotel Ibis Mariahilf. Tarif eveniment: 75 Eur /adult, 45 Euro/copil 6-11,99 ani, GRATUIT copil 00-05,99 ani si include: cocktail de bun venit, cina de Craciun bufet, bauturi (0.25l vin, 0.5l bere, 1 bautura racoritoare), decoratiuni de Craciun, DJ International, muzica si ring de dans special amenajat. Cazare Hotel Ibis Mariahilf 3* Viena sau similar.
25 decembrie Viena - Ziua de Craciun
Mic dejun. Dimineata, timp liber la dispozitie. Dupa amiaza, intalnire cu ghidul local de limba romana, pentru Vizitarea Palatului Schonbrunn. Ora 18:00 servirea cinei la restaurantul hotelului. Ora 20:30 - Concert Extraordinar de Craciun la Palatul Imperial HOFBURG al celebrei orchestre "Wiener Hofburg-Orchester" www.hofburgorchester.at . Peste 40 de muzicieni si 4 solisti de opera va vor fascina cu faimoasa muzica a lui Mozart si Strauss intr-o "atmosfera imperiala" la celebra sala de concerte si festivitati "FESTSAAL" a Palatului Imperial "Hofburg". (Transferul inclus cu autocarul hotel-Palatul Hofburg-hotel). Cazare hotel Ibis Mariahilferstrasse 3*.
26 decembrie Viena - Bucuresti
Mic dejun. Eliberarea camerelor cel tarziu la ora 12:00.Sfarsitul pachetului de servicii.
Tarife (calculate pentru un grup de 40 platitori)
- 225 Euro adult loc in camera dubla
- 215 Euro adult a 3-a persoana in dubla
- 315 Euro adult loc in camera single
- 135 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu doi adulti
- GRATUIT copil 0-01,99 ani in camera cu doi adulti

Servicii incluse:
- 3 nopti cazare cu mic dejun bufet, hotel Ibis Mariahilf 3* situat central
- 2 cine la hotel in data de 23 si 25 decembrie (fara bauturi)
- Bilet categ. A la Concertul Extraordinar de Craciun al Wiener Hofburg Orchester la sala de festivitati "Festsaal" a Palatului Imperial Hofburg
- Tur de oras Viena cu autocar si ghid local de limba romana
- Ghid local de limba romana si transfer pentru vizita la Palatul Schonbrunn (biletul de intrare se achita la fata locului)
- Transfer hotel - concert - hotel in seara de 25 decembrie
- Asistenta turistica in limba romana
Servicii neincluse:
- asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
- intrarile la obiectivele turistice din program, excursiile optionale
- Christmas Party la Hotel Ibis Mariahilf. Tarif eveniment: 75 Euro /adult, 45 Euro/copil 6-11,99 ani, GRATUIT copil 00-05,99 ani si include: cocktail de bun venit, cina de Craciun bufet, bauturi (0.25l vin, 0.5l bere, 1 bautura racoritoare), decoratiuni de Craciun, DJ International, colinde, muzica si ring de dans special amenajat. (se rezerva si se achita din tara, odata cu pachetul turistic)
Nopti suplimentare (21-23. sau 26-28.):
- 37 Euro/adult/noapte/mic dejun bufet
- Gratuit copii 0-11,99 ani in camera cu doi adulti
Craciun Vienez individual - Gala Imperiala
Craciun Vienez individual - Gala Imperiala
Oferte Craciun Austria:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media